Ne možete se sjetiti naziva igre? izdvojena tema

poruka: 2.303
|
čitano: 731.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Ne možete se sjetiti naziva igre?

Pozz trazim jednu igricu za PSP mozda ima i za druge konzole ovako slicna je kao ova 

ides na teritorije otkljucavas gradis luna park sagradis kart stazu i mozes uci i trkati se ili mini gold i igras golf,roler koster,ringispil,vozici....??

0 0 hvala 0
15 godina

Davno sam imao igru na Win 98. Prva misija je bila u prašumi i na početku je padao putnički avion. Stil igre je bio kao Doom 2 , a moglo se voziti i tzv airboat! Nadam se da ce se netko sjetiti buduci da je igra stara!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nemogu da se setim igre .. 

Bila je pucacina...

Igrao sam je pre jedno 3-4 godine...

Znam da sam imao tim vanzemaljaca plavih ... Kao ljudi samo plavi ... 

Zapala mi je za oko letelica kojom su dolazili ... 

Mala od metala je bila letelica ... 

I da borio si se protiv ljudi ... 

PS. Nije Avatar ni Destoy All Humans

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igrao sam ja jednu igricu prije par godina, mislim da je izasla poslije 2000 godine, vozis luda napuacana auta, pucas na druga auta, 3D je igrica bila, mislim da je moglo i split screen, samo ne sjecam se vise detalja, ali znam da sam tu igricu ludo igrao, trazila je ja mislim ispod 1Ghz procesor, max 256MB ram-a i mozda 32 ili 64Mb graficku, tesko da ce iko znati kad nemam dovoljno detalja :(

http://www.speedtest.net/result/1987106167.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ne možete se sjetiti naziva igre?
zeroname kaže...

Davno sam imao igru na Win 98. Prva misija je bila u prašumi i na početku je padao putnički avion. Stil igre je bio kao Doom 2 , a moglo se voziti i tzv airboat! Nadam se da ce se netko sjetiti buduci da je igra stara!

Redneck rampage? Ne pase bas opisu, ali jedino to mi pada napamet :\

12 godina
neaktivan

Igra je bila kao neka ekipa od 3 crtana lika kao neki čovjek i dva lika jedan manji i jedan veći dosta . al godina je stvarno davno možda 2002 ili 2003 kada sam igrao,i znam da je RPG i to kao oni negdje hodaju po stijenama i napadaju ih razni likovi a on imaju nekakva strašna oružja koja imaju različite moći ,naziv je imao dvije riječi al nikako da se sjetim .pa možda neko zna o čemu je riječ !

pozzz

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 13:53 (papi79).
12 godina
neaktivan
blackjobmamba kaže...
KiCo77 kaže...
AceRimmer2012 kaže...
Project IGI?
KiCo77 kaže...
Igra je stara nekih ~6 godina... imao sam demo i u toj misiji u intru te helikopter ostavi u nekoj sumi do neke utvrde kao... imas ja mislim 5 likova i mozes mjenjat izmedu njih.. znaci kad crknes promjeni te u drugog... cilj je bio kao pobit sve te teroriste i uc u utvrdu i znam da je bilo nes sa radio signalom jer se nes kao trebalo napravit kod tornja nekog unutra nesjecam se vise... ima iko pojma o cem govorim?

EDIT: PC, sa bugovog DVD-a 

Nije to ta, u ovoj te helikopter dovede na neki blatnjavi put u šumi odmah do tog dvorca, sta se tice ovih 5 likova njih imas istovremeno u igri i igraju sa tobom kao NPC, al se ti u bilokojem trenutku mozes prebacit u tijelo nekog drugog od njih, a sta se tice utvrde, to je zapravo rusevina neke srednjovjekovne utvrde... i sjecam se tocno jer sam jedno 500 puta prelazio istu misiju... lijevo bi u daljici dvojica pricala, desno bi iza grma stajao jedan lik koj bi me skoro svaki put ubio a prvi hit sniperom je bio lik na zidinama na drugoj strani te utvrde... jbt svega se sjecam osim jebenog imena xD
 Zvuči kao Commando, al može biti i Hidden&Dangerous.
Koliko se sječam tako nešto je slično u  GAME S.W.A.T

12 godina
neaktivan
papi79 kaže...
blackjobmamba kaže...
KiCo77 kaže...
AceRimmer2012 kaže...
Project IGI?
KiCo77 kaže...
Igra je stara nekih ~6 godina... imao sam demo i u toj misiji u intru te helikopter ostavi u nekoj sumi do neke utvrde kao... imas ja mislim 5 likova i mozes mjenjat izmedu njih.. znaci kad crknes promjeni te u drugog... cilj je bio kao pobit sve te teroriste i uc u utvrdu i znam da je bilo nes sa radio signalom jer se nes kao trebalo napravit kod tornja nekog unutra nesjecam se vise... ima iko pojma o cem govorim?

Nije to ta, u ovoj te helikopter dovede na neki blatnjavi put u šumi odmah do tog dvorca, sta se tice ovih 5 likova njih imas istovremeno u igri i igraju sa tobom kao NPC, al se ti u bilokojem trenutku mozes prebacit u tijelo nekog drugog od njih, a sta se tice utvrde, to je zapravo rusevina neke srednjovjekovne utvrde... i sjecam se tocno jer sam jedno 500 puta prelazio istu misiju... lijevo bi u daljici dvojica pricala, desno bi iza grma stajao jedan lik koj bi me skoro svaki put ubio a prvi hit sniperom je bio lik na zidinama na drugoj strani te utvrde... jbt svega se sjecam osim jebenog imena xD
 Zvuči kao Commando, al može biti i Hidden&Dangerous.
Koliko se sječam tako nešto je slično u  GAME S.W.A.T

1 je Assaut,1 Snajperist,1 Engineer,a ovaj četvrti bombe postavlja.
Ime igre mi je navrh jezika

EDIT:Možeš li u toj igri gazit ljude jer sam ja 90% njih gazeci ubio 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 14:19 (CROcodile11).
12 godina
neaktivan
papi79 kaže...

Igra je bila kao neka ekipa od 3 crtana lika kao neki čovjek i dva lika jedan manji i jedan veći dosta . al godina je stvarno davno možda 2002 ili 2003 kada sam igrao,i znam da je RPG i to kao oni negdje hodaju po stijenama i napadaju ih razni likovi a on imaju nekakva strašna oružja koja imaju različite moći ,naziv je imao dvije riječi al nikako da se sjetim .pa možda neko zna o čemu je riječ !

pozzz

Da nije možda Armed & Dangerous?

12 godina
neaktivan

Zna li neko ime igre koje cu sada da objasnim.

E ovako igra je sa brodovima tvoj brod ima bijela jedra a gusarski ima crna. Imas vako kartu  srednje amerike (sa gradovima Karakas... Puerto Rico). Imas prvo mali brod pa kada osvojis od pirata nesto para onda kupis veceg, kad puno ratujes onda ti se izbuse jedra i kasnije mozes potonuti, ako ne potones onda moras ici do grada da popravis brod (kada se brod popravlja onda se cuje testera ali se nista ne vidi. kada pobijedis u borbi pise ti victory i sta si osvojio npr barut i to. Imas obicne kugle za top a imas i vatrene ili one sa lancima. Mozes u nekoj krcmi da pijes pivo. HVALA

0 0 hvala 0
14 godina
BOLAC kaže...

E ovako igra je sa brodovima tvoj brod ima bijela jedra a gusarski ima crna. Imas vako kartu  srednje amerike (sa gradovima Karakas... Puerto Rico). Imas prvo mali brod pa kada osvojis od pirata nesto para onda kupis veceg, kad puno ratujes onda ti se izbuse jedra i kasnije mozes potonuti, ako ne potones onda moras ici do grada da popravis brod (kada se brod popravlja onda se cuje testera ali se nista ne vidi. kada pobijedis u borbi pise ti victory i sta si osvojio npr barut i to. Imas obicne kugle za top a imas i vatrene ili one sa lancima. Mozes u nekoj krcmi da pijes pivo. HVALA

Možda Sid Meier's Pirates!

Steam: AL13N13 Origin: AL13N13_BiH
15 godina
Beno kaže...
zeroname kaže...

Redneck rampage? Ne pase bas opisu, ali jedino to mi pada napamet :\

To je to! Puno Hvala!

12 godina
neaktivan

Ne nije Sid jest slicna ali nije ta {#} 

12 godina
neaktivan
Hydralisk kaže...
papi79 kaže...

pozzz

Da nije možda Armed & Dangerous?

Svaka čast to je ta igra !

Hvala

16 godina
neaktivan
BOLAC kaže...

E ovako igra je sa brodovima tvoj brod ima bijela jedra a gusarski ima crna. (...)

Radi li se o Sea Dogs ili njenom nastavku Age of Pirates: Caribbean Tales? Ili možda Pirates of the Caribbean (koja je trebala postati Sea Dogs 2)?

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 13:50 (hrx).
14 godina
neaktivan
Nixii kaže...

Imam jedno pitanje! dali tko zna kako se zove igra, sve sta znam je da je bila 3D i furisticna utrka s autima koji u mogli voziti iako su se priokrenili naopacke, mogao s pokupit stit, rakete i jos su se vozaci zvali po horoskopu (gemini, capricorn, ...) igra je jako stara tako i bi bilo super ako neko zna ime

Nixii kaže...

Našao sam !

Koja je igrica, mozda je to ta koju ja trazimmm

Et_Tu_Brute? kaže...
Nixii kaže...

Našao sam !

Bilo bi dobro da podijeliš ime igre kad si je već našao. :)

Da, treba reci koja je ccc :S

http://www.speedtest.net/result/1987106167.png
15 godina
neaktivan

moze mi itko pomoc i rec dali ima koja igra  slicna kao film mad max  na tu temu???

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hm.. To bi bila kao neka postapokalipsa.. Fallout 3, Rage...

http://www.travian.com.hr/?uc=hr5_30144 Winter is coming...
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
AceRimmer2012 kaže...

Project IGI?

KiCo77 kaže...

Conflict desert Storm {#}

12 godina
neaktivan

Cao ljudi , 

Evo igra je covece ne ljuti se .. Mozes da imas figure sa drugacijim licima mozes da biras ( mislim ) 

Ima polja sa raketama teleportima .. 

Mozes da menjas izgled table na kojoj igras . Hvala unapred{#}

0 0 hvala 0
16 godina

Ovako ne znam da li je ta igra izašla.

Radi se o filmiću od prije godinu ili dvije. Grafika je veoma dobra. Neka avantura mozgalica rpg.

Radnja je na nekom otoku. Na početku filma mi otvaramo vrata kuće i nađemo se okruženi zelenilom, sunčani dan. Živica oko nas i treba se koristiti neko računalo da izađemo iz dvorišta.... Ne mogu se sjetiti detalja iako sam tada bio na autorovoj stranici.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)

0 0 hvala 0
15 godina

Probavao sam po svakakvim stranicama traziti igru, ali bez uspjeha, pa reko da ovdje probam.

Mnogi ljudi su mi rekli da je to Metal Slug. Metal slug je jaaaako slican igri koju trazim, ali to nije ta.

Znaci, igru sam igrao prije nekih 5-6 godina na PS1.

-igra je war sidescroller

-ima podrsku za mp

-na pocetku misije se iskace padobranom

-ako se dobro sjecam, vojnik kojim sam igrao je imao vojnicku kacigu i odoru

Igra je imala malo drukciji art-style nego Metal Slug, bila je vise "vedra". Gameplay je skoro pa isti, ali nije to to.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina

Evo, da i ja kažem svoje jade {#}

Tu igru sam igrao još na 95-ici. Igrač je sa strelicama na tipkovnici upravljao sa zelenom kuglom (tj. krugom pošto je 2D igra). Igra je bila jednostavnog dizajna. Na ekranu su se još nalazili i kvadratići i manje kružiće koje su na sebi imale strelice, te su, dok su bile na slobodnom prostoru (nisu imale zapreka ispred sebe) putovale u smjeru te strelice. "Zidove" su predstavljale crne linije. Tu su se nalazili i neprijatelji - zmija (izgledala je kao slovo S), pa neka kao žvakača (ljubičasta masa), šiljasti + (krajevi su bili zašiljeni), dalje ne znam.... Mislim da je cilj igre bio doći do dijamanta (na putu do njega je bilo potrebno maknuti te kvadratiće i kružiće kako bi ostao slobodan prolaz), pa se onda išlo na novi level. Igra je imala 20-ak levela, ako se ne varam, te je, ukoliko se željelo nastaviti od nekog levela većeg od 1 bilo potrebno unesti šifru za taj level. Uglavnom, igra je bila logička.

eto, nadam se da sam nekoga podsjetio na dobre stare dane i na naziv ove igre :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 23:37 (denix).

0 0 hvala 0
15 godina

Trazim jednu PS1 igru... ili je bila PS2 hmm (ipak mislim 1).

Ugl, igra je 2D (lijevo - desno), ja sam ko neki mali covac sav naoruzan (nije bas nalik covjeku, vise onako ko  patuljasti vojnik ili tako nesto ako se dobro sjecam), mislim da se kamera stalno micala prema desno tako da nije bilo stajanja i tako pucam, skacem etc... koliko se sjecam, zivota sam mogao imati beskonacno (mislim da je bilo bez sifri), mislim da je u to vrijeme igra bila poznata ali da ga he**s... ne mogu se sjetiti imena, ali 90 % sam siguran da je bila za PS1. Bratic je donio tu igru kod mene, igrali smo i onda je otisao zajedno s igrom...... igrao sam je mozda 1-2 sata max, slucajno sam se sjetio neki dan xD (davno je to bilo).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 2:14 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Trazim jednu PS1 igru... ili je bila PS2 hmm (ipak mislim 1).

Ugl, igra je 2D (lijevo - desno), ja sam ko neki mali covac sav naoruzan (nije bas nalik covjeku, vise onako ko  patuljasti vojnik ili tako nesto ako se dobro sjecam), mislim da se kamera stalno micala prema desno tako da nije bilo stajanja i tako pucam, skacem etc... koliko se sjecam, zivota sam mogao imati beskonacno (mislim da je bilo bez sifri), mislim da je u to vrijeme igra bila poznata ali da ga he**s... ne mogu se sjetiti imena, ali 90 % sam siguran da je bila za PS1. Bratic je donio tu igru kod mene, igrali smo i onda je otisao zajedno s igrom...... igrao sam je mozda 1-2 sata max, slucajno sam se sjetio neki dan xD (davno je to bilo).

ratchet and clank?

PRODAJEM AJVAR
15 godina

Ne, nije.... to je 3D environment igra, osim toga, znam taj serijal u glavu xD i to je pocelo sa PS2, a ovo sto ja trazim je PS1 igra.

EDIT: Igra je slicna kao Metal Slug serijal...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 2:39 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

njkk

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 23:39 (Maky007).
14 godina
Korny1603987 kaže...

Ovako ne znam da li je ta igra izašla.

Radi se o filmiću od prije godinu ili dvije. Grafika je veoma dobra. Neka avantura mozgalica rpg.

Radnja je na nekom otoku. Na početku filma mi otvaramo vrata kuće i nađemo se okruženi zelenilom, sunčani dan. Živica oko nas i treba se koristiti neko računalo da izađemo iz dvorišta.... Ne mogu se sjetiti detalja iako sam tada bio na autorovoj stranici.

Alan Wake?

14 godina

Ako netko zna o kojoj se ovdje igri radi, neka napiše.

Znači igrao sam je na win 95, 2D, nekakva mozgalica, radnja se odvija u špiljama u kojima trebamo pomicati nekakve objekte (obično se radi o kamenim kuglama) da bi, koliko se sjećam došli do izlaza ili da uklonimo te objekte, ne sjećam se točno.

Mislim da je nazivu imala "Cave"

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sjecam se jedne igre koju sam zaigra davnih dana, ali nikako se naslova ne mogu sjetit

pocinje u subway station, glavni lik nosi neki crni kaput, tako nesto. zatim tu je i jedan lvl u nekom kao muzeju u kojem su neki ka specijalci, a taj je muzej pun onih laserskih zraka koje blokiraju prolaz (kad prodes korz njih odma instant death). mislim da je lik i bio dual wield.

edit: nasa sam je zove se blood II: the chosen

edit2: jos da je nac di je mogu nabavit...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 0:03 (Obi Wan).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice