- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Titanfall 2 Sp.
Najbolji shooter na trzistu trenutno sto se mene tice.
Titanfall 2 Sp.
Najbolji shooter na trzistu trenutno sto se mene tice.
Slazem se....
Sorry na , ali čisto me zanima s kojim programom radite screenshoteve? Za steam igre koristim steam ss, a za origin i ostale koje imam na računalu build-in ss program koji dolazi s MSI Afterburnerom, i uvijek mi se nekako čini da ljudi koji igraju na istoj rezoluciji kao i ja imaju bolje screenove
Fraps
Hellblade: Senua's Sacrifice, Unreal Engine, igra na trenutke izgleda jednostavno nevjerojatno.
Sorry na , ali čisto me zanima s kojim programom radite screenshoteve? Za steam igre koristim steam ss, a za origin i ostale koje imam na računalu build-in ss program koji dolazi s MSI Afterburnerom, i uvijek mi se nekako čini da ljudi koji igraju na istoj rezoluciji kao i ja imaju bolje screenove
Pa onaj softver koji se dobije sa Nvidijom
Pa onaj softver koji se dobije sa Nvidijom
Ili ReLive pošto ima AMD karticu.
W3
Witcher 3 definitivno ima najljepši prikaz zalaska sunca ikad.
Prešao sam igru 5 puta ali svaki put kad je zalazak sunca malo stanem i onda lagano galopiram kroz šumu da uživam u zrakama sunca koje probijaju lišće i grane na drveću.
I svima savjetujem da jednom odigraju igru bez pozadinske muzike, ja sam se oduševio koliko su dobri zvukovi prirode i svijeta, a da ne pričam koliko je realniji doživljaj igranja.
W3
Samo savjet - kada stisnes "Home" gumb makne ti se HUD pa su screenovi bolji
Evo i par od mene, isto witcher 3
ima li to za konzolu? ako ima nemoguce da sam propustio u opcijama
Koja je lokacija na prvoj slici? To nikad nisam vidio, mod?
Kolega hvala na sugestiji,baš kad sam skinuo ove shotove sa steama,sam se sjetio,da sam kompletno zaboravio na ansel,ovako se ne može dočarat 4k ultra settings + 20-25 modova ugl skoro svi vezani uz grafiku,i da se kratko nadovežem na kolegu blackstorma slažem se definitivno za pozadinski zvuk i sve,meni je posebna uživancija kad pada kiša,grmi,puše vjetar i to,sad ću si uzet neke audiofilske slušalice pa želim kompletno igrat sve ispočetka po 4-5 put sa slušalicama (još kad bi mogli zaboravit i cijelo iskustvo proći isponova) sry na off topic
Lokacija sa prve slike od kolege je quest through time and space,kad pratiš avallach'a
Apsolutno remek djelo - prva igra koju mogu reći da sam proživio, a ne odigrao... Svaki quest ima nešto posebno, toliko skrivenih stvari i zanimljivih misija, dan danas otkrivam nove stvari i ne mogu se nacuditi koliko CPR ima smisla za humor, koliko referenci se provlaci kroz igru na poznate igre/filmove/knjige...
Na kraju igre kada nisi siguran je li Ciri mrtva ili ne, imao sam osjećaj kao da sam vlastitu kćer možda izgubio, a ne nekog pixsel lika u virtualnoj igri... + Ciri je vjerojatno prvi game crush koji sam ikada imao
hellblade senua's sacrifice
igra jako lijepo izgleda, unreal engine 4
malo je teško ulovit svjetli ss jer je dosta mračna atmosfera, ali detalji i izgled su odlični
čudno kako nije više toga bilo ovdje za ss-ove, ili nisam vidio
možda nisu baš najbolji, ali tek sam krenuo igrati, ovo je početak igre tek
zanemarite ms afterburner u kutu, prvi put radim slike sa anselom, pa neznam kako to maknut
ne mogu sve slike stavit ovdje, a ove najbolje do sad neće, tako da imate link
Posto je ovdje samo 5mb po slici a screenovi su malo veci....IMGUR link :)