Najbolji časopis za PC? (gaming?)

poruka: 1
|
čitano: 1.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Najbolji časopis za PC? (gaming?)

Pozdrav, znam da zvuči malo čudno, ali trebam pomoć. Koji je po vama najbolji kompjutorski časopis posvečen PC-u za gaming? E sada da razjasnim:

1. Pasti će vam možda na pamet GamePlay, ali on je za sve živo i neživo, tj. sve platforme. Dakle 0 bodova.

2. Pasti će vam na pamet PCPlay, ali je sramota što za 32 kune dobite bijednih 65 stranica. No najviše me iritira što su uveli recenzije i konzolaških igara i mobilnih igara, tj. časopis je postao bijeda. Dakle 0 bodova.

3. Ako mislite PCChip ili Vidi, to je odmah 0 bodova jer su totalno hardverski i za biznismene i kompjutoraše (ne gamere!). 0 bodova.

4. Enter je propao {#}, bio je najjednostavniji i najbolji časopis za gaming. Ali pošto je samo web časopis... 0 bodova.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rezoniramo da je ostao samo BUG. E a sada ima i tu problema. Malo je pre "tehnički i profesionalan", tj. mislim da je namjenjem IT inženjerima i programerima, tj. cijeloj IT branši. Ali me zanima (da ne bacam 35 kuna u vatru) dali je BUG (za razliku od PCPlay-a) EKSKLUZIVAN u recenzijama igara za PC, tj. da recenzira samo igre za PC i koliko stranica za čitanje recenzija i najava ima? Naravno zanima me i kvaliteta recenzija od BUG teama. Vjerovatno će te mi preporučiti BUG. Ali mene s(j)ekira to što kada listam BUG 90% sadržaja me ne zanima, a isto tako ne volim gledati recenzije najnovijih grafičkih, procesora, i svega, jer onda kada usporedim svoju kantu samo slinim{#}. No zaista moram pohvaliti DVD, stvarno je ekstra klasa. Na kraju što ostaje? Gdje je najbolje dobivati informacije ISKLJUČIVO o PC igrama. Ja sam PC gamer i to je sve što me zanima. Molim preporuku ili prijedlog. Što vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice