Pravom gameru nije bitno na cemu se igra.
Kako nije, danas zbog konzola igre su pojednostavljene i svode se na minimalizam, ovakve igre danas su izumrle [
], arena shooteri ne postoje također, sve zato jer se AAA naslovi orijentiraju prema konzolama i tu PC gubi masovno na inovaciji i podređen je konzolama.
Dobijam dojam da se igre više ne rade da se igraju, nego služe za mjesto gdje bi se ljudi ''okupili'' putem danas sve prisutnim/integriranim soc. mrežama, američka kultura...super bowl event traje 4h od toga sama utakmica 1h i još je rascjepana po 15min pol., nascar 500 milja u krug mislim da nije potrebno objašnjenje, bejzbol također, to njima dođe ko nama kava. S toga se igre danas rade da budu sve jednostavnije i da se nitko nebi osjećao zakinutim. Danas se više ne možeš suoćiti sa terminom zapeo sam u igri, ubili me psi u arcanumu, ne znam složiti kutije u HL-u,.. itd.
Igram se cca 10god aktivno.
Platforme : pc,ps3,ps2,ps1,psp.............
Žao mi je,ali ne pratim sport,pogotovo ovo što si ti naveo iznad.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Ja sam samo iznio svoje i stojim iza njega. Na svakoj platformi mogu naci naslove koji me mogu zaokupirati danima/tjednima/mjesecima.
No zbog posla i zivotnih stvari ostao sam samo na pc-u za sada.
Ako se tebi svida toliko nega igra otprije primjer 10god,tko ti brani da je igras??,servera more po netu. Cisti primjer toga ti je dota.
A sto se tice linka kojeg si stavio,iskreno,nije bas da mi se srce para sto to ne igram.