a ps3 ekskluzive tipa GT5, GOW, Uncharted, uskoro The Last Of Us, Little Big Planet, Heavy Rain, Killzone, InFamous, Ratchet and Clank serijal...to su samo prve ekskluzive koje su mi pale napamet ima jos mnogo odlicnih i dobrih,za obje konzole, tipa Red Dead Redemption itd.
Eto neko je gore pitao kakvi su to pravi gameri. Evo pravi gameri su oni koji ne igraju gore navedene igre. Koji igraju pes, fifu, da se opuste. Već igraju neku igru po 500-600 sati, sudjeluju u raznim natjecanjima itd., takvim na konzolama nema. Svi prijatelji koji mi imaju konzole su ono tipa igrat malo poslje skole da se opusti i hvala doviđenja.
Jeb*te, Little Big Planet, molim te, nađi mi 1 pravog zagriženog igrača sa preko 1000 sati little big planeta. Ili Uncharted, pređeš sp i gotovo.
jesi ti *****?
Te igre se igraju po recimo 15 sati,ako se skuplja platinum trofej,a svaki fps koji se igra na kompu se igra i na konzoli,ja sam imam odprilike 500 sati Black Opsa na plejci i oko 200 MW2...ostale FPS-ove nisam ni igrao multiplayer,jer sam prije malo vise od godinu dana dobio PS,i posvetio sam se drugim igrama
A reci mi molim te,jel ti mislis da je "gamer" covjek koji sjedi za svojom stolicom i cijelo vrijeme dere COD4,ima 1000+h ?
Ti ocito neznas koje je zadovoljstvo preci jedan Uncharted,koje je to remek-djelo od igre,stvarno te žalim,i ponosan sam sto sam dozivio toliko lijepih gamerskih trenutaka,uz PS1,PS2,PS3,uskoro PS4 a i PC,pri tome ne govorim na online frst prsn šutere vec igre s odlicnom pricom i jos boljim gameplayom