Ja samo call of duty:united offensive i gta 4 al si mislim još kupit fear 3 kad izađe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta je to original?!
Samo jedan i to portal jer smatram da je jedna od rijekih igara virjedan novaca...
Šta je to original?!
To su svi legalni softveri.Naprimjer ima jedna igra koja košta 350 kuna,ona ti je original jedino ako je kupiš u trgovini,preko stema(ako ima) ili preko oglasa to je sve legalno,a na sve ostale načine ako skineš ili kupiš po jeftinoj cijeni koja je spržena ili na sl. načine je nelegalno i te se igre nazivaju piratske.Original igre ti nikada nisu sprežene niti imaju crack.
Moj novi original: Left 4 Dead 2 za samo 4.75 € :)
Samo jedan i to portal jer smatram da je jedna od rijekih igara virjedan novaca...
Jesi ga kupio na Steamu kad su ga davali đabe?
I koji se jedno vrijeme potpuno besplatno djelio....
I koji se jedno vrijeme potpuno besplatno djelio....
Da a ja moron sam kupio ga baš vikend prije... -.-
Šta je to original?!
OffT: Kako bi mi bilo drago da te odmah banaju s foruma jer si se registrirao samo da bi u prvom postu prekšio pravila.
OnT: Evo nabavio u pola cijene map packove za MW2, makar se to možda i ne broji. 100kn za 6 mapa je još uvijek krađa ali budući da sam MW2 dobio besplatno onda mi to za kompletirat igru i nije nešto previše.
Fallout 3
Frontlines: Fuel of war
Kane and linch: Dead man
Stalker: clear sky
i danny nemoj mi ZOMG stavit ;)
i neka neko da karton ovom novom...
peace
Ja sam imao prvi pa sam drugi ubo isto tako nije puno 50 kn da kompletiram igru! :-)
0
mw2 imam oba dlc-a
Counter-Strike Source
Danas preordao Medal Of Honor na ePlati.com pa eto ja več računam da je imam :D to mi je oko 20 originalna igra, do bozica će ih biti i više, nadam se!
Za sad samo BC2...
Ali doce i BC2 Vietnam kad izađe i BF3 iduce godine
Ja imam Call of duty 1, Need for speed most wanted,World War 2 Sniper.....
Evo mog popisa originala, pa vi vidite kad sam se ja igrao:
Microprose Grand Prix
Geoff Hammonds Grand Prix2
Speed Ball2: Brutal Deluxe
F15: Strike Eagle III
FlashBack
Monkey Island I i II
Prince of Persia
hmm, iz onog vremena je bila i jedna avio simulacija koje je imala 3 slova u imenu, nikako se sad sjetit, a ne mogu pogledat, pojma nemam di mi to sve zapakirano stoji.
4x4 Offroad racing
Big Red Racing
Fatal Racing
Grand Prix circuit
bilo je još originala, ali samo ovih se sjećam za sigurno.
I naravno hrpetine hrpetine neoriginala, kad se malo sjetim par godina mi u ranoj mladosti otišlo samo i isključivo na igre i baš ništa drugo, sat za satom, dan za danom...
a na ove dvije podebljane najviše, uh koji su to bili dani, odigrati SVE practice, SVE kvale, i sve utrke, a sve na 100% real distance-a...pa setup bolida, pa sitnice, pa svašta...davno je to bilo, ali vrlo živopisno u sjećanju i dan danas.
Pa opet, i opet, i opet....stalno sam bio za tipkovnicom ( na joysticku je bilo loše to igrat), a onda sam negdje na nekoj reklami vidio volan, skup ko svetog petra kajgana, i onda sam išao sam ga radit, kolo mi je bilo neonska lampa od lustera kući, imala je baš pravu debljinu i pravi promjer koji mi je pasao u ruke, i potenciometara od rastavljenog Quickshot Warrior 5 joysticka..., pedale od drva napravio, izgledalo je kako je izgledalo, ali bilo je funkcionalno i služilo me je dobre 2-3 godine, jedino 2-3 joysticka morao kupit jer sam znao tu i tamo potrgat koij potenciometar za pokrete ( 2 komada se koriste naravno, za pedale i za volan)
UFFFFF, to je bilo vrijeme, ni brige ni pameti.
EDIT:
E da, i kako sam mogao zaboraviti:
Grand Prix Unlimited
Indianapolis 500
Lotus 3
Prince of Persia: Warrior Within
Davno je to bilo, nije nešto, al' mi je drago da bar to imam
hmm, iz onog vremena je bila i jedna avio simulacija koje je imala 3 slova u imenu, nikako se sad sjetit, a ne mogu pogledat, pojma nemam di mi to sve zapakirano stoji
Da nije ace comabat?
hmm, iz onog vremena je bila i jedna avio simulacija koje je imala 3 slova u imenu, nikako se sad sjetit, a ne mogu pogledat, pojma nemam di mi to sve zapakirano stoji
Da nije ace comabat?
Nije, nije, to je bila malo novija, nakon svih onih F14, i F15, i F19, i F118, ovo je bila onako baš prava simulacija, nešto novija od većine igara koje imam, m aprobat ću za vikend nać tu kutiju sa svim tim igrama, baš sam se zaželio to malo pogledat. To je sve zapakirano tamo negdje 1997/98, pitaj Boga di je sad to sve, a i selio se u medjuvremenu u svoju kucu itd, al negdje mora bit, a ja se baš zaželio to malo držat u rukama opet.
evo od danas i medal of honor.
sljedeći original valjda će biti black ops ako bog da
mrzim igrati pirate, nekako ne mogu, nemam volje visiti na piratima!
Serious Sam 2
Diablo
Diablo 2
Diablo 2 LOD
Age of Conan-Hyborian Adventures
Starcraft
Starcraft-Brood War
Warcraft 2-Battle Net Edition
Warhammer Online-Age of Reckoning
Never Winter Nights
City of Heroes
City of VIllains
Full Spectrum Warrior
Sacrafice
Might and Magic 9
Fallout 1
Fallout 2
Fallout Tactics
2 ili 3 za plejku 1, gran turismo 2 jedan od njih
Za komp; CoH,CoD WaW, Rome Total War, Medieval 2 TW, Medieval 2 Kingdoms, Bad Company 2, CoD4, Empire TW, Napoleon TW, Aliens vs Predator (ovaj zadnji),
Supreme Commander 1, Call of Juarez, Spellforce2, The Club, The Witcher, Joint Task Force, Warhammer 40k Dark Crusade, Batman AA, MoH AA warchest,
Red Alert 3, Commandos 1, Dirt2
Nadam se back ops
Za PC imam Bad Company 2 i GTR
Za PS3 imam 8 igri....
+ Orange box
evo ja danas kupio prvu igricu MASS EFFECT 2,nisam još isprobao.
Ja više uzivam kada igram orginal, nego pirat.
Dal vi imate isti "problem"?