Jednostavno, neovisno o žanru/platformi/seksualnoj orijentaciji napišite na koji način "igrate igre" u pravom smislu tih riječi.
Evo, ja ću započeti;
FPS/TPS - Uglavnom ko muha bez glave, Rambo style, nikad nisam imao živaca za stealth (u Crysisu ako sam dvaput uključio invisibility, puno je), jednostavnije je sve dići u zrak. Težina je većinom srednja, jer igram da se zabavim, ne da se živciram 2 tjedna s jednom misijom samo da sebi dokažem da sam... Nemam pojma šta.
Rambo pristup znači i često pogibanje, tako da i save opcija radi dosta često, a load još više.
RPG - Omiljeni žanr. Igram na normalnoj razini težini, ali kod RPG-a je smanjen udio "Rambo" elementa, ipak je tu više taktiziranja. Reputaciju pokušavam održati pozitivnom, nikad nisam završio nijedan RPG sa negativnom reputacijom, jednostavno nemam srca činiti zlo, bar ne u igrama, i dok ne moram. Side questove nastojim obaviti sve, te isto tako otkriti sve lokacije na mapi. Save opcija radi u ogromnim količinama, često puta i nakon jednog killa ili uspješnog dijaloga.
Sportske "simulacije" - Pošto od navedenih igram samo PES i FIFA-u, nema se što puno govoriti, osim da igram na najtežoj razini, jer su sve ostale smiješne ako igraš više od mejsec dana.
Strategije (RTS, Turn-Based)- uglavnom si pokušavam biti dobar s svima, do trenutka dok ne skupim dovoljnu količinu vojske, u tom momentu se instantno pretvaram u mučko đubre, te jučerjašnje saveznike pretvaram u robove ili gore
. Što se tiče onlajn gejmanja, držim se taktike - "Obrana je najbolja obrana" :D
Vi ste na redu, kako igrate igre, koje stilove preferirate, i završavate li svaku igru do kraja?