Koji je vaš način igranja? Gameplay taktike i sl.

poruka: 13
|
čitano: 1.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jednostavno, neovisno o žanru/platformi/seksualnoj orijentaciji napišite na koji način "igrate igre" u pravom smislu tih riječi.

Evo, ja ću započeti;

FPS/TPS - Uglavnom ko muha bez glave, Rambo style, nikad nisam imao živaca za stealth (u Crysisu ako sam dvaput uključio invisibility, puno je), jednostavnije je sve dići u zrak. Težina je većinom srednja, jer igram da se zabavim, ne da se živciram 2 tjedna s jednom misijom samo da sebi dokažem da sam... Nemam pojma šta.

Rambo pristup znači i često pogibanje, tako da i save opcija radi dosta često, a load još više.

RPG - Omiljeni žanr. Igram na normalnoj razini težini, ali kod RPG-a je smanjen udio "Rambo" elementa, ipak je tu više taktiziranja. Reputaciju pokušavam održati pozitivnom, nikad nisam završio nijedan RPG sa negativnom reputacijom, jednostavno nemam srca činiti zlo, bar ne u igrama, i dok ne moram. Side questove nastojim obaviti sve, te isto tako otkriti sve lokacije na mapi. Save opcija radi u ogromnim količinama, često puta i nakon jednog killa ili uspješnog dijaloga.

Sportske "simulacije" - Pošto od navedenih igram samo PES i FIFA-u, nema se što puno govoriti, osim da igram na najtežoj razini, jer su sve ostale smiješne ako igraš više od mejsec dana. 

Strategije (RTS, Turn-Based)- uglavnom si pokušavam biti dobar s svima, do trenutka dok ne skupim dovoljnu količinu vojske, u tom momentu se instantno pretvaram u mučko đubre, te jučerjašnje saveznike pretvaram u robove ili gore {#}. Što se tiče onlajn gejmanja, držim se taktike - "Obrana je najbolja obrana" :D

Vi ste na redu, kako igrate igre, koje stilove preferirate, i završavate li svaku igru do kraja?

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 12:21 (The Unforgiven).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

FPS- kill them all / ak izgubim onda je BAN THEM ALL:d

2 1 hvala 0
15 godina
odjavljen

FPS igram različito, npr Crysis puno iskorištavam stealth, jer manje municije potrošim, i nitko me ne skuži dok tiho koljem protivnike, dok npr Far Cry 2 igram i stealth, ali kad dođem do neke baze na raskrižjima uzimam bazuku i razvaljujem najviše šta mogu...

PES igram na najteže i uvijek sve osvojim, igram napadački uvijek, pa makar branim minimalnu razliku iz prošle utakmice protiv Barcelone..nisam jedan od onih koji igraju sa najjačim klubovima pa osvoje sve u 1 sezoni, i imaju najbolje igrače. Ja skinem neki dobar patch, prvo krenem sa nekim slabim klubom u 2 lizi, te prelazim tako dalje...zanimljivije je i sretniji si kad osvojiš LP sa npr Barnesley-em ili kako se već zove

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
15 godina

FPS- Rambo stil. Šuljanje ne volim ,a i nisam dobar u tome. U Crysisu rijetko iskoristim stealth.

Sportske simulacije- jako rijetko igramo, tako da...

Kod strategija radim istu stvar kao i ti 

Igre obično igram na easy ili normal. Ne želim bezveze gubiti živce na hard.{#}

Neke igre završim do kraja, a neke ne. Ovisi je li zanimljiva. Uglavnom je razlog zbog kojeg ne završim do kraja je taj što nađem neku zanimljiviju igru i onda igram nju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji je vaš način igranja? Gameplay taktike i
footballer kaže...

PES igram na najteže i uvijek sve osvojim, igram napadački uvijek, pa makar branim minimalnu razliku iz prošle utakmice protiv Barcelone..nisam jedan od onih koji igraju sa najjačim klubovima pa osvoje sve u 1 sezoni, i imaju najbolje igrače. Ja skinem neki dobar patch, prvo krenem sa nekim slabim klubom u 2 lizi, te prelazim tako dalje...zanimljivije je i sretniji si kad osvojiš LP sa npr Barnesley-em ili kako se već zove

E da, to. Doduše, uzmem ja Manchester United, ali uzmem one Konamijeve igrače od kojih rijetko koji ima više od 65, te guram s njima. Uzeti Real sa pravim igračima i igrati je jednostavno bezveze, koda počneš Fallout na levelu 30.

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
16 godina
neaktivan

FPS - izleti, baci se na pod i rešetaj, dijelom čak i taktično

RPG - nikad ne igram sa najoverpowered klasom nego najzanimljivijom, malo oteža igranje i zahtjeva taktiku ali igra ne dosadi, a za questove obavezno obaviti sve i jedan mogući :))

RTS - bunkeranje, razvijanje vojske dok se drugi uništavaju, a zatim eliminacija redom od najmanje razvijenog prema težem protivniku :D

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 17:46 (Mikovic_xD).

0 0 hvala 0
15 godina

FPS-Taktičan sam igrač,ne volim previše blisku borbu.Držim se shotguna i pristojne udaljenost

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

FPS - Stealth kad je god to moguće.

RPG - uglavnom pokušavam biti good guy, uglavnom igram magea.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fps-razvali sve, reload, razvali sve,.. Ponekad radim i zamke... :D (navedes nekoga u ulicu pa flash ili semtex), a ponekad i tiho ubijam... :D
15 godina

Samo xbox:

Sportske: pes i fifa street 3, u pesu često pokušavam sa crte nabacit u sredinu pa neku akrobaciju izvest i zabit gol. U fifi street uvijek na tehniku a i znate valjda kako se igra ulični nogomet

FPS: rjetko kada igram fps, a kad se to i dogodi, uvijek izgleda ovako: ako ga pogodim, super a ako ne, poludi brate {#}

Simulacije vožnje: omiljene, uvijek siječem zavoj da uštedim na vremenu i dosta često "tučem" druge aute

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MARKOZD15

FPS/TPS - Uglavnom ko muha bez glave, Rambo style, nikad nisam imao živaca za stealth (u Crysisu ako sam dvaput uključio invisibility, puno je), jednostavnije je sve dići u zrak. Težina je većinom srednja, jer igram da se zabavim, ne da se živciram 2 tjedna s jednom misijom samo da sebi dokažem da sam... Nemam pojma šta.

13 godina
protjeran

FPS: Kombiniram stealth i akcijski pristup . U igrama poput FarCry ,preferiram stealth , a u laganicama tipa Doom 3 jurišam. 

RPG:još sam nov u tom žanru .Zasad sam igrao samo Morrowind ,klasa-nord. Čarolije ne koristim.Igram kao warrior. Kad skupim iskustva,pokušat ću s drugim klasama.

Racing :I opet,ovisi o vrsti ,ako je arkada ala NFS,praktički vozim što brže mogu,praktički ne kočim.Kod simulacija i polu-simulacija,potpuno druga situacija.Oprez je važan. 

Avanture: Promišljam i taktiziram.Nikad se ne žurim.

Blablabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

FIFA 2012-Volim igrat na world class.Vecinom sa nekim Koreanskim klubom kao sto je Chunamdragons (pojma nemam kako se pise).Volim izazove sto se tice toga.

Skyrim-Nisam veliki lopov,veliki sam explorer sto se tice RPG igara.Heal,stamina,razvijanje potiona i samog lika.Ugl ne volim magove,vise sam okrenut zeljeznom sakom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice