Portal je sigurno na akciji, nema sansi da je vec samo 14 GBP.
A ovo awaiting stoc pick, to se ne brini, meni je AC2 bio na awaiting stock pick do 14.07. a poslan je prekjucer To ce ti skoro sigurno ranije krenut.
Portal je sigurno na akciji, nema sansi da je vec samo 14 GBP.
A ovo awaiting stoc pick, to se ne brini, meni je AC2 bio na awaiting stock pick do 14.07. a poslan je prekjucer To ce ti skoro sigurno ranije krenut.
A kad si narucio igru?
13.06.
Znaci cekao si 10 da se sjete u skladiste otici? Ja to necu trpit, cekat cu do cetvrtka i ako ne posalju otkazujem narudžbu.
"Awaiting stock pick" nije odlazak u skladiste nego cekanje dostave paketa od distributera. Oni ga trenutno ni nemaju na lageru, ali kako zelis. Ja cu ga ubost cim mjesec okrene ako jos bude 14GBP, za ustedu od 200 kn se mogu malo i strpit, ne zuri mi se bas toliko.
jel zna netko zašto adresa ide u dvije linije i što se treba upisat na prvu, a što na drugu
"Awaiting stock pick" nije odlazak u skladiste nego cekanje dostave paketa od distributera. Oni ga trenutno ni nemaju na lageru, ali kako zelis. Ja cu ga ubost cim mjesec okrene ako jos bude 14GBP, za ustedu od 200 kn se mogu malo i strpit, ne zuri mi se bas toliko.
Znaci onda je trebalo biti "Out of stock".
Ne zuri se ni meni ali imam kratak fitilj na ovakve gluposti. Jbt ne dogovaram se sa frendom u krcmu nego kupujem proizvod za svoje novce, a oni ne mogu biti dovoljni iskreni i reci ili me upozoriti da cu morati malo duze cekati, nego sasvim slucajno vidim to.
Drugi problem mi je da me vjerovatno nema doma u bas to doba kad bi prema njima (da salju 03.08.) trebao dobiti paket na adresu.
moze netko reći kad se naručuje neki artikl kako pravilo upisati adresu živim u Hrvatskoj
Jel zna netko gdje se moze kupiti Spyro Dawn of the Dragon?
WTF?!? Stigao mi je AssCreed 2 koji je poslan 23.06. a AssCreed 1 koji je poslan 17.06. jos nije?!? Nazalost mislim da je nasa posta u pitanju. J i njih i praznike. Ima netko iskustva?
Imao sam narudbu od 4 stvari. Dvije koje su poslane 9.6. i 22.6. su stigle.
A druge dvije koje su poslane 8.6. i 23.6. , nisu stigle.
Malo me brine ova od 8.6., ako ne dode ovaj tjedan kontaktirati cu suport.
To bi mi bila prva koja nije stigla do sada, a bilo ih je desetak sa zavvi i nekoliko s drugih mjesta.
Uglavnom pisano je ovdje da su imali nekih problema pa si mislim da je do toga.
Neki dan sam narucio Split/Second, a tek sam danas dobio mail u kojem pise da je igra otpremljena, a posto su imali problema zanima me da li netko zna kad bi mi trebala stici otprilike jer trenutno nisam na toj adresi na koju sam narucio pa da mi susjed ode..
Imao sam narudbu od 4 stvari. Dvije koje su poslane 9.6. i 22.6. su stigle.
A druge dvije koje su poslane 8.6. i 23.6. , nisu stigle.
Malo me brine ova od 8.6., ako ne dode ovaj tjedan kontaktirati cu suport.
To bi mi bila prva koja nije stigla do sada, a bilo ih je desetak sa zavvi i nekoliko s drugih mjesta.
Uglavnom pisano je ovdje da su imali nekih problema pa si mislim da je do toga.
Evo stigla danas ova posiljka od 8.6.
I ti isto svasta kupujes (kidding)
Ajde super, onda cu i ja pricekati jos do utorka prije nego im posaljem mail.
I ti isto svasta kupujes (kidding)
A znam, kad sam ovisan o akcijama i popustima
Bilo je 7 funti, nisam mogao odoliti.
Pozdrav,
Zna li ko kako kupit igru preko Paypala, ali tako da ti oduzme novce koje imaš na Paypal-u, ne one na kartici?
Pozdrav,
Zna li ko kako kupit igru preko Paypala, ali tako da ti oduzme novce koje imaš na Paypal-u, ne one na kartici?
Ako je paypal hrvatski, nikako. E da, imaš temu paypal pitanja i odgovori, pa ak imaš više pitanja, pitaj tamo... :D
Može mi neko reći koji su sve načini plaćanja?
PayPal ili direktno karticom :D
Bez problema se plaća PayPal-om iz Hrvatske?
Pa, daaa... Zašto bi bilo problema?
Pa, daaa... Zašto bi bilo problema?
Neznam, možda zato što smo u Hrvatskoj
Hvala, ovo bi mi bilo super za gčazbene CD-e kupovat. Dok u Hrvatskoj dođu oko 100 kn, tu su 40-70 kn
Jel je poštarina besplatna?
Htio bih narućiti fifu 12 se,koja dođe 328,i dok bi to stiglo uHrvatsku koliko bi dodatno trebao platiti?
Da postarina je besplatna :D
Jel je poštarina besplatna?
Htio bih narućiti fifu 12 se,koja dođe 328,i dok bi to stiglo uHrvatsku koliko bi dodatno trebao platiti?
Možda ništa a možda češ morat platit carinu.
Jel narudžbe dođu u poštu ili u poštanski sandučić?
Meni je u sanducic postar stavio,2 igre su bile,stale jesu bez problema,a sad nesto vece vjerovatno bi trebao ic na postu.
Mislim da je netko napisao da ti poštar donese doma
Ako te nema doma onda dođu u poštu i moraš po nju ako si doma onda ti je poštar da jer treba potpis.
Je li tko narucio Portal2 dok je bio ~£14? Pitam jer sam prekjucer dobio mail od zavvia da su "htjeli" poslati posiljku ali je bio "problem" u naplati, nakon cega sam im poslao mail na koji mi jos nisu odgovorili.
Sad gledam cijene i opet kosta ~£30.
Stavio sam placanje putem paypala kojeg sam povezao sa svojim ziro racunom na kojem imam vise nego dovoljno da to platim.