Iskustva s trgovinom Zavvi

poruka: 757
|
čitano: 303.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ma strpi se jos malo. Pricekaj mjesec dana. Meni je danas stigla igra koju su poslali 9., a film koji su poslali 8. jos nije stigao {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma nije meni problem cekati nakon sto posalju ali jos nisu poslali igru u tom je problem a skinuli su novac sa racuna.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo ja sad bas narucio MMA: Mixed Martial Artsza xbox 360.Stvarno prejeftino.Manje od 5 futni dok je na game.co.uk 15 futni preownan.

Sad cemo vidjeti za koliko ce doci :)

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolika je poštarina i da li nešto dodatno plaćam kad stigne u HR?

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Iskustva s trgovinom Zavvi
Fićo_CoD 5 kaže...

Kolika je poštarina i da li nešto dodatno plaćam kad stigne u HR?

Postarina je besplatna tako da onu cjenu koju vidis nju i placas bez nekih skrivenih troskova.

Meni dosad nijednom nisu carinili igru.Nisu ni Crysis 2 za kojeg sam napravio preorder kojem je cijena bila 30 funti.

13 godina

ili sam glup, ili sam slijep... ili?

kada odaberem stvar koju cu kupiti i pokusam odabrati zemlju ne mogu naci Hrvatsku...

zasto je to tako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koju stvar? Ne dostavljaju sve svugdje.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sendjo kaže...

ili sam glup, ili sam slijep... ili?

kada odaberem stvar koju cu kupiti i pokusam odabrati zemlju ne mogu naci Hrvatsku...

zasto je to tako?

Tako je i meni bilo.Uglavnom sutradan se sve rijesilo.

I u pitanju je bila obicna igra a xbox koju sam sutradan kupio.

16 godina
neaktivan

Evo koliko su poslovni na 3 poruke nisu odgovorili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne kuzim. Pa kad si narucio? Pise ti da bi za dostave van UK trebao dozvolit do 20 RADNIH dana za dostavu, sto ti skoro garant nije jos proslo. Zbog toga ti vjerojatno ne odgovaraju.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Objasnio sam vec u prethodnim postovima igra nije poslata uopste u tom je problem. Da su poslali znam da je rok 28 radnih dana da dodje ali oni je nisu poslali a imaju je na stanju a meni su vec skinuli novac sa racuna. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sunburn kaže...

Ne kuzim. Pa kad si narucio? Pise ti da bi za dostave van UK trebao dozvolit do 20 RADNIH dana za dostavu, sto ti skoro garant nije jos proslo. Zbog toga ti vjerojatno ne odgovaraju.

Ja mislim da njemu nisu ni poslali.

Ista stvar je kod mene.Pise da se salje unutar 24 h a prosao je dan i pol.Jos pise da ce poslati 21.06 ali to je proslo i jos nista.

16 godina
neaktivan

Evo mnogi se zale na njihovoj FB stranici da kasne sa slanjem a da su novac skinuli.

http://www.facebook.com/zavvionline?sk=wall

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Au kako sam se sad iznervirao osim sto mi nisu odgovorili na moje 4 poruke, ostavio sam im poruku i na FB-u i Twitteru i likovi su ladno ignorisali poruke na kojima se ljudi zale a lajkovali i komentarisali poruke koje ih hvale. 

I konacno nakon sto sam spomenuo na FB-u da cu pokrenuti PayPal case ako budu cutali do kraja sedmice u roku od 20 min mi je dosao mail da mi je narudzba poslata :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 18:01 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo od mene jedna pohvala za zavvi. AC2 mi je trebao biti poslan 14.07. a poslan je danas {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Sunburn kaže...

Ista stvar je kod mene.Pise da se salje unutar 24 h a prosao je dan i pol.Jos pise da ce poslati 21.06 ali to je proslo i jos nista.

Pa vidis sta ti pise u statusu. Nisu je jos "izabrali".

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan

Može preporuka nekih dobrih co-op igara a da su jeftinije, samo što prije molim vas {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sunburn kaže...

Evo od mene jedna pohvala za zavvi. AC2 mi je trebao biti poslan 14.07. a poslan je danas {#}

LOL wtf kakva je to pohvala.Zasto uopce treba tako puno ad ga posalju.

Chaky kaže...
Perkan777 kaže...
Sunburn kaže...

Pa vidis sta ti pise u statusu. Nisu je jos "izabrali".

Ma znam sta mi pise u statusu.Pise "Processing" tj. "Awaiting Despatch"

Ako je nekome zapela posiljka tj nisu je jos poslali mozete reci sta vam piše pod statusom?

16 godina
neaktivan

Javi im se na FB-u sa brojem narudzbe pa ce ti provjeriti. Moguce je da su ti cak i poslali jer imaju problema sa zauriranjem sajta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Sunburn kaže...

LOL wtf kakva je to pohvala.Zasto uopce treba tako puno ad ga posalju.

Jer ga nije bilo na lageru, trebalo je tek stic u kasnijoj posiljci. To mi je jasno tamo i pisalo i pristao sam na to tako da me ugodno iznenadilo da mi je poslan 3 tjedna ranije. Po meni je to pohvalno, kao i svaka promjena prakticki potpisanog ugovora izmedju firme i kupca koja ide na korist kupca.

13 godina
protjeran

Da li dostavljaju u BiH na kućnu adresu bez problema kao i u Hrvatskoj?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
shakiree kaže...

Da li dostavljaju u BiH na kućnu adresu bez problema kao i u Hrvatskoj?

Da

16 godina
neaktivan

Ok, upravo sam skoro infarkt dobio.

Primjecuje li tko nesto neobicno na ovoj slici?

Koji idioti, ako nemaju na skladistu koji vrag ne stave onda "out of stock"!? Ako su mi skinuli novce s racuna e onda ce me cuti, narudžbu otkazujem ovako ionako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Javi se na FB imaju problema sa sajtom mozda su ti cak i poslali ako su skinuli novac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Javi se na FB imaju problema sa sajtom mozda su ti cak i poslali ako su skinuli novac.

Nemam FB ni Twitter. U ponedjeljak cu gledati stanje racuna pa cu vidjeti, budem ih probao na klasican nacin kontaktirati da provjerim da li ce mi fakat poslati u 8. mjesecu ili jos sad u 6.

Ako je 8. mjesec e onda povrat novca (u slucaju da su naplatili narudžbu) i otkazujem narudžbu.

15 godina
protjeran

Evo meni danas dosao mail da su poslali posiljku.Proslo je 3 dana otkad su poslali ali ajde barem su poslali :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

I ako bi danas narucio igru za kolko bi otprilike dana stigla? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
dex3108 kaže...

Nemam FB ni Twitter. U ponedjeljak cu gledati stanje racuna pa cu vidjeti, budem ih probao na klasican nacin kontaktirati da provjerim da li ce mi fakat poslati u 8. mjesecu ili jos sad u 6.

Ako je 8. mjesec e onda povrat novca (u slucaju da su naplatili narudžbu) i otkazujem narudžbu.

Prvo ako su skinuli novac poslace brzo ili su vec poslali, drugo ako su stvarno out of stock onda taj datum je samo okvirni dobiju oni cesto puno prije tog datuma. Nemoj da otkazujes moze se povecati cijena jedino kao nadjes negdje jeftinije onda otkazi :D

16 godina
neaktivan

Jok, cijena moze samo dolje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjeruj mi moze i da skoci. Ja sam prije mjesec dana platio igru 12 funti koja je sada 18. Bila je kratkotrajna akcija tako je vjerovatno i sa portalom. Zato kazem nemoj da otkazujes prvo ih kontaktiraj :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice