Ima li igraći PC šanse pored novih konzola? zaključana tema

poruka: 2.425
|
čitano: 259.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?
TKScump kaže...

Zato jer su od reda ili fps ili neka strategija. Sve govno do govna. Niti jedan jedina igra se ne moze usporedivat sa crashon(ps1) , god of war (ps2) , unchartted (ps3), halo (x360) , mario (nitendo).

{#}{#}

Da, samo strategije i pucačine. Imaš pravo... Netko mi je stavio konzolu u kućište od PCa pa igram i druge naslove... Kvragu

U pravu si da... Sve igre na računalu su govno do govna 

Koliko sranja u jednom postu...{#}

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 14:12 (doktor1).
13 godina
neaktivan
TKScump kaže...

Da ali ne kuzite poantu topica. Ili ja ne kuzin nisan siguran. Ja u niti jednom trenutku , nisan reka da je ps4 jaca specifikacijski od pc-a . Ja iman monstuozni komp i tribat ce dobrih 6-7 godina da izade nova generacija koja ce biti bolja od njega. Ja san govorija za naslove. Igre za PC ne mozete usporedivat sa konzolaskin naslovima. Zato jer su od reda ili fps ili neka strategija. Sve govno do govna. Niti jedan jedina igra se ne moze usporedivat sa crashon(ps1) , god of war (ps2) , unchartted (ps3), halo (x360) , mario (nitendo). Igrama na pcu je nepotrebno nabuffana grafika a nitko se nije ni itija poradit na gameplayu. Tako da je ovaj topic glup i nepotreban. To sta je 99,78% foruma pc gamers only automatski znaci da objektivnosti ode nema. 

Vidiš, meni je god of war govno od igre isto kao i Halo, tak da...

17 godina

ahhaha vidim al kuzis kaj sam htio rech ;)

14 godina
neaktivan
Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?

Neznate vi sta su igre,igre su tu da vas zabave i da se uzivite u nju,bas poput gledanja filmova (vecina takvih odlicnih igara su konzolaske ekskluzive) a ne neki tamo kolodjuti ili betlfild (istina,dobre su to igre i mogu vam pruziti mnogo sati uzivancije,ali nakon par godina na takve igre ce se zaboraviti)

Za mene stoji ovako:

PC - za MP fps-ove i strategije

Konzole - Za sve ostale igre.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 14 hvala 0
17 godina
bancic123 kaže...

Neznate vi sta su igre......

15 godina ima i on će mi reći da neznam šta su igre. Dok ni u planu nisi bio sam šamaro po konzolama!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 14:26 (doktor1).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...

15 godina ima i on će mi reći da neznam šta su igre. Dok ni u planu nisi bio sam šamaro po konzolama!

Ocito nisi uzivao u igrama kako treba.

btw. sesnaest mi je {#}

17 godina
bancic123 kaže...
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...

Stabiliziraj se i ne pametuj!

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Neznate vi sta su igre,igre su tu da vas zabave i da se uzivite u nju,bas poput gledanja filmova (vecina takvih odlicnih igara su konzolaske ekskluzive) a ne neki tamo kolodjuti ili betlfild (istina,dobre su to igre i mogu vam pruziti mnogo sati uzivancije,ali nakon par godina na takve igre ce se zaboraviti)

Za mene stoji ovako:

PC - za MP fps-ove i strategije

Konzole - Za sve ostale igre.

Kako? Pa je se još uvijek sjećam Battlefielda 2, CoD-a 2 pa čak i Doom-a.

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...

Da,mora da ja nemam pojma o igrama i o zivotu zato jer sam se rodio pred kraj devedesetih i sad sam balavi tinejdzer kojemu smeta kad mu odrasli zapovijedaju,i nema pojma o lijepom zivotu iz devedesetih i gejmingu u tim danima.

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...

Netko uziva u Nasoj maloj klinici a netko u Muckama.

12 godina
protjeran
BlueMax kaže...
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...

Netko uziva u Nasoj maloj klinici a netko u Muckama.

netko u obadvoje :D

14 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Neznam sta je ludje, to sto neki smatraju da je Sinatra u pravu ili to sta mu dajete da trolla ima 7 stranica. Nije dao nikakav dokaz o jacini novih generacija, i jedino sta ima je to sto na neke konzole idu igre a iste na PC ne idu...

Sadasnje normalno racunalo koje se kupi za 4000-5000 kn moze pojest novi Xbox i PS4 zajedno, a to se moze lako dokazati kad se pocnu usporedjivati iste igre... Racunalo je skuplje zato je multifunkcionalno, i to je jedini razlog drugacije cijene.

Ja tu jedini svoje argumente potkrepljujem dokazima.

Gledaj to ovako. Ti kažeš da je PC za 4000 kuna jači od PS4 i da se to može dokazati samo istim igrama. Ali kako ćeš dokazati istim igrama kad grafički raskošne igre izlaze samo na PS4/Xbox One konzolama, a ne i na PC-u. Kako da ih onda usporedim?

Na E3 sajmu su za PC, uz konzole, najavljene samo manje lijepe igre, poput Titanfall, Battlefield 3, Witcher 3, Call of Duty Ghosts, The Crew i sličnih. One grafički najraskošnije igre, poput Ryse, The Division, Final Fantasy XV ne dolaze za PC jer su grafički barem tri stepenice iznad svega što se danas na PC-u pokreće.

Za svaki moj argument u vidu trailera ili screenshotova igara nove generaciji, protuargumenti su obično "moj kompjuter je najjači", "ništa se ne može mjeriti s PC-om" ili moj najdraži argument, a to je isječak nekakvog nasumičnog grafa kojeg je objavila Nvidia i slični.

Ja pošaljem konkretnu sliku grafički briljantne igre, vi 2D graf nekakve teoretske snage. Gdje je tu argument?

Dobro je Phillipe Poisson rekao kad je na Twitteru napisao da PC služi samo za Excel tablice. Prema viđenoj usporedbi s grafičkim vrhuncima današnjice (Dark Sorcerer, Deep Down, Killzone Shadow Fall), ispada da je bio u pravu. PC može prikazati samo koliko je najskuplja Nvidia grafička teoretski jača od konzole, ali ne i dokazati to.

17 godina
bancic123 kaže...
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...
doktor1 kaže...
bancic123 kaže...

Da,mora da ja nemam pojma o igrama i o zivotu zato jer sam se rodio pred kraj devedesetih i sad sam balavi tinejdzer kojemu smeta kad mu odrasli zapovijedaju,i nema pojma o lijepom zivotu iz devedesetih i gejmingu u tim danima.

Slušaj ti meni govoriš da nisam uživao u igrama kako treba!? O čemu ti pametuješ? Di je zapelo? Otkud ti znaš šta sam ja igrao šta ne..

A ovaj tvoj početak rečenice "Neznate vi šta su igre..." djeluje tako arogantno kao da samo ti znaš šta valja, a šta ne i toliko si iskusan da tu svi ljudi na forumu pojma nemaju koji tvrde drugačije.

EOD sa tobom.

17 godina
Sinatra kaže...

Na E3 sajmu su za PC, uz konzole, najavljene samo manje lijepe igre, poput Titanfall, Battlefield 3, Witcher 3, Call of Duty Ghosts, The Crew i sličnih. One grafički najraskošnije igre, poput Ryse, The Division, Final Fantasy XV ne dolaze za PC jer su grafički barem tri stepenice iznad svegašto se danas na PC-u pokreće.

{#}{#}{#}

12 godina
protjeran

ja bi htio reci da usporedujete bicikl i auto sad hoce li vam doci do mozda ili ne...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

PS3 ekskluzive pokazuju pravu snagu trenutnih konzola i kad su izasle (govorim o mgs4,killzone 3,uncharted serijal) nijedna PC igra nije izgledala tako lijepo.

Druga stvar je kad se igra radi za PS3 / x360 / PC kad je naravno lakse raditi igre za PC,sto nece biti slucaj sa ps4.

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

PS3 ekskluzive pokazuju pravu snagu trenutnih konzola i kad su izasle (govorim o mgs4,killzone 3,uncharted serijal) nijedna PC igra nije izgledala tako lijepo.

Druga stvar je kad se igra radi za PS3 / x360 / PC kad je naravno lakse raditi igre za PC,sto nece biti slucaj sa ps4.

Meni je Crysis izgledao bolje od svih sto si nabrojao zajedno a osim Killzone (nisam lud igrat takvu igru na konzoli) sve sam ih igrao na PS3.

13 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Gledaj to ovako. Ti kažeš da je PC za 4000 kuna jači od PS4 i da se to može dokazati samo istim igrama. Ali kako ćeš dokazati istim igrama kad grafički raskošne igre izlaze samo na PS4/Xbox One konzolama, a ne i na PC-u. Kako da ih onda usporedim?

Na E3 sajmu su za PC, uz konzole, najavljene samo manje lijepe igre, poput Titanfall, Battlefield 3, Witcher 3, Call of Duty Ghosts, The Crew i sličnih. One grafički najraskošnije igre, poput Ryse, The Division, Final Fantasy XV ne dolaze za PC jer su grafički barem tri stepenice iznad svega što se danas na PC-u pokreće.

Za svaki moj argument u vidu trailera ili screenshotova igara nove generaciji, protuargumenti su obično "moj kompjuter je najjači", "ništa se ne može mjeriti s PC-om" ili moj najdraži argument, a to je isječak nekakvog nasumičnog grafa kojeg je objavila Nvidia i slični.

Ja pošaljem konkretnu sliku grafički briljantne igre, vi 2D graf nekakve teoretske snage. Gdje je tu argument?

Dobro je Phillipe Poisson rekao kad je na Twitteru napisao da PC služi samo za Excel tablice. Prema viđenoj usporedbi s grafičkim vrhuncima današnjice (Dark Sorcerer, Deep Down, Killzone Shadow Fall), ispada da je bio u pravu. PC može prikazati samo koliko je najskuplja Nvidia grafička teoretski jača od konzole, ali ne i dokazati to.

Da vidim da li sam dobro shvatio. Ti misliš da je na PC-u nemoguće pokrenuti PS4 ekskluzive jer su pre slabi?

12 godina
neaktivan

Ovi argumetni PC ili konzole spadaju na to da li netko voli brinete ili plavuše, pa bira što će, postoje i treći koji imaju jedno i drugo i uživaju u probranom iz oba svijeta.

Ono što je čudno je da PC gameri, većina njih u ovoj temi misle da se bolje zabavlja na PC-u, zato jer oni igraju na PC-u, pa je po defaultu to apsolutna istina. Spustite se na zemlju.

Ke?!

4 0 hvala 1
13 godina

S obzirom da je kolega sinatra koherentno i artikulirano iznio svoje stajaliste, te da nije dobio dovoljno kvalitetnu argumentaciju od opozicije, zakljucujem da jedino sto PC moze napraviti je naguziti se i opustiti kako bi bol bila sto manja (ko zna, mozda bude i ugodno).

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 5 hvala 0
12 godina
protjeran
bancic123 kaže...
TKScump kaže...

Uopće nije za usporedbu konzola i PC, konzole imaju drugačiju arhitekturu specjaliziranu za igre. Točno iz tog razloga konzola može pokazati zapanjujuće vizuale dok ćete za isti rezultat na PCu morati uložiti 5k kuuna u grafičku karticu. Druga stvar je šta će PS4 dugo vrimena biti kralj gaminga i niti jedna monstrumska konfiguracija to neće moći priokrenit. Jedina PC ekskluziva koja nešto vridi zadnjih par godina dolazi na konzole(Diablo 3). I da odgovor je igraći pc nema šanse pored ps4 ne radi specifikacija nego radi igara, ekskluziva i ugođaja. 

Ovo je najbolji post koji sam procitao u ovoj temi :D

Vjerovatno zato sto imas cirka 12 godina.

A ovaj TKS cump buba bezvezarije prvog reda.

Kupi konzolu danas i grafika ce se mjenjati minorno u narednih 5 godina koliko ce konzoli biti zivotni vijek.

Daj 5 000 za racunalo i garantirano si miran iducih recimo 2 godine, nakon 2 godine mjenjas grafu za nesto novije, lupis jos nekih 1500-2000 kuna na nju, i opet si miran 2-3 godine.

Dok ces ti na kraju morati kupiti PS5 ili xbox VCR novi i ruknut jos 5 000 kuna na novu konzolu, u medjuvremenu dok ti cekas novu jkonzolu izadje slim verzija PS4 ili xbox one koja sad kosta nekih 2500 kuna a ti ju moras imati jer ta stara fat verzija je u osnovi komad hardwera koji samo ceka da rikne od samog starta (sto vjerovatno i je do tog momenta). Pa si ti sad racunaj sto ti se vise isplati.

7000-8000 ulaganja u komp u narednih 5 godina ili 9 000-12 000 u konzole.

PC FTW

13 godina
neaktivan

Cijena same konzole govori sve o njenoj snazi. U cjenovni rang od 399$ nikako se ne može ugurati ultra mega hardware kako to dječica sebi vole zamišljati. Pogotovo ako znamo da je proizvođač CPU-a i GPU-a upravo AMD, a ne neka vanzemaljska firma. 

Tako da ne razumijem kako je AMD uspio za tako sitne novce stvorit tako jake performanse ako znamo da Intel s njima briše pod. Sony da je htio vrhunske performanse za dobavljača procesora bi uzeo Intel, a ne ovako sklepat neku budget interspar konzolu.

Valjda ljudi sebi vole zamišljat nakon što daju 399$ da se unutra nalazi hardware vrijednosti 10k kuna, a ne 2000 kuna.

4 2 hvala 0
15 godina
VedranOo kaže...

A ovaj TKS cump buba bezvezarije prvog reda.

Kupi konzolu danas i grafika ce se mjenjati minorno u narednih 5 godina koliko ce konzoli biti zivotni vijek.

Daj 5 000 za racunalo i garantirano si miran iducih recimo 2 godine, nakon 2 godine mjenjas grafu za nesto novije, lupis jos nekih 1500-2000 kuna na nju, i opet si miran 2-3 godine.

Dok ces ti na kraju morati kupiti PS5 ili xbox VCR novi i ruknut jos 5 000 kuna na novu konzolu, u medjuvremenu dok ti cekas novu jkonzolu izadje slim verzija PS4 ili xbox one koja sad kosta nekih 2500 kuna a ti ju moras imati jer ta stara fat verzija je u osnovi komad hardwera koji samo ceka da rikne od samog starta (sto vjerovatno i je do tog momenta). Pa si ti sad racunaj sto ti se vise isplati.

PC FTW

Ovo je jedan od najglupljih postova koje sam ja procitao na kugli zemaljskoj

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 15:21 (herc1988).
16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...
Abomb kaže...

Neznam sta je ludje, to sto neki smatraju da je Sinatra u pravu ili to sta mu dajete da trolla ima 7 stranica. Nije dao nikakav dokaz o jacini novih generacija, i jedino sta ima je to sto na neke konzole idu igre a iste na PC ne idu...

Sadasnje normalno racunalo koje se kupi za 4000-5000 kn moze pojest novi Xbox i PS4 zajedno, a to se moze lako dokazati kad se pocnu usporedjivati iste igre... Racunalo je skuplje zato je multifunkcionalno, i to je jedini razlog drugacije cijene.

Ti potkrepljujes dokazima? Kakvim? Stavis neki link na CGI trailer i mislis da ce tako igra izgledati.

Witcher 3 i Battlefield su po tebi manje napredne igre od Rysea? Po cemu? Po borbi koja je hrpa quicktime eventova?
Pstoji sansa da The Division izade za PC "We are optimizing the experience for next gen consoles. However, we are not ruling out any platforms for the future."
Cijelo vrijeme se ti pitas zasto te sve igre ne izlaze za PC? Jesi li se pitao zasto postoje ekskluzive? Zasto ne izade neki Uncharted za Xbox kad su toliko "napredni" za razliku od PC-a? Ti ocito ne kuzis svijet oko sebe. Sve su to pare. Ekskluzive prodaju konzole i zato takve igre ne izlaze za PC.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
12 godina
protjeran
herc1988 kaže...

I za to me savrseno zaboli kukuruz :D

kad mi budes nesto bitno u zivotu onda cu se razmislit jel mi tvoje misljenje relevantno, ovako si samo jos jedna trivija.

17 godina
neaktivan
VedranOo kaže...

PC FTW

Svoj debeli bijeli Xbox sam kupio početkom 2007. godine i još radi. 

Spočitavaš tipu iznad da piše gluposti i onda mu vratiš stostruko. 

LOL

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
VedranOo kaže...
herc1988 kaže...

kad mi budes nesto bitno u zivotu onda cu se razmislit jel mi tvoje misljenje relevantno, ovako si samo jos jedna trivija.

pa ako ti nije bitno moje misljenje zasto dolazis tu na forum citati tuda misljenja i jos k tome odgovarat na ta tuda misljenja???

12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
VedranOo kaže...

PC FTW

Svoj debeli bijeli Xbox sam kupio početkom 2007. godine i još radi. 

Spočitavaš tipu iznad da piše gluposti i onda mu vratiš stostruko. 

LOL

Super, sad si odi kupi jos i xbox one i uzivaj :D

Koznole boys :D

12 godina
protjeran
herc1988 kaže...
VedranOo kaže...
herc1988 kaže...

pa ako ti nije bitno moje misljenje zasto dolazis tu na forum citati tuda misljenja i jos k tome odgovarat na ta tuda misljenja???

Zato da bi ti imao nesto za pitati, zato sto mogu, zato sto hocu i zato sto be savrseno zaboli kukuruz i za tebe i za ovaj forum i mogu pisati sto god hocu :D 

16 godina
Sinatra kaže...
Abomb kaže...

...Na E3 sajmu su za PC, uz konzole, najavljene samo manje lijepe igre, poput Titanfall, Battlefield 3, Witcher 3, Call of Duty Ghosts, The Crew i sličnih. One grafički najraskošnije igre, poput Ryse, The Division, Final Fantasy XV ne dolaze za PC jer su grafički barem tri stepenice iznad svega što se danas na PC-u pokreće...

Kao što ni ti na konzolama nemaš Starcraft 2, Civilization 5, Total War itd. očito da su navedene igre prenapredne da bi ih nekakva konzolica mogla pokrenuti.

Najžalosnije je to što ova tema još uvjek postoji, pogotovo kada vidiš tko ju je pokrenuo.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice