Definitivno najslabija točka kod gigova: fixere boli qrac što ubijaš njihovu bandu po cijelom gradu.
Znači dođem od misije di ubijem 20ak Tyger Clawsa do fixerice koja razgovara na telefon s nekim i govori neš tipa: "My Tygers would never do that..."... I mislim si fak, vjerojatno će me ili odjebat, ili napast...
Kad ono - qrčina! Ko da se ništa nije dogodilo...
Iako je sasvim nelogičan i besmislen koncept, ja preferiram što je tako napravljeno. Jer da nije onda bi morao izbjegavati stalno borbe sa bandama i loadati svaki put kada ih slučajno napadnem, da ne bi izgubio gigove...kretao bi se kroz grad kao na iglama.
Pa mozda bi bilo dobro da ne mozes bas sve odradit nego biras kome ces pomoc , a s kim ces bit u ratu
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.

. Znas, ja se vecinu vremena zajebavam (bar dok ne omoguce promjenu nicka pa da se vratim s odjavljenim). Nisam niti ja puno bolji, ali od tebe sigurno jesam hahaha. Mislim, meni je cijela igra jedna velika zajebancija. Ne shvacam cijelu ozbiljnost oko obicne igrice. Ok, jedni uzivaju, drugi ne uzivaju. Jedni pljuju, drugi zajebavaju, treci podjebavaju... Ovdje smo da se druzimo. No, svi se valjda slazemo da je sve to jedan veliki promasaj. Onaj tko kaze da nije razocaran, svaka mu cast. Taj vjerojatno nije slusao obecanja i najave. Ili stvarno ne vidi sumu od drveta...