Zamisli, postoji sredina, nije savrsena, ali je zabavna. Ko bi rekao, a?
To sto su neki ocekivali da ce igra rijesiti glad u svijetu, erektilnu disfunkciju i popraviti tupe Duska Lokina je njihov problem.
Da, igra ima buggove. Ponekad i katastrofalne. Za PS4 je uzasna, ali se popravlja. Ali je isto tako i zabavna, vizualno lijepa, sa puno sadrzaja, kvalitetnim voice actingom... Nije 10/10, a nije bogami ni 1/10...
Evo mala anketa cist informativno, ja sam na nekih 38h, i dosao sam do 'point of no return', kad ti igra kaze da ako nastavis dalje s pricom nes vise moc nista radit do kraja, pa se okrenuo i otisao zavrsiti bitnije side questove, vi?
Eto. Glasao. Igram, nisam zavrsio pricu. Doduse ne igram vec dva dana ili kada sam vec odradio braindance ili kako se to vec zove, ali namjera mi je da zavrsim pricu, a te opcije nema. Pa je ova najbliza toj :)
Ne mislim igrati nikakve questove sa strane. Mislim, namjeravao sam ili bolje receno imao sam ocigledno prevelika ocekivanja od igre.

Jednostavno gaming industrija je došla do vrhunca i nema se tu šta više ponuditi osim grafike koja je po meni odlična i realno ne tražim tu više ne znam kakav napredak,ali eto dodaju džidža midže tipa RT da se još dodatno pokaže ta vizualna prezentacija i naravno prodaje hardver koji to može tjerati, opet marketing što je naravno normalnom čovjeku logično, svi žele zaradit, ne? Drugo je što vi očekujete da ćete se na istom hardveru igrati 10 godina, nekako mi se čini da najviše kmeče oni koji su mislili da će sa grafama starim 5 godina rokat u 60 fps-a igru na ultra detaljima...netko je tu spomenio da je igrao 4 sata i igra mu sranje. Kakav sud možeš donjeti o igri u 4 sata u kojoj u tom preiodu nisi prošao ni prolog? Ja u preko 12 sati nisam naišao na gamebreaking bugove, ne osporavam da ima bugova, ali to će se popraviti i nije ništa što ti ne dozvoljava da igraš igru,a kenjate samo da biste kenjali i nama kojima je dobra igra posrali ju. Ajde razumijem nisi zadovoljan, kažeš jednom što se ne sviđa, ali ponavljati kao papagaj i imati frustrirane komentare i još pritom nas koji igramo igru prozivati djecom, debilima ili šta se već sve nije napisalo ovdje je totalno ne-fer i nekorektno. Pojedinci baš imaju nekih žešćih problema, jbt ako ti ne valja igra uzmi i igraj neto drugo umjesto što trošiš slobodno vrijeme da bi pljuvao nešto na forumu...sve neki internet ratnici i pravednici, a ispadaju samo obični seratori.