Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.048
|
čitano: 1.289.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Cyberpunk 2077
Vandit kaže...
quickr kaže...

Ajd ne laprdaj. Reci mi jednu open world igru koja nije imala hrpu bugova i koja se nije peglala još tjednima (mjesecima) nakon izlaska. Skyrim, RDR2, Witcher 3, bilo koji Assasins creed.... Sve open world igre su jednostavno prevelike da bi izašle "day one bug free". 

Horizon Zero Dawn na PS4. Death Stranding na PS4. Sveukupno sam ulupao preko 200 sati u navedene dvije igre i nisam naišao na nijedan značajniji bug. Za HZD ne isključujem da jesam jer sam davno igrao pa se više ni ne sjećam, ali za DS mogu tvrditi da igra nema bugova. Što je samo dokaz da se može. 

Ne možeš nešto loše opravdavati time što je nešto drugo loše. Radili su igru osam godina, tri puta je odgodili i pustit će van, prema svemu sudeći beta verziju igre. Takve stvari se trebaju osuditi i developera treba javno prozvati jer on tebi prodaje nedovršeni proizvod. 

Vidim po netu ljudi već opravdavaju sa spikama "dobro je, igra ima samo puno bugova, moglo je biti nešto drugo". Nemojte biti zasljepljeni time što je u pitanju CDPR. Zamislite da kupite auto po punoj cijeni i onda skužite da ABS ima bug, svjetla malo rade, malo ne rade, navigacija je zbugirana i slično. Al' nema veze, za šest mjeseci stiže update koji će popraviti ABS...

Kako sada stvari stoje, Cyberpunk je trenutno Cyberbug. 

Beta verziju igre? Pa od kud vadiš to? Jesi igrao?

Witcher 3 je bio pun bugova na release day-u pa su ga ispeglali više manje. I danas ni jedna lista najboljih igara ikad ne prođe bez witchera3 na njoj.

A ova usporedba sa autom je komedija.

13 godina
Cansee kaže...

a gamespot, koji su to jadnici, oni daju cyberpunku 7/10, a jebenoj fifi koja izlazi u već jebenom 45. reskinu daju 8/10 https://www.gamespot.com/games/fifa-21/ 

koja 

jebote 

Da sam ja recenzent i da mi pošalju ovakav nered od igre, nebi ni dobili ocjenu...Napisao bi samo 'igra nije dovršena' i publish.

6 godina
neaktivan
Promster kaže...

Da sam ja recenzent i da mi pošalju ovakav nered od igre, nebi ni dobili ocjenu...Napisao bi samo 'igra nije dovršena' i publish.

najbolja recenzija do sada 

7 godina
protjeran
Čitatelj kaže...

Jel rijesio tko svoje Online Goodiese sa GOG-a?

Dakle ovo su linkovi:

https://cyberpunk.net/comicbook/
https://cyberpunk.net/artbook/en/

Al ne mogu se u to logirati sa svojim GoG accountom. Vjerovatno je neka Ingame fora, ili jos nisu "pustili" i povezali sa profilima.

Usput, ovo je nestalo sa GoG-a, mora da su se malo zaletili s tim.

Takodjer na fizicki medijama se nalazi link za free DLC:

cyberpunk.net/DLC -> ali link jos ne radi tj. ne postoji

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
9 godina
quickr kaže...
Vandit kaže...
quickr kaže...

Ajd ne laprdaj. Reci mi jednu open world igru koja nije imala hrpu bugova i koja se nije peglala još tjednima (mjesecima) nakon izlaska. Skyrim, RDR2, Witcher 3, bilo koji Assasins creed.... Sve open world igre su jednostavno prevelike da bi izašle "day one bug free". 

Horizon Zero Dawn na PS4. Death Stranding na PS4. Sveukupno sam ulupao preko 200 sati u navedene dvije igre i nisam naišao na nijedan značajniji bug. Za HZD ne isključujem da jesam jer sam davno igrao pa se više ni ne sjećam, ali za DS mogu tvrditi da igra nema bugova. Što je samo dokaz da se može. 

Ne možeš nešto loše opravdavati time što je nešto drugo loše. Radili su igru osam godina, tri puta je odgodili i pustit će van, prema svemu sudeći beta verziju igre. Takve stvari se trebaju osuditi i developera treba javno prozvati jer on tebi prodaje nedovršeni proizvod. 

Vidim po netu ljudi već opravdavaju sa spikama "dobro je, igra ima samo puno bugova, moglo je biti nešto drugo". Nemojte biti zasljepljeni time što je u pitanju CDPR. Zamislite da kupite auto po punoj cijeni i onda skužite da ABS ima bug, svjetla malo rade, malo ne rade, navigacija je zbugirana i slično. Al' nema veze, za šest mjeseci stiže update koji će popraviti ABS...

Kako sada stvari stoje, Cyberpunk je trenutno Cyberbug. 

Witcher 3 je bio pun bugova na release day-u pa su ga ispeglali više manje. I danas ni jedna lista najboljih igara ikad ne prođe bez witchera3 na njoj.

Pa jesu i ovu igru ce isto popravit, al jbg ti ces dat najvise novci za proizvod u najgorem stanju.
Netko drugi ce kupit igru kasnije na akciji za 30 eura i nece bit beta tester nego ce igrat dovrsen proizvod.

Ne treba nist prozivat nego jednostavno ne radit preorder i ne kupovat dok nije popravljeno. Tak se to radi.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2020 10:03 (Santana).
16 godina
Cyberpunk 2077

Šta ste se udramili toliko, ide na dan izlaska ogroman patch i biti će ih još, bude to za mjesec dana popegalno ,ako ne i prije...pa niste valjda mislili da će tolika igra biti bez bugova, kakav je Witcher bio pa je sad najbolja igra ikada. S obzirom na bugove onda se još više isplati oriđiđi igra jer će izdavati poatcheve non stop, a moš mislit što će jogurt verzija po tom pitanju biti ažurna. Još dva dana pa ćemo vidjeti sve, ali iz onoga što smo vidjeli da će biti loša igra čisto sumnjam, inače bi stvarno morao ispasti teški debakl

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2020 10:07 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Promster kaže...
Cansee kaže...

a gamespot, koji su to jadnici, oni daju cyberpunku 7/10, a jebenoj fifi koja izlazi u već jebenom 45. reskinu daju 8/10 https://www.gamespot.com/games/fifa-21/ 

koja 

jebote 

ima i to smisla definitivno ako je igra u lošem stanju, samo što ne znam još kakvo je točno stanje pa ajd, al bi to bio definitivno odličan potez recenzenta ako se igra raspada

al to ne opravdava tu curicu sa gamespota, njoj se u biti ne sviđa što je igra RPG jebiga

9 godina
lobotomac90 kaže...

Šta ste se udramili toliko, ide na dan izlaska ogroman patch i biti će ih još, bude to za mjesec dana popegalno ,ako ne i prije...pa niste valjda mislili da će tolika igra biti bez bugova, kakav je Witcher bio pa je sad najbolja igra ikada. S obzirom na bugove onda se još više isplati oriđiđi igra jer će izdavati poatcheve non stop, a moš mislit što će jogurt verzija po tom pitanju biti ažurna. Još dva dana pa ćemo vidjeti sve, ali iz onoga što smo vidjeli da će biti loša igra nekako sumnjam, inače bi stvarno morao ispasti teški debakl

Ja racunam na vas da mi javljate kakvo je stanje :)

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
9 godina
Cansee kaže...
Promster kaže...
Cansee kaže...

koja 

jebote 

ima i to smisla definitivno ako je igra u lošem stanju, samo što ne znam još kakvo je točno stanje pa ajd, al bi to bio definitivno odličan potez recenzenta ako se igra raspada

al to ne opravdava tu curicu sa gamespota, njoj se u biti ne sviđa što je igra RPG jebiga

Jesi zapeo za tu recenziju, trebas to ignorirat. Boli njih ona stvar za igru, ova recenzija ce im donjet tolko klikova da to nije normalno radi takvih kao ti.

7 godina
Cyberpunk 2077

To nije poenta. Cyberpunk je uložio milione u marketing i svuda gdje je "podmazao" ocjene su dobre, svuda gdje je zakazao, ocjene su loše. Na kraju sve zavisi od samog korisnika, igrača... Možda će vam igra leći, a možda ne. Ono što nas treba da brine su bugovi i hardverski zahtjevi, koji su ozbiljni. 3080 RTX za igranje u FullHD na 4K monitoru i računaru od bar 2500 evra... šalite se?

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Santana kaže...
lobotomac90 kaže...

Šta ste se udramili toliko, ide na dan izlaska ogroman patch i biti će ih još, bude to za mjesec dana popegalno ,ako ne i prije...pa niste valjda mislili da će tolika igra biti bez bugova, kakav je Witcher bio pa je sad najbolja igra ikada. S obzirom na bugove onda se još više isplati oriđiđi igra jer će izdavati poatcheve non stop, a moš mislit što će jogurt verzija po tom pitanju biti ažurna. Još dva dana pa ćemo vidjeti sve, ali iz onoga što smo vidjeli da će biti loša igra nekako sumnjam, inače bi stvarno morao ispasti teški debakl

Ja racunam na vas da mi javljate kakvo je stanje :)

Ja mislim da ću zaobilaziti temu neko vrijeme kada krenem peglat Šalim se, svakako podijelim dojmove, naravno koliko Night City bude to dozvolio, ovo mi je 2. ili 3. preorder u životu i rekao sam ako me ovo razočara onda mislim da više ništa neću preorderat, a vrlo vjerojatno me neće ništa više ni zakucati za ekran kao igre prije 10-15 godina, a non stop sam u nadi da ću doživjeti takvu ekstazu kao nekada

14 godina
Santana kaže...
Pa jesu i ovu igru ce isto popravit, al jbg ti ces dat najvise novci za proizvod u najgorem stanju. 

Netko drugi ce kupit igru kasnije na akciji za 30 eura i nece bit beta tester nego ce igrat dovrsen proizvod.

Ne treba nist prozivat nego jednostavno ne radit preorder i ne kupovat dok nije popravljeno. Tak se to radi.

Upravo tako.

Fundamentalni problem cijelog nereda je u preorderima gdje izdavači sile studije da izbace poluproizvod jer znaju da će ovisnici dati više para da mogu prvi imat bugoviti otpad.

Više sam se puta tako opekao i više nema te sile da nešto preorderam.

Inicijalne recenzije i benchovi su me uvjerili da ima smisla igru piratovati i vidjeti jel će ju uopće moj hardver moći vrtiti te ju eventualno kupiti kad ju spatchiraju.

Moja optimistična strana je zaista mislila da će recenzije reći: "super optimizirano, radi dobro i na starijem hardveru sa nižim postavkama, a na najnovijem izgleda krasno kad se upali RT pa u igri mogu uživati sve. Vidi se da su polirali igru zadnjih mjeseci i bugova jedva da ima." Kad li ono sve naopako.

Ovako ispada da je na originalni datum izdavanja igra bila baš u apsolutno neigrivom izdanju.

9 godina
Santana kaže...
Cansee kaže...
Promster kaže...
Cansee kaže...

koja 

jebote 

Jesi zapeo za tu recenziju, trebas to ignorirat. Boli njih ona stvar za igru, ova recenzija ce im donjet tolko klikova da to nije normalno radi takvih kao ti.

ja sam jednom kliknuo na youtube i to je to. ništa nisam komentirao tamo niti namjeravam, ovdje sam podijelio taj video in a nutshell

malo sam zaprepašten, to je sve. Ta djevojčica koja igra animal crossing i pokemone govori ljudima od kojih joj mnogi mogu biti tata kako je igra loša jer je RPG, ljude koji su igrali diabla i takve rpgove dok ona još nije bila u jajima

inače ja potpuno ignoriram gamespot i to već dugo, ali su me s ovim nanerivrali, i da zapravo si u pravu, da to nisu napravili ne bi ni obratio pozornost

6 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

ma koga briga za recenzije, pa jel igrate vi igru ili tamo neki radnom lik, nikada mi nije bila bitna ocjena ili recenzija niti za igre niti za film, svatko ima svoj ukus i svoje razmisljanje sto cini igru dobrom ili ne

bitni su ovi bugovi i performanse hit, ako je igra nedovrsena, nemam je sta kupovati

i te fore sa first day patch, povraca mi se, jebote imas 10 godina razvoja i hrpetinu ljudi i resursa i svejedno opet moras popravljat prvi dan izlasta, pa onda odgodi i za taj jedan dan izlazat kad ju pokrpas

ne govorim ovo samo za CDPR vec opcenito, svi su isti i svi naplacuju poluproizvode i beta testiranje. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Santana kaže...
Cansee kaže...
Promster kaže...
Cansee kaže...

koja 

jebote 

Dada, najbolje je ne gledati recenzije i samo lupati preordere...Da je više takvih kao ja nebi nas ova industrija muzla i varala sve više svakim danom. 

11 godina
Cyberpunk 2077

Ako nije objavljeno... 

Isto tako, mozete uzet igru prek GOGa na ruskom VPNu za 25$.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2020 10:17 (hahhaajaads).
Moj PC  
2 0 hvala 2
9 godina
Promster kaže...
Santana kaže...
Cansee kaže...
Promster kaže...
Cansee kaže...

koja 

jebote 

Dada, najbolje je ne gledati recenzije i samo lupati preordere...Da je više takvih kao ja nebi nas ova industrija muzla i varala sve više svakim danom. 

ne znam kome točno sad odgovaraš, ali se apsolutno slažem za preordere, to je loša praksa, s tim da mi je jedino From Software ostao da bi od njih naslijepo prednaručio igru, bez da i vidim gameplay, ali od nikog više. Niti od CDPRa, s tim da ih trenutno ne krivim za neke bugove, jer to tek moram vidjeti da bi odlučio, mene su više nanervirali sa tim beskarjnim odgodama i na zadnjoj sam definitivno odlučio da više neću preorderat od njih. Vjerojatno hoću kupiti i slijedeću igru nekad, ali ne preorderat

16 godina
Cyberpunk 2077

Nema sumnje da će se popraviti, samo Witcher 3 se mogao igrati day 1 i sumnjam da tako brzo ako nisu nakon svih mjeseci odgađanja. I meni je simpa kad Roach ostane negdje zaglavljen, ali ne kad ne mogu nešto proći radi buga ili kad se dramatični story dijalog uništi radi nekog glitcha. Evo ovaj 50Gb mid-review patch je ono što budemo mi dobili uz par extra fixeva. Ono što me plaši da su neki morali loadati save od dosta ranije i nadati se da neće opet biti triggeran bug koji ne dopušta story progress. U većini cutscena je neki glitch, liftovi nekad ne rade, crosshair ostane dok bi se morao maknuti, nema filtera za questove/općenito UI-u nedostaje featurea, jump/sprint ništa povremeno pa treba raditi re-load (nekad i par puta), NPC-evi "zaštekaju" kod bitnog razgovora, NPC animacije puknu i onda imamo ono famozno "slovo T", gdje izgleda kao (nemojte mi zamjerit), Isus na križu, samo bez križa. Ona detalja tabela zahtjeva je doslovno za ukras. Nadam se čudu kao i ostali koji su strepili 8 godina, no ako ne bude značajno bolje naravno da ću se osjećati prevareno kao i mnogi drugi i svi oni detalji grada, priče ostat će pomalo u sjeni svega toga. Čini se kao da je izašla 3-6 mjeseci pre rano. Odgodite dok nije gotovo i bok, a ne novi datum svako malo. Iako, unatoč svim problemima ocjene su super što samo govori koliko je ostalo dobro. Šteta je jedino jer ovo je morala biti prema svemu sudeći 100/100 igra. I da, prvi dojam je najbitniji, na žalost nemam baš vremena za velike igre van prosinca radi posla kad bi igra trebala biti ispolirana. Uglavnom, vidjet ćemo :D Molim samo bez spoilera kad krenemo igrati

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Promster kaže...
Santana kaže...
Cansee kaže...
Promster kaže...
Cansee kaže...

koja 

jebote 

Ja pricam o ovoj recenziji spomenuo ju je valjda vec 10x u ovoj temi.

Pogledao sam YongYea recenziju i to mi je dovoljno da ne kupujem igru za sada.

13 godina
3dfx kaže...

ma koga briga za recenzije, pa jel igrate vi igru ili tamo neki radnom lik, nikada mi nije bila bitna ocjena ili recenzija niti za igre niti za film, svatko ima svoj ukus i svoje razmisljanje sto cini igru dobrom ili ne

bitni su ovi bugovi i performanse hit, ako je igra nedovrsena, nemam je sta kupovati

i te fore sa first day patch, povraca mi se, jebote imas 10 godina razvoja i hrpetinu ljudi i resursa i svejedno opet moras popravljat prvi dan izlasta, pa onda odgodi i za taj jedan dan izlazat kad ju pokrpas

ne govorim ovo samo za CDPR vec opcenito, svi su isti i svi naplacuju poluproizvode i beta testiranje. 

Jebiga kad se može...Netko je rekao ovdje da je zdrobio oko 2000€ na Cyberpunk merch, i nije mi djelovalo kao zajebancija.

12 godina
Cyberpunk 2077

Preko noci se aktivirao preload od 103gb. Na PS4. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Promster kaže...
3dfx kaže...

Jebiga kad se može...Netko je rekao ovdje da je zdrobio oko 2000€ na Cyberpunk merch, i nije mi djelovalo kao zajebancija.

to je rekao jedan forumaš ovdje, samo ne vidim u čemu je problem s tim. Čovjek je kupio stolicu u cyberpunk temi, ja sam isto kupio stolicu običnu crnu za 3200 kn. kupio je hrpu odjeće s tematikom cyberpunka, svi mi kupujemo odjeću

a na kraju krajeva njegova je lova, ima ju pravo trošiti kako hoće, trebaš vidjeti moju staru na kakva govna baca novac

5 godina
Cyberpunk 2077

Bugovi će se popeglat a igra i dalje ima potencijal da bude best ever usprkos bugovima... Vjerujem da smo svi igrlai neke takve npr. Stalker:SOC, Gothic 3, Vampires: M.B. i ne znam što još... Ovih se uvijek sjetim jer su mi među najboljim igrama ikad a krcate bugova bile, game breaking budova itd a dan danas se iste igraju i čak, dan danas izdaju sadržaji od modera za npr Stalkera koji je nevjerojatno dobro ostario.

Ne opravdavam bugove, i malo jesam razočaran ali... Vidjet ću prekosutra. :D

Sve Vas Volim
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Promster kaže...

Taj sam.

1331,35€ sa CDPR trgovine, 59,99€ CP77 na GoG-u,

1799kn (240€) za PC CE ENG u Zeldi (jucer), 535kn (72€) za CP77 majice i salice na Zeldi (J!NX) + PS4 CE ENG na Santa Domenica 1399,30kn (189€),

te na kraju krajeva i SecretLab CP77 Titan stolac - 489€.

Ukupno 2384,45€

Od toga dobar dio je i na W3 merch.

Ne racunam stvari koje sam prije narucivao sa J!NX iz amerike, dok je bio besplatan shipping iznad 120$.

Al da, i tu imam tri narudzbe preko 130$ svaka (merch za W3).

I want to believe!

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2020 10:55 (Čitatelj).
10 godina
Promster kaže...
3dfx kaže...

A netko na jedan rucak sjebe i po 500-1000 eura pa sta ? ljudi imaju i trose koliko mogu,i ja da sam imao novca piknuo bi Cybepunk CE ali nisam.

Uglavnom neki reviewri kazu da bugovi uopste nisu toliko strasni koliko se buke i drame diglo i da je igra fenomenalna, dok neki kazu da ima masa bugova sada kome vjerovati a kome ne to cu sam da zakljucim kad poigram igru.

9 godina
Wack kaže...
Promster kaže...
3dfx kaže...

A netko na jedan rucak sjebe i po 500-1000 eura pa sta ? ljudi imaju i trose koliko mogu,i ja da sam imao novca piknuo bi Cybepunk CE ali nisam.

Uglavnom neki reviewri kazu da bugovi uopste nisu toliko strasni koliko se buke i drame diglo i da je igra fenomenalna, dok neki kazu da ima masa bugova sada kome vjerovati a kome ne to cu sam da zakljucim kad poigram igru.

pa da, najviše me iznenadila Madqueen koja kaže da joj je igra bila vrlo stabilna na 60 fpsa i ultra detaljima i da nema puno bugova. Jebiga moramo sami probat pa vidit

7 godina
quickr kaže...

Igra je prepuna bugova, što je drugo ako ne beta verzija?! Čak je i nedavno neki dev iz CDPR-a rekao da je igra stvarno daleko od gotovog proizvoda i da joj trebaju još mjeseci peglanja, ali zasljepljeni fanovi su govorili kako lik trola i to ne može biti istina. 

Al' dobro, ako vi želite dati svoj novac za poluproizvod i onda čekati biti na milost ili nemilost kojekakvih udejtova - slobodno. Vaš novac. 

15 godina
Cyberpunk 2077

Pa dobro, nitko ti ne brani da skineš s torrenta (GOG)... nema zaštite igra, bit će i patcheva 100% odmah na torrentima isti dan kad budu i origigi.

Kad bude "gotov" proizvod po tebi... kupi na nekavoj akciji GOTY ili što već - dobro njima dobro tebi.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
mrsmith kaže...

Pa dobro, nitko ti ne brani da skineš s torrenta (GOG)... nema zaštite igra, bit će i patcheva 100% odmah na torrentima isti dan kad budu i origigi.

Kad bude "gotov" proizvod po tebi... kupi na nekavoj akciji GOTY ili što već - dobro njima dobro tebi.

Ma sve ok. Ja sam već kupio igru za PS4. Izašla me 300kn, takvu priliku nisam mogao propustiti. Ako bugovi budu takvi da igra bude neigriva prodat ću je u najgorem slučaju za cijenu za koju sam je kupio. 

Samo sam se bio nadovezao na izjavu tipa da su i sve druge igre prepune bugova pa zašto ne bi bio i Cyberpunk. 

Ja isto već godinama iščekujem igru i veselim se izlasku, ali ne želim ih opravdavati zbog bugova jer je eto CDPR. 

15 godina
Vandit kaže...
ali ne želim ih opravdavati zbog bugova jer je eto CDPR. 

Ja se apsolutno ne opterećujem :) iskreno. Igrati ću je kakva god bude, ako i budu nekakvi strašni bugovi - valjda će popeglati. Napravili su odličan posao s W3, sumnjam da će ovdje zakazati.

Ali opet, kažem, ne treba preoderati ništa ako te takve stvari smetaju - pričekaš malo i gotovo :)

It is always darkest just before the dawn.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice