Ajd ne laprdaj. Reci mi jednu open world igru koja nije imala hrpu bugova i koja se nije peglala još tjednima (mjesecima) nakon izlaska. Skyrim, RDR2, Witcher 3, bilo koji Assasins creed.... Sve open world igre su jednostavno prevelike da bi izašle "day one bug free".
Horizon Zero Dawn na PS4. Death Stranding na PS4. Sveukupno sam ulupao preko 200 sati u navedene dvije igre i nisam naišao na nijedan značajniji bug. Za HZD ne isključujem da jesam jer sam davno igrao pa se više ni ne sjećam, ali za DS mogu tvrditi da igra nema bugova. Što je samo dokaz da se može.
Ne možeš nešto loše opravdavati time što je nešto drugo loše. Radili su igru osam godina, tri puta je odgodili i pustit će van, prema svemu sudeći beta verziju igre. Takve stvari se trebaju osuditi i developera treba javno prozvati jer on tebi prodaje nedovršeni proizvod.
Vidim po netu ljudi već opravdavaju sa spikama "dobro je, igra ima samo puno bugova, moglo je biti nešto drugo". Nemojte biti zasljepljeni time što je u pitanju CDPR. Zamislite da kupite auto po punoj cijeni i onda skužite da ABS ima bug, svjetla malo rade, malo ne rade, navigacija je zbugirana i slično. Al' nema veze, za šest mjeseci stiže update koji će popraviti ABS...
Kako sada stvari stoje, Cyberpunk je trenutno Cyberbug.
Beta verziju igre? Pa od kud vadiš to? Jesi igrao?
Witcher 3 je bio pun bugova na release day-u pa su ga ispeglali više manje. I danas ni jedna lista najboljih igara ikad ne prođe bez witchera3 na njoj.
A ova usporedba sa autom je komedija.