BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 200.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
14 godina
BUG cod4 server

Pošto je ovo najaktvinija tema koja ima veze sa cod4, zanima me kako to da ja sa svakim cfgom imam isto fps. Npr onaj yitche3 i npr stevy il neki svoj koji je na rezi 1280 1024 i high detaljima ima isto fps ka i taj yitch3. Ito je kad sam smanjim sve na low. Pls help (konfa pod maj pisi).

Hvala !!!

recod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: BUG cod4 server

Da ti nije slucajno ukljucen Vertical Sync?

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Islljuci sync every frame i upisi /com_maxfps 250 u konzolu.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
14 godina
BUG cod4 server

Znam ja sve te sheme i sta god napravia uvik ga lockam na 125 i bude lock, ali kad sam vanka bude oko 80 i pada nekad do 60 kad covik izleti.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ej ekipo!

Ja sam voljan podići 2 servera koja bih financirao iz svog džepa. Oni u nazivu ne bi imali oznaku BUG-ovih servera jer bi to bilo lažno predstavljanje :D Važnija od imena je, međutim, organizacija i provedba tog projekta za čijii rezultate mogu garantirati ranijim uspjesima. Serveri bi bili dostupni svima bez diskriminacije po pitanju časopisa, zemlje ili ključa :D Javite se šta mislite

6 0 hvala 4
15 godina
surf3r kaže...

Ej ekipo!

Ja sam voljan podići 2 servera koja bih financirao iz svog džepa. Oni u nazivu ne bi imali oznaku BUG-ovih servera jer bi to bilo lažno predstavljanje :D Važnija od imena je, međutim, organizacija i provedba tog projekta za čijii rezultate mogu garantirati ranijim uspjesima. Serveri bi bili dostupni svima bez diskriminacije po pitanju časopisa, zemlje ili ključa :D Javite se šta mislite

E pa nesto tome slicno sam ja htio napraviti

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
surf3r kaže...

Ej ekipo!

Super, kupi od Steel servera jer imaju odličan suport i game panel.

Hvala ti.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
nick54312 kaže...

Super, kupi od Steel servera jer imaju odličan suport i game panel.

NOT.

O tempora, o mores !
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ljudi dragi vi se još "organizujete"? Dajte zakupite server igra mi se sa normalnom rajom {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nek sutra prijavi :D

Ak ce nam uzimat 2 servera, najbolje je da je 1 sd promod a drugi hc tdm-ffa-dom?

Al bez dreka ko gl, ls, marty, rpd...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

NOT.

Why NOT?

8ax kaže...
Nek sutra prijavi :D

Ak ce nam uzimat 2 servera, najbolje je da je 1 sd promod a drugi hc tdm-ffa-dom?

Al bez dreka ko gl, ls, marty, rpd...

HC? nea?

16 godina
ne kuzim te.
15 godina
8ax kaže...
ne kuzim te.

omg daj bjezi od hc

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
ne kuzim te.

Ja nebih HC, ako idu dva servera (potpuno nepotrebno, bolje jedan server na duplo dulje vrijeme, jer onako dobivamo jedan od ovog Iskra Design-a to jest imat ćemo tri servera, a prije nismo mogli napunit niti 2).

Ali i ako su dva servera ja bih na jednom konstantno vrtio toujane mapu :)

16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ljudi nes ste krivo shvatili. Ne uzimo on taj server za BUG forum, nego za sebe. Kolko vidim čovjek ima iskustvo u codu, pa će vjerojatno sam odlučit koji će bit modovi na njegovom serveru.

Neka me ispravi ako griješim...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:43 (cuspajz).

1 0 hvala 0
15 godina
cuspajz kaže...

Ljudi nes ste krivo shvatili. Ne uzimo on taj server za BUG forum, nego za sebe. Kolko vidim čovjek ima iskustvo u codu, pa će vjerojatno sam odlučit koji će bit modovi na njegovom serveru.

Neka me ispravi ago griješim...

samo kazemo za hc {#}

16 godina
Pa ak cemo treci imat nek se nekakav mod vrti na trecem...
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Pa ak cemo treci imat nek se nekakav mod vrti na trecem...

surf3r je najavio da će kupit server neće imat u imenu Bug nit će imate nekakve posebne veze s Bug forumom. Tako da mi se čini da nećemo mi niš imat, nažalost.

Mislim da bi bilo najbolje da dio ljudi donira novac nekom na račun ko će se ozbiljno prihvatit posla i koji to zna radit. Tako da ako više ljudi financira server, neke bi se odluke trebale donosit tu na forumu.

A taj bi se server valjda zvao BUG server i imo bi veze sa forumom i Bug clanom (odnosno s onim što je ostalo od clana)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:38 (cuspajz).
16 godina
Ja bi dao 30kn al nemogu uplatit... jos cu vidjet ak cu uzet server...
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ja bi dao 30kn al nemogu uplatit... jos cu vidjet ak cu uzet server...

Pogledaj poruku dana {#}

EDIT: to je bila jucer poruka dana, do prije 38 minuta. Sad cu ti dat link...

evo http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/ziro-racun-maloljetnike/77709.aspx?page=4&jumpto=2097033&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:40 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Doslo je ljeto, mogli bi opet oziviti BUG CoD4 server
Na vama je da odlucite sto zelite... 

Zainteresirani za financijsku pomoc neka se obrate meni na privatnu poruku...

prosla stranica...ocito da me niko ne hebe ni pol posto...al nvm

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Dali bi se neko htio javit da bude vođa tog proketa (bug cod4 server)?

Ali milislim da je preduvijet da je na forumu određen broj dana i da zna kako se to sve radi, a ne da bude ko na prošlom serveru sranja s pacovim, niko ne zna kako se uključuje nade i te stvari. Ja bi se prvi javio, ali nemam potrebno znanje u vezi toga i iskustvo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:43 (cuspajz).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ali milislim da je preduvijet da je na forumu određen broj dana i da zna kako se to sve radi, a ne da bude ko na prošlom serveru sranja s pacovim, niko ne zna kako se uključuje nade i te stvari. Ja bi se prvi javio, ali nemam potrebno znanje u vezi toga i iskustvo...

I ja se javljam.

Nisam neki igrač, ali učim :) Također učim kako uređivat server.

http://www.gametracker.com/server_info/213.149.60.37:28985/top_players/

evo nisam toliko loš uz navedeno vrijeme kroz koje sam igrao (sve piše), s tim da su svi ovi ispred mene haxeri noobovski koji nemaju život.

Hoćemo sad zaigrat?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:51 (nick54312).
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
cuspajz kaže...

I ja se javljam.

Nisam neki igrač, ali učim :) Također učim kako uređivat server.

krivo si skonto, ja se ne javljam ;)

upravo zbog tog jel nemam potrebno znanje, pa ne želim da server ispadne sranje ko prosli. Zato mislim da to treba neko napravit ko stvarno zna. Ak ti misliš da si taj, onda sam naprijed {#}

Mislim da ovdje nema veze kakav si igrač, nego je puno važnija organizacija, upravljanje serverom i slično...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:52 (cuspajz).
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ja bih se prijavio za administratora, dobar igrač, imam strpljenje, razumijevanje i ono što svi zovu prepoznati cheat od "skilla". Mogu također pomoći oko uređivanja servera. Mislim, tema bezveze stoji već 2 mjeseca a niko ništa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ja bih se prijavio za administratora, dobar igrač, imam strpljenje, razumijevanje i ono što svi zovu prepoznati cheat od "skilla". Mogu također pomoći oko uređivanja servera. Mislim, tema bezveze stoji već 2 mjeseca a niko ništa {#}

Znači sad bi bilo najvažnije da nađemo čovjeka kojem ćemo uplatit novac za server, koji će kupit i uredit server (modovi, mape...). Kada se to napravi kako spada, ona nije problem odredit admine koji su s foruma. Tu predlažem da se izglasa oko 5-6 admina koji su s foruma

14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

krivo si skonto, ja se ne javljam ;)

upravo zbog tog jel nemam potrebno znanje, pa ne želim da server ispadne sranje ko prosli. Zato mislim da to treba neko napravit ko stvarno zna. Ak ti misliš da si taj, onda sam naprijed {#}

Mislim da ovdje nema veze kakav si igrač, nego je puno važnija organizacija, upravljanje serverom i slično...

Aha ok, ali na forumu ja nisam nikog našao da mi uredi CFG i skinove.

Trebalo bi napravit super modove i modove, super modovi su samo neki psoebni, a modovi su svi koji plaćaju za server ili se po nečem ističu. Modovi imaju samo rcon pass, a super modovi sve.

15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

vec znaju i ptice na grani da od ovog ne moze ispasti nista ozbiljnije ... 

znaci moj prijedlog je da zakupimo jedan snd promod server na kojem bi se ekipa okupljala i igrala... i ponekad bacimo neki pcw war i to je to...

toliko...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Znači sad bi bilo najvažnije da nađemo čovjeka kojem ćemo uplatit novac za server, koji će kupit i uredit server (modovi, mape...). Kada se to napravi kako spada, ona nije problem odredit admine koji su s foruma. Tu predlažem da se izglasa oko 5-6 admina koji su s foruma

Oke, kako da uplatim novce na koji žiro račun? I koliko novaca?

16 godina

Ja bi najradije kupio recimo vip bon od 50kn...

Pa rekao kod...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 1:02 (pirat).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice