BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 200.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
neaktivan
Re: BUG cod4 server
8ax kaže...

Ja bi najradije kupio recimo vip bon od 50kn...

Pa rekao kod...

wtf?

banned - dok se ne skupi dovoljno ljudi za financiranje, nista od toga...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina
Evo ima za 24kn na steelsu 12 slotova, mislim da cu uzet al primarno za mene.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

wtf?

banned - dok se ne skupi dovoljno ljudi za financiranje, nista od toga...

Ma ja sam za, eto, stavite me na spisak, samo, kako, šta, gdje {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Uzmimo barem 16 slotni, može i 20 koji traje barem 3 mjeseca.

Ja ću uplatit za server a mogu ga i uredit (skinovi i CFG, skinovi rađeni ne skinuti s neta).

Mogu ja i uzet server, vi samo kažite. (ako sam ja, odna mislim otvorit posebnu temu da sve ide na čisto da se zna ko je koliko uplatio i slično)

A sad ljudi na posao jer ipak je ovo free server

http://www.iskra-design.info/refferal/ref.php?id=10320

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 1:11 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja mislim da cu uzet jedan 17 slot ili 10 + 10 slot.
14 godina
BUG cod4 server
BannedOnThisForum kaže...
nick54312 kaže...

Ajde ljudi klik, trebamo se osiguran a možemo doć i na 2. mjesto.

http://www.iskra-design.info/refferal/ref.php?id=10320

Prijavi modu da stavi komentar za komentar dana, jer ovime možemo dobiti server.

Što ti ozbiljno ?! Poruka dana ne može bit oglas za dobivanje servera. Radije spammaj frendicama po fejsu. http://tinyurl.com/cr7naked

Što se tiče servera, najbolje je uplatiti rebelsy-u novce za server, on bi uzeo server, sredio cfg... Čovjek ima iskustva. Smješno je da smo morali igrati bez granata 2 tjedna na serveru.

U vezi skinova molim vas bar stavite anketu neku. Napravit ću koliko god je potrebno multi-accova protiv skinova.

O tempora, o mores !
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 1:21 (Keops).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...
U vezi skinova molim vas bar stavite anketu neku. Napravit ću koliko god je potrebno multi-accova protiv skinova.

Skinovi?

Ja mislim ljepo Bug na oružju još možda koja riječ ili simbol, zamaglit stakla na autima da se ne scopa kroz njih i malo poplavit nebo kao što je na toxicu :)

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
16 godina
Ja uzimam 2 10 slotna servera, jedan promod sd sa bugovim adminima ako to zele a drugi softcore sa modovima.
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

vec znaju i ptice na grani da od ovog ne moze ispasti nista ozbiljnije ... 

znaci moj prijedlog je da zakupimo jedan snd promod server na kojem bi se ekipa okupljala i igrala... i ponekad bacimo neki pcw war i to je to...

toliko...

ovo je i po meni najbolja ideja

15 godina
BUG cod4 server

Imam pitanje, jer na kraju taj server uspostavljen ili ne???

ip???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Imam pitanje, jer na kraju taj server uspostavljen ili ne???

ip???

ne

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
Jel danas nekom rodjendan?????

Ako je, skenirajte neki dokument i zamutite sliku i to, ja cu poslat na support i dobit beta invite za besplatne servere.
15 godina
8ax kaže...
Jel danas nekom rodjendan?????

Ako je, skenirajte neki dokument i zamutite sliku i to, ja cu poslat na support i dobit beta invite za besplatne servere.

photoshop!! skeniras svoje...maknes te brojke stavis danasnje :D

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
BUG cod4 server

Nemam osobnu, pasoš neznam gdje je a skener nemam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
8ax kaže...

Nemam osobnu, pasoš neznam gdje je a skener nemam.

Nemaš osobnu{#}

Pa gdje je nestala?

Aha vidim,mlad si još :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 14:44 (pirat).
16 godina
BUG cod4 server

Evo shoppal sam nekaj :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
BUG cod4 server

JEEEEEEJ, dobil sam beta invite!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

JEEEEEEJ, dobil sam beta invite!!!

Javi nam IP :)

16 godina
Nema jos za cod4, tek su za css tf2 i mc... bit ce cod dodan u sljedecih par dana... za pocetak dobijes 100 bodova a 10 boda ti je 1 sat 8 slota, feedbackom dobijes stotine bodova...
kad uvedu placanje 10000 bodova ce biti oko 4$.
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Hej ljudi!

Prije par dana na forumu sam se javio s namjerom da pokrenem cod4 servere jer mi se učinilo da su svi raniji dogovori o tome propali ili zapeli te da je potreban netko tko to zna, može i hoće pogurati. Imam novosti. Prvi server je danas započeo s radom! Neka se stvari zakotrljaju pa ćemo vidit hoće li i kada trebati drugi server :D Moram naglasiti da ovo nije samo moj osobni projekt kao što neki forumaši misle jer ni sam nemam dovoljno vremena da to potpuno samostalno vodim. Namjera mi je da se dobar dio posla delegira drugima. Međutim, apsolutna demokracija u vođenju servera je neprovediva. Znate već, sto baba kilavo dijete.

Dakle o čemu se radi? Riječ je o serveru koji pokreće svima poznat Promod s 12 javnih slotova, a igra se TDM. Naravno, to ne bi bilo ništa posebno da se stalo samo na tome. No, iznenađenjima nikad kraja :D

Osim mapa iz standardnog paketa, od kojih se rotiraju samo one najpopularnije, na serveru se može igrati i 10 custom mapa. Da ne bi sve bilo po našim željama ostavljena vam je mogućnost glasanja za iduću mapu (bilo koju, a custom mape se mogu igrati jedino na taj način jer nisu u rotaciji). Naravno, doskočili smo i mogućim zlouporabama tog sustava :) Drugi začin su custom skinovi za neka oružja (najbolje od najboljeg). Za kraj bih još spomenuo web stranicu servera, www.aliensface.info, na kojoj možete pratit jako detaljnu statistiku igrača i odigranih partija s time da se podaci automatski osvježavaju svakog sata (za sada je tamo lanjska baza jer novih podataka još nema, ali to ćemo kroz par dana restirati, a vama će biti dobar uvid u to kako sustav funkcionira i koliko smo lani bili posjećeni :D)

Server je lociran je u Njemačkoj, što vjerujte mi, neće umanjiti vaš doživljaj igranja, čak naprotiv.

IP adresa: 80.95.150.119 PORT: 28960

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 21:21 (surf3r).

2 0 hvala 0
16 godina
BUG cod4 server

Web stranicu ne kužim... btw pošto nema veze s Bugovim forumom i njegovima članovima, to je oglašavanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
surf3r kaže...

Hej ljudi!

Prije par dana na forumu sam se javio s namjerom da pokrenem cod4 servere jer mi se učinilo da su svi raniji dogovori o tome propali ili zapeli te da je potreban netko tko to zna, može i hoće pogurati. Imam novosti. Prvi server je danas započeo s radom! Neka se stvari zakotrljaju pa ćemo vidit hoće li i kada trebati drugi server :D Moram naglasiti da ovo nije samo moj osobni projekt kao što neki forumaši misle jer ni sam nemam dovoljno vremena da to potpuno samostalno vodim. Namjera mi je da se dobar dio posla delegira drugima. Međutim, apsolutna demokracija u vođenju servera je neprovediva. Znate već, sto baba kilavo dijete.

Dakle o čemu se radi? Riječ je o serveru koji pokreće svima poznat Promod s 12 javnih slotova, a igra se TDM. Naravno, to ne bi bilo ništa posebno da se stalo samo na tome. No, iznenađenjima nikad kraja :D

Osim mapa iz standardnog paketa, od kojih se rotiraju samo one najpopularnije, na serveru se može igrati i 10 custom mapa. Da ne bi sve bilo po našim željama ostavljena vam je mogućnost glasanja za iduću mapu (bilo koju, a custom mape se mogu igrati jedino na taj način jer nisu u rotaciji). Naravno, doskočili smo i mogućim zlouporabama tog sustava :) Drugi začin su custom skinovi za neka oružja (najbolje od najboljeg). Za kraj bih još spomenuo web stranicu servera, www.aliensface.info, na kojoj možete pratit jako detaljnu statistiku igrača i odigranih partija s time da se podaci automatski osvježavaju svakog sata (za sada je tamo lanjska baza jer novih podataka još nema, ali to ćemo kroz par dana restirati, a vama će biti dobar uvid u to kako sustav funkcionira i koliko smo lani bili posjećeni :D)

Server je lociran je u Nizozemskoj, što vjerujte mi, neće umanjiti vaš doživljaj igranja, čak naprotiv.

IP adresa: 217.198.139.66 PORT: 28960

SUPER, a šta je sa regrutacijom administratora?

15 godina
neaktivan

Naravno da se i o tome vodi računa. Admini će bit potrebni u onoj mjeri koliko je potrebno da se osigura fer igra i dobra zabava. Svatko sa servera može postati admin, ali se izbor neće raditi po principu tko digne ruku ili kupovanjem pozicija :D 

16 godina
neaktivan
surf3r kaže...

Naravno da se i o tome vodi računa. Admini će bit potrebni u onoj mjeri koliko je potrebno da se osigura fer igra i dobra zabava. Svatko sa servera može postati admin, ali se izbor neće raditi po principu tko digne ruku ili kupovanjem pozicija :D 

Oke, mogu znati zašto nikoga nema na serveru?

15 godina
protjeran
surf3r kaže...

Hej ljudi!

Server je lociran je u Nizozemskoj, što vjerujte mi, neće umanjiti vaš doživljaj igranja, čak naprotiv.

IP adresa: 217.198.139.66 PORT: 28960

Evo upravo ja i Miro igrali snip only- prva mapa on pobjedio(5 razlike), druga mapa ja pobijedio pet razlike :D

Mogli bi se skupljati svaku vecer na tom serveru, sta kazete?

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
15 godina
BUG cod4 server

Ja sam bio jucer sa svojom ekipom, naravno nikog nije bilo ali evo dojmova i sugestija

Ping je uredu, laga nema (bar meni)

Skidanje moda fino ide

Skinovi su ljepo napravljeni mozda nekima nije po ukusu ali meni je cisto ok

Problem jedini: previse i precesto poruka salje conzola sto moze itekako stvoriti problem ali eto, mislim stavi da malo rjedje idu poruke konzole i bit ce sve ok

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

Ja sam isto malo ušao , naravno nije nikoga bilo čist da pogledam malo i sviđa mi se ;) ... jedino isto zamjerka , svakih 15 sekunda nova poruka od console ,pogledajte ono , pogledajte ovo , glasajte itd. to treba smanjit , al inače server je super ;)

Hahahaha =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BUG cod4 server

Jeste li za da danas oko 22:00 igramo na gore navedenom serveru?

9 Da
3 Ne
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
EZY-E kaže...

računajte da sam tamo!

15 godina
EZY-E kaže...

ja isto ;)

Hahahaha =)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice