BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 201.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
Re: BUG cod4 server
Big_Spija kaže...

Pa trebamo skupiti ekipu koja bi stalno igrala. Nije valjda da nas se ne može skupiti 30 a koliko nas je u klanu. {#}

istina ali mislim da je najveci i najvazniji razlog taj da sad svi moraju stisnuti u skoli i nezele pokvariti ocjene...mislim da bi pocetkom 6. mjeseca bilo nas 2x vise nego obicno a tek za praznike koliko...

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
16 godina
protjeran
FiCoO kaže...
Big_Spija kaže...

Pa trebamo skupiti ekipu koja bi stalno igrala. Nije valjda da nas se ne može skupiti 30 a koliko nas je u klanu. {#}

istina ali mislim da je najveci i najvazniji razlog taj da sad svi moraju stisnuti u skoli i nezele pokvariti ocjene...mislim da bi pocetkom 6. mjeseca bilo nas 2x vise nego obicno a tek za praznike koliko...

To je istina. Ja sam sad u školi npr i stalno sam na školskoj vezi -.- Kada mi završi državna matua i upišem se na faks (početak 7. mjeseca)  bit ću češće na serveru...

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Kad dođem doma nema više ovog usranog interneta i onda ubijanje stalno :))

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

mene od kraja skolske godine/pocetka 7. mjeseca ne vidite do kraja 8. :DDD idem na more kaj cu u ovom praznom zagrebu ljeti xD al serveri su prazni i reko si da bi ih bilo 2x vise carli nije li to i dalje 0 hahhahaha

Potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
kocka123 kaže...

mene od kraja skolske godine/pocetka 7. mjeseca ne vidite do kraja 8. :DDD idem na more kaj cu u ovom praznom zagrebu ljeti xD al serveri su prazni i reko si da bi ih bilo 2x vise carli nije li to i dalje 0 hahhahaha

ha ha ha....vidjet cemo jos vidjet cemo...

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

evo ga konacno dosao vikedn prije odlaska kuci...sada u sobi u domu uzivam na brzom netu jer nema nikoga :D aaa
a onda u nedjelju kuci i GOTOVO!!! :P  

Špionjak Filip

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Big_Spija kaže...

Jedino ako misliš da tebe neko ubija:)

14 godina
neaktivan
borna666 kaže...
Big_Spija kaže...

Jedino ako misliš da tebe neko ubija:)

Tebe prvog..hahah :D

Špionjak Filip
14 godina
protjeran
BUG cod4 server

predlazem da se warp izbaci iz klana iz razloga sto je na xnine serveru igro s wallhackom i na knife rungi glitchi i izlazio izvan mape{#}

i love cod4

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mamaza kaže...

predlazem da se warp izbaci iz klana iz razloga sto je na xnine serveru igro s wallhackom i na knife rungi glitchi i izlazio izvan mape{#}

To je smješno, sve to treba raditi po Guid-u a ne po imenu.

Kruger
14 godina
Mamaza kaže...

LOL. Imaš me na xfire-u, tako da si mogao vidjeti da ima bar 2 mjeseca da nisam igrao na tom serveru. A za wallhack nemam što reći, svi me bannaju i optužuju, a nitko nema jedan jedini pbss na kojem pokazuje da imam wallhack.{#}

O tempora, o mores !
14 godina
protjeran
Keops kaže...
Mamaza kaže...

LOL. Imaš me na xfire-u, tako da si mogao vidjeti da ima bar 2 mjeseca da nisam igrao na tom serveru. A za wallhack nemam što reći, svi me bannaju i optužuju, a nitko nema jedan jedini pbss na kojem pokazuje da imam wallhack.{#}

undetected :D

14 godina
BUG cod4 server

Što postoji takav ? nisam ni znao jer ga prije svega ne koristim, a nisam ni admin da znam o hackovima. Mislim možete vi mene izbaciti, sigurno neću plakati, ali ne želim da me se tretira kao cheatera ako to nisam.

Live long and prosper !

O tempora, o mores !

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
BUG cod4 server
Nije bed sto si haxo(možda nisi)ali bar promijeni ime da ne sire loše glasine o klanu....sry Ako sam te uvrijedio možda to nisi bio ti
i love cod4

0 0 hvala 0
14 godina
BUG cod4 server

Nema smisla da si mjenjam ime, uostalom ako netko misli da haxam te me banna ili optuzuje, ne moze me povezat s klanom jer moj nick je:Warp a ne:|BUG| Warp. Može me povezat s klanom samo da me doda na xfire.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
15 godina
Pa dajte ljudi, igrate na cracked serverima sa crafked keyevima i whineate za ekipu s WHom? Pa na svakom PUB cracked serveru ili cracked WARu ima barem 30% ekipe sa WHom. Ne kuzim zasto Vas smetaju?? Ionako ta ekipa nezna igrat. A dokazano je u zadnjih 7-8 godina da tko god je koristio WH i bio uhvacen se ispostavilo da nije bas pametan u stvarnom zivotu, a vecina ih dokazano ima mali IQ. Nitko tko ima IQ veci od 60 ne koristi WH. A osim tih, WH koriste iskljucivo mentalno zaostala djeca. Tako, pustite ih da igraju.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
BUG cod4 server

pozz ekipa nesto vas nema nigdje na serverima, bome nema ni mene, ubi me skola i ucenje...dakle posto zbog skolskih "problema" necu biti u mogucnosti voditi servere i sl. proglasavam rebelsyja mojim zamjenikom, desnom rukom, kako hocete :) rebelsy kad vidis ovo javi se na pp

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

http://www.gamersject.com/novosti/general/gamersject-predstavlja-gpl.html

Evo gospodo. 

Krenile su prijave za GPL i za GPL kupove. Ako mislite kvalitetno igrat, sa kvalitetnim HR teamovima, onda je ovo jedno jedino mjesto gdje se igrat moze.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

treba org samo da znate...ok ajde ko hoce neka mi se javi u pp, znaci treba imati org key da bi se moglo igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

treba org samo da znate...ok ajde ko hoce neka mi se javi u pp, znaci treba imati org key da bi se moglo igrati

Ništa od mene bro, za sada. {#}

Špionjak Filip
15 godina
Big_Spija kaže...
FiCoO kaže...

Ništa od mene bro, za sada. {#}

ali imas org key?

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

trebao si odavno dati sve ovlasti nekome tko je online i tko zna, ovako nakon mjesec dana imamo 2 servera u qurcu i 0 ljudi koji igraju.

kasno je sada za bilo sto, niste se trebali hvatati posla kojega niste spremni obavljati

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

a gle..prije sam mogao ali sad trenutno nemogu ova dva tjedna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

trebao si odavno dati sve ovlasti nekome tko je online i tko zna, ovako nakon mjesec dana imamo 2 servera u qurcu i 0 ljudi koji igraju.

kasno je sada za bilo sto, niste se trebali hvatati posla kojega niste spremni obavljati

slažem se

ne slažem se    {#}

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
15 godina
BUG cod4 server

a i ovi iz hostinga me hebu u zdrav mozak...sve ja moram raditi onda kad server krepa ja moram traziti rjesenja a oni nebi nista napravili i sl....od njih nista vise ne uzimam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BUG cod4 server

NEVERMIND

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 20:18 (marino708).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

ok ekipa ovako stoje stvari. turnir je pripremljen vec i sve samo sto sad zelim reci par stvari koje sam uocio i primjetio u prijasnjem iskustvu...kao prvo odmah da kazem ako ima 2-3 ljudi koji bi izdvojili po 30kn mjesecno za server bilo bi idealno

1. Imali bi samo jedan server, public sa 20 slotova

2. Imali bi teamspeak server sa 14 slotova

3. Necemo imati vise web stranicu jer ionako ju nitko ne posjecuje

4. Znaci kad bi 3 ljudi dalo po 30kn s tim bi pokrili ove troskove servera i teamspeak servera

5. Mogli bi jos tko moze donirati nesto novaca, ajmo rec 2-3 po 20kn ali samo jednom da ja nadjem nekoga ko ce nam srediti i server i skinove i cfg prakticki sve.

eto mislim da bi bilo dobro da se ekipa opet okupi

za vise informacija ili ako zelite donirati javite mi se u pp!

8 Podrzavam ideju
3 Ne podrzavam ideju
2 Donirao bih za servere
1 Donirao bih za izradu servera
Gamers Don't Die, They Respawn. xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Ne možeš glasovat za dvije stavri u jednom glasovanju.

A di bi se igrali warovi?

15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...

pa ako bi donirao onda se slazes sa idejom valjda xD

igrlai bi warove na nekom serveru od drugog klana jer bolje da imamo jedan kako spada nego 3 pa uvijek prazni

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
14 godina
FiCoO kaže...
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...

pa ako bi donirao onda se slazes sa idejom valjda xD

igrlai bi warove na nekom serveru od drugog klana jer bolje da imamo jedan kako spada nego 3 pa uvijek prazni

nije istina {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice