Black Myth: Wukong

poruka: 334
|
čitano: 61.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Sta mislite o ovome indie projektu :D

Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
odjavljen

Grafički izgleda veoma impresivno, pogotovo jer je indie igra, ne AAA, a bome izgleda kao veoma zabavna igra s malo povećanom težinom ali veoma dobrim osjećajem postignuća kada se ubije boss. Pratim razvoj sigurno. Neka i malo duže potraje development, samo da dobijemo igru na razini ovog trailera. 

3 0 hvala 0
5 mjeseci
neaktivan

Izlazi 20.8. za PC i PS5, a za Xbox još nije potvrđeno kada izlazi

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 9:12 (Witcher1).

2 0 hvala 1
5 mjeseci
neaktivan

Još jedan dokaz zašto ovu igru odigrati na PC pod uvjetom da imate GeForce RTX 40 seriju

1 0 hvala 0
5 mjeseci
neaktivan

Black Myth: Wukong PS5 Boss Gameplay

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2024 19:33 (Witcher1).

0 0 hvala 0
9 godina

igra dobiva jako dobre ocjene od publike, 92% na Steamu. Iznenađujuće, s obzirom na hype očekivao sam flop.

Jel igra netko?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

igra zauzima 128.7 GB prostora na disku . Download je 118 GB

Skida se deluxe verzija

Éire
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Black Myth: Wukong
Gledao sam malo DF video i ima puno problema sa stutteringom. Ionako čekam verziju za konzole pa ću vidjeti. Ako ću igrati na PC čekam patcheve.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 mjeseci
protjeran

Black Myth: Wukong - PC Tech Review - The High-End Graphics Experience

Pa ima problema sa stutterom kad kao i 90% igara treba pricekati da se popatchira par mjeseci. Uostalom UE5 igre su generalno jako zahtjevne i imaju problema jer su to next gen igre i prema tome trebaš i next gen hardware da prodišu za igranje. Znači na Blackwell grafickama ce se igrati kako spada i voziti u cca 100fps i vise se nitko ne bude bunio, a ne na ADI Lovelace koja je stara vec 2 godine i na zatonu. Ista stvar je bila i sa CP2077 došla je u vrijeme Ampere pa se igrala kako spada na Adi Lovelace i s razlogom je ta igra pojam modernog gaminga i graficke izvedbe tako bude i ova.

Jednostavno ljudi vole graficku prezentaciju i sve te tehnologije na dijelu, zato je Nvidia tu gdje je na market share-u i zato su najpopularnije SP igre upravo te gdje dobivas bleeding edge graficko iskustvo i imerziju uz puni Ray Tracing.

Znači igra je par sati tek dostupna... činjenice su činjenice 

Black Myth: Wukong postao četvrta igra na Steamu s najviše aktivnih igrača

2 0 hvala 0
15 godina
Na PCu od 3000eura igra sa ray tracingom na 40% 4K rezolucije tj. DLSS pada na 45fpsa i imam mikro trzaja čak i smrzavanja na sekundu. Čovjek je preporučio gašenje ray tracinga i smanjivanje detalja za igrive performanse.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...
Gledao sam malo DF video i ima puno problema sa stutteringom. Ionako čekam verziju za konzole pa ću vidjeti. Ako ću igrati na PC čekam patcheve.

Kao i svaka PC igra, jedno 6 mjeseci po izlasku možda i bude radilo kako treba. 

5 mjeseci
protjeran

Čak ni driver za igru jos nisu izbacili, Nvidia je rekla da ce danas tokom dana. A ovo ostalo oko izvođenja je klasika za danasnje igre, treba pricekati par mjeseci, plus kako kažem to je igra za Blackwell sa kojim ce se igrati igra u punom sjaju i te stvari tehničke prirode ce na kraju pasti u vodu.

Inače, ako je tko kupio nedavno Nvidia graficku i dobio Wukong igru u bundle-u neka se javi ako želi prodati 

2 0 hvala 0
15 godina
Kad ju pokrpaju i najvažnije maknu Denuvo uz gašenje RTa bit će igrivo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...
Na PCu od 3000eura igra sa ray tracingom na 40% 4K rezolucije tj. DLSS pada na 45fpsa i imam mikro trzaja čak i smrzavanja na sekundu. Čovjek je preporučio gašenje ray tracinga i smanjivanje detalja za igrive performanse.

Igra je tek u test fazi kao i svaka danas koja se pravo testira tek izađe. Ovako grafički impresivnu te ubuduće ovakve igre sa UE5 engine bi bio grijeh ne igrati u punom sjaju. Ti si trebao ostati na dx9 igrama ako tako razmišljaš, ide se naprijed ka fotorealizmu. Amd izgleda nema tu ambicija.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
16 godina

Nvidia kasni sa driverom za igru koju je sponzorisala? Pa dobro, i to se dešava.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znalo se dogodit bez obzira tko je igru sponzao da radi bolje na konkurenciji.

16 godina

To je drugo, ako engine bolje leži određenj arhitekturi, šta je tu je.

Ovo je situacija gde si sponzor naslova, naslov se tokom razvoja testira prvenstveno na tvom HWu (generalno, kada NV sponzoriše naslov, studio dobija pristup NV resursima za testiranje, dakle ono se praktično sprovodi zajednički) i dođeš u situaciju da igra izađe, a ti nemaš od prvog dana driver sa optimizacijama za nju. To mi deluje kao blagi organizacioni fail.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2024 12:33 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

1.600.000 igrača u igri utorkom dopodne. LOL srušila rekord Elden Ringa za gotovo duplo, debelo najigraniji SP naslov ikad na steamu... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...
forumaš kaže...

Igra je tek u test fazi kao i svaka danas koja se pravo testira tek izađe. Ovako grafički impresivnu te ubuduće ovakve igre sa UE5 engine bi bio grijeh ne igrati u punom sjaju. Ti si trebao ostati na dx9 igrama ako tako razmišljaš, ide se naprijed ka fotorealizmu. Amd izgleda nema tu ambicija.

Ja sam tri godine igrao rej trejsing, sve kaj je izašlo a ti si još nevin, probi junf pa se javi 😂

5 mjeseci
protjeran

Da a zajednicko im je da je i Wukong također souls like igra koje uživaju veliku popularnost zadnje vrijeme, uz to da je ovdje dodatno grafička prezentacija rasplamsala stvar i to je ono šta privlači ljude.

Sa druge strane imas Dragon Age: Veilguard za kojega navode gtx 970 i r9 290x kao grafe na kojima je igrivo pa igra apsolutno nikoga ne zanima zbog svojih tekstura, modela, level dizajna i grafike koja je ostala na razini prethodnika iz 2014.g. 

2 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...
dery kaže...
forumaš kaže...

Ja sam tri godine igrao rej trejsing, sve kaj je izašlo a ti si još nevin, probi junf pa se javi 😂

Več ti je sve objašnjeno ovo je viši level od svega šta si ti igrao, zapravo nisi obzirom tvog gpu-a koji je low end glede svega šta može pokazati RT.

15 godina
dery kaže...
forumaš kaže...
dery kaže...
forumaš kaže...

Več ti je sve objašnjeno ovo je viši level od svega šta si ti igrao, zapravo nisi obzirom tvog gpu-a koji je low end glede svega šta može pokazati RT.

Nije, Hellblade 2 izgleda bolje, rekao bih puno bolje ali nije fer usporedba sobzirom da je to interaktivni film. I to bez RTa, osim lumena.

5 mjeseci
protjeran

Black Myth: Wukong Optimization, The Best Settings to Change on PC!

Black Myth: Wukong | 35 GPUs Tested [1080p, 1440p, 4K | All Presets + Ray Tracing & Upscaling]

0 0 hvala 0
5 mjeseci
neaktivan

Najbolja recenzija za PS5 iako je parodija

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2024 13:42 (Witcher1).

0 0 hvala 0
14 godina

Nakon 2h igranja nisam primjetio nikakav stuttering , FPS avg 55 uz ove settingse :

na 4k rezi PC.

Boss fights su odradene po mojoj mjeri , napokon da i ja derem cudovista kao Monkey King .

Isplatio se cekati 4 godine na ovaj masterpiece

Edit:

Cim sam promijeno s dlss na  FSR uz frame generation , te ukljucio full ray traceing , level medium  igra izgleda jos detaljnija te se fps popeo od 72 - 86

Grafa namjestena od prvog dana na power settings 60% , temp do 55 stupnjeva celzija.

Éire
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2024 14:33 (DukeOs).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

HU ima dobar video sa analizom performansi i vodičem za optimizaciju:

Što se tiče ray tracinga, na NV hardveru je pad performansi kada se na Cinematic uključi RT minimalan za Low i Medium RT (2% i 6%), te značajniji tek ako se RT postavi na max, 28%. Na AMDu je pokolj, već RT low prepolovljuje framerate. Pretpostavka je da RT koristi određenu tehniku koja je jako optimizirana za NV GPUe, no to je što je, ko ima "zeleni" GPU, može i da razmišlja o RT, ko ima AMD, više sreće u nekom narednom izvlačenju.

Treba napomenuti da je pad performansi usled uključivanja RT veći i kod Nvidije ako se koriste niže ostale postavke. Cinematic mod (bez RT) radi dosta toga zahtevnog po pitanju osvetljenja, tako da prelazak na RT znači i da GPU više ne mora raditi deo onoga što je do tada morao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DukeOs kaže...

Nakon 2h igranja nisam primjetio nikakav stuttering , FPS 55 uz ove settingse :

na 4k rezi PC.

Boss fights su odradene po mojoj mjeri , napokon da i ja derem cudovista kao Monkey King .

Isplatio se cekati 4 godine na ovaj masterpiece

Ako danas izbace driver za ovo onda ponovo baci test.

9 godina
Kec na desetku kaže...

Da a zajednicko im je da je i Wukong također souls like igra koje uživaju veliku popularnost zadnje vrijeme, uz to da je ovdje dodatno grafička prezentacija rasplamsala stvar i to je ono šta privlači ljude.

Sa druge strane imas Dragon Age: Veilguard za kojega navode gtx 970 i r9 290x kao grafe na kojima je igrivo pa igra apsolutno nikoga ne zanima zbog svojih tekstura, modela, level dizajna i grafike koja je ostala na razini prethodnika iz 2014.g. 

Wukong nije souls like

14 godina
I ja sam dobio dojam da je klasični action RPG. Kako god bilo izgleda zabavno, samo moram vidjeti za koju platformu ću ga nabaviti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
forumaš kaže...
dery kaže...

Nije, Hellblade 2 izgleda bolje, rekao bih puno bolje ali nije fer usporedba sobzirom da je to interaktivni film. I to bez RTa, osim lumena.

Ja rekoh viši level a ti izvrni obrni. Viši level jer je UE5 sa path trace gdje amd ne može ni prismrdit. To več sad stiže u malom broju igri i polagano će to svi AAA naslovi imat. Tko ne može to pratit gasit će RT kupovat AMD, tko može priuštit taj prati napredak.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice