poz ljudi! kupio sam bbc2 org key i preko ea download menagera skino igru. nakon toga sam ju instaliro . upalio sam igru onda mi se pol sata skido neki update... i ušo ja u igru i kreno igrat multiplayer i ponovo sam moro upisat cod key i kad sam ga upiso reko mi je da je korišten. šta da ja sad radim? jesam li ja sad nešto krivo napravi?? pojma neam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od koga/kuda si kupio taj key?
od steel serversa
btw zna li neko kako da vidim koliko mi ram-i imaju mhz? želim kupiti još rama a neznam koliki radni takt imaju moji rami
Reci ti nama kakva je to "ZVJERKA",ako ne znas kako,skini Speccy.
pa dobro nije sad ono. samo mi procesor fali al inače: procesor dual core 2.7 ghz, 6 gb ram ddr3, ati radeon 5750 1 gb gdd35...
Intel?Isprike nisam bas u nekom Intel tijeku.
Inace mislim da ce proc bit dovoljan.
Moje iskustvo:na Phenom 955 BE
2GB DDR3
GT 220
je da imam na nekih medium detaljima na rezi od 1280x720(tako nesto) oko 30-40 FPS,
Rami su ti ako je sigurno DDR3 negdje oko 1333Mhz-mozda i na 1600Mhz ali nevjerujem.
Usto tu na forumu sumnjam da ces nac rjesenje.Samo je one way to go:Support online-iako mi se tip nasrao s*anja tamo,barem da vidis.
dajte mi molim vas recite kako da rješim ovaj glavni problem?
Intel?Isprike nisam bas u nekom Intel tijeku.
Inace mislim da ce proc bit dovoljan.
Moje iskustvo:na Phenom 955 BE
2GB DDR3
GT 220
je da imam na nekih medium detaljima na rezi od 1280x720(tako nesto) oko 30-40 FPS,
Rami su ti ako je sigurno DDR3 negdje oko 1333Mhz-mozda i na 1600Mhz ali nevjerujem.
Usto tu na forumu sumnjam da ces nac rjesenje.Samo je one way to go:Support online od EA-iako mi se tip nasrao s*anja tamo o svemu i svacemu ,ali barem da vidis i da si na necemu.
za bbc2 key problem rješenje