Tekken turnir !!!

poruka: 5
|
čitano: 2.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tekken turnir !!!

Znam da ima postova o tekkenu, al ful su nikakvi pa zato novi otvaram

Mene zanima da li bi se u ZG i okolici dalo skupiti ljudi za jedan tekken turnir, ono kotizacija, pivica, i prva 2 ili 3 mjesta dobiju novčane nagrade, ili da iskombiniram ko poker pa da se ulažu novci pri ulasku u turnir ili nešto slično, dajte malo ljudi pre neaktivni smo!!!!! ak mogu WOWovci i PESovci zašto ne bismo mi mogli, možda pokrenemo nešto veliko!!!

JAVITE SE!!!! ja sam za

Ako se adminima ne svidi slobodno izbrišite, ali bih radije da ne{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tekken turnir !!!
kiletina kaže...

Znam da ima postova o tekkenu, al ful su nikakvi pa zato novi otvaram

Mene zanima da li bi se u ZG i okolici dalo skupiti ljudi za jedan tekken turnir, ono kotizacija, pivica, i prva 2 ili 3 mjesta dobiju novčane nagrade, ili da iskombiniram ko poker pa da se ulažu novci pri ulasku u turnir ili nešto slično, dajte malo ljudi pre neaktivni smo!!!!! ak mogu WOWovci i PESovci zašto ne bismo mi mogli, možda pokrenemo nešto veliko!!!

JAVITE SE!!!! ja sam za

Ako se adminima ne svidi slobodno izbrišite, ali bih radije da ne{#}

Neznam ko uopće igra tekken {#}

17 godina
neaktivan
Tekken turnir !!!

Premješteno u odgovarajući podforum.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ja sam ZA !!!

imam ti odmah jos jednog igrača,meni je Tekken najbolja borilačka igra,igram ju već 13 godina,navikao sam na nju

i ovaj drugi prijatelj je isto freak ,nasa borba traje već toliko godina......ha ha ha,ako sta uspijes organizirati,javi :)))

mi smo ti prdonje od 30 i kusur godina,uvijek spremni za fajt....ha ha ha

14 godina
neaktivan

budemo vidli kolko će se ljudi javiti...jel imate ideju kak da najbolje to oglasimo, osim po forumima?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice