PSX igre na PS2

poruka: 6
|
čitano: 3.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
PSX igre na PS2

Eto, imam problem, nemogu Medal of Honor od PSX nikako natjerat da radi na PS2...probao na sve žive i nežive načine "backup" sredit i neće...

Radim s Alcohol 120%, probao s Playstation, i Playstation 2 ... u prvom slučaju pokaže samo memory card, a u drugom slučaju memory card i PS2 disc...a kad ga odaberem neće pokrenuti...

Pomoć?

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PSX igre na PS2

kad staviš cd unutra pritisni jednom tipku power... kod PS loga stisni još jednom i mora raditi

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PSX igre na PS2
doxy kaže...

Eto, imam problem, nemogu Medal of Honor od PSX nikako natjerat da radi na PS2...probao na sve žive i nežive načine "backup" sredit i neće...

Radim s Alcohol 120%, probao s Playstation, i Playstation 2 ... u prvom slučaju pokaže samo memory card, a u drugom slučaju memory card i PS2 disc...a kad ga odaberem neće pokrenuti...

Pomoć?

Ima ti finta kod PS1 igara na čipu, znam za PS2 da dvaput stisneš Power kad ga pališ, ali sam zaboravio za PS1 kako ide. Netko će se sigurno sjećati.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Volim kakati kod Karla
15 godina
PSX igre na PS2

ili čak da ga probaš pokrenuti sa emulatorom...

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PSX igre na PS2

moze li pitanje imam igricu za psx na kompu i pitanje je mogu li je preprziti na dvd da radi u ps2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PSX igre na PS2

Ako je za Playstation 1 onda mora biti snimljena na cd a ne na dvd, radi na svakom čipiranom Playstationu 2

Bitno je i da je snimljen kompletan sadržaj a ne samo vidljivi fajlovi

Meni jedino ne rade ako su snimljene na CD RW

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice