Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.788.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GTA 5
razer1911 kaže...
antimadridista kaže...
PEXer kaže...

mene boli briga jel cu ga moc pokrenut ljepo kupim igru za ps3 i igram

pa tako možemo i mi na PC-u, lijepo si stavim grafiku na low-medium kvalitetu i imam istu grafiku kao na konzoli (a mislim da će nas 95% moći pokrenuti bar na low), ali mi na PC-u ipak želimo nešto bolje i da to bude napravljeno kako spada i dobro optimizirano.

zar ti nije grijeh igrat takvu igru na low postavkama? rađe ju nebi ni igrao..nego gledao jad i bijedu od grafike

ako si nemogu priustit ferrari pa onda bolje da i nevozim auto...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina

Isto tako, neznam dal ko prati po twiteru, al ja sam follower NVIDIE, i NVIDIA je tvitala za GTA5 sta mi je malo cudno...jer oni nemaju veze sa konzolama, i koliko znam oni jedino tvitaju nesto i "reklamiraju" ako stvarno ima veze sa njima...

Sta me dovodi do toga da mislim da je PC verzija itekako u planu i da Rockstar radi sa NVIDIOM...

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Isto tako, neznam dal ko prati po twiteru, al ja sam follower NVIDIE, i NVIDIA je tvitala za GTA5 sta mi je malo cudno...jer oni nemaju veze sa konzolama, i koliko znam oni jedino tvitaju nesto i "reklamiraju" ako stvarno ima veze sa njima...

Sta me dovodi do toga da mislim da je PC verzija itekako u planu i da Rockstar radi sa NVIDIOM...

nvidia i rockstar games su partneri već par godina

cort g200
16 godina
GTA 5

ja sam gta iv kad je izaso igro na najnizim mogucim postavkama, u cem je problem? sto mislis da svi imaju pc-eve za 5-6 k kuna pa da mogu igrat na high

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Da, al dal je NVIDIA twitala za RDR? Nije...a za GTA 5 je iz vedra neba...mora imat neke veze sa njima

14 godina
mar123 kaže...

ja sam gta iv kad je izaso igro na najnizim mogucim postavkama, u cem je problem? sto mislis da svi imaju pc-eve za 5-6 k kuna pa da mogu igrat na high

neki igraju i dan danas na najnizim postavkama {#}

16 godina
TheDarkSide kaže...

Da, al dal je NVIDIA twitala za RDR? Nije...a za GTA 5 je iz vedra neba...mora imat neke veze sa njima

ja nigdje ne vidim da je twitala?

13 godina
mar123 kaže...
TheDarkSide kaže...

ja nigdje ne vidim da je twitala?

https://twitter.com/NVIDIAGeForce/status/238335572802957312

16 godina
GTA 5

ma nije to nista bitno, sve te velike stranice twitaju o ostalim poznatim stvarima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

ma nije to nista bitno, sve te velike stranice twitaju o ostalim poznatim stvarima.

Za NVIDIU je bitno, jer oni samo twitaju o igrama s kojima ce imat partnerstvo (NVIDIA THE WAY ITS MEANT TO BE PLAYED)...

Sve veče firme ne spominju ništa van njihovog poslovanja, jer čemu reklamirat nešto tuđe za đabaka? Ili kakvu konkurenciju?

14 godina
neaktivan
GTA 5

tebi je na ps3 grafika jad i bijeda  {#}  gta 4 i na low postavkama izgleda dobro sta ja sad nemam hd tv i nebi trebo igrat ps3.

maxy
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 14:48 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

tebi je na ps3 grafika jad i bijeda {#}

igrao sam gta4 na ps3 (prije nego je dobio ylod) i pc, mogu reć da je grafika na ps3 strava i užaš.

cort g200
14 godina
neaktivan
GTA 5

grafika je odlicna na mom ps3 al na pc je bolja

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
zelenbic kaže...

ako si nemogu priustit ferrari pa onda bolje da i nevozim auto...

ja bi to rekao ovako:

ako si nemogu priustiti ferrari priustit cu si megane RS cup :) nije sve u konjima ;)

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

1 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Novi screensi a ugasi mi se komp od vrućine xd ajde nek netko posta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaTa 96 kaže...

We will be back with some more see in few weeks or so.

nadam se da će biti 2013 releae

cort g200
13 godina

Eto, ga, rekoh ja novi SS-ovi u 9:12...ovaj put 4...da bude zaokruzeno na 10...al taj 9:12 me zanima...znaci li to mozda da bi igra mogla izac u 12tom mjesecu?

16 godina
GTA 5

nije li u americi prvo mjesec pa dan? da nebi to bilo da ce izac 12. 9 2013.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

12.9.2013 je prekasno a 12.9.2012 prerano

cort g200
13 godina
mar123 kaže...

Mozda su namjerno okrenuli...tko zna...mozda izađe pocetkom dva nestog ove godine, ako ne, onda ocekujem prvi kvartal 2013...al sad baš do 9 mjeseca sljedece godine, uh..

Jeste gledali malo likove sa slika...vrte se 3..neki hispanic, neki čelavi i onaj sa crnom kosom sa balkona...to moze bit da cemo imat 3 lika, a mozda i samo jednog od tih troje..

15 godina
neaktivan
GTA 5

ja očekujem da ćemo čekati još mjesec-dva, onda će stavit još jedan trailer, par ss-a i release date u svibnju

cort g200
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovaj u infernusu mi lići na onog iz trailera na 0:26

13 godina
neaktivan
GTA 5

Evo screensa:

1 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
GTA 5

Neznam zašto se ode pojedinci prepiru oko gluposti....nema svatko danas od nas novca da priušti mega super računalo, nije svakom bitno  da nabije detalje na ultra  dok druga osoba zadovoljno igra na low ili je sretna što općenito može pokrenut a još da ne govorim kako su cijene igara paprene da općenito ikako dođe do igre..... kakve se glupe usporedbe rade između računala i xbox360.... prave usporedbe  sa računalom koje posjeduje i7 generaciju procesora i grafičku jedinicu 7000 generacije debilizam a nitko ne zna da je xbox pušten u prodaju 2001 a kasnije se opet rade slim modeli koji su dosta poboljšani ali opet najveća glupost uspoređivat....svi dobro znamo zašto općenito služi xbox a zašto računalo i koje su prednosti i mane..... netko je zadovoljan sa konzolom jer općenito cilja na gaming i nema novca da priušti računalo koje bi se moglo nosit sa današnjim vremenom a da ne govorimo o nadogradnji pošto znamo  kako danas sve napreduje...

igre za xbox 360 i dan danas se proizvode a konzola se uzme polovna za svega 900kn i igraj a što sa računalom.... većinom pljuju osobe dubljeg džepa, zahtjevni korisnici kojima je bit naprchit računalo od 15 000 i pljuvat po onom sa čime je netko zadovoljan i prodavat gluposti na forumu..... perfekcionisti..... Ma kakva kriza u RH {#}  bez isprike

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ova prva slika čista perverzija.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ako laseri na pušakama budu kao i u Maxu 3, ne trebaju ih ni stavljati. Zapravo, ne smiju ih staviti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Neznam zašto se ode pojedinci prepiru oko gluposti....nema svatko danas od nas novca da priušti mega super računalo, nije svakom bitno  da nabije detalje na ultra  dok druga osoba zadovoljno igra na low ili je sretna što općenito može pokrenut a još da ne govorim kako su cijene igara paprene da općenito ikako dođe do igre..... kakve se glupe usporedbe rade između računala i xbox360.... prave usporedbe  sa računalom koje posjeduje i7 generaciju procesora i grafičku jedinicu 7000 generacije debilizam a nitko ne zna da je xbox pušten u prodaju 2001 a kasnije se opet rade slim modeli koji su dosta poboljšani ali opet najveća glupost uspoređivat....svi dobro znamo zašto općenito služi xbox a zašto računalo i koje su prednosti i mane..... netko je zadovoljan sa konzolom jer općenito cilja na gaming i nema novca da priušti računalo koje bi se moglo nosit sa današnjim vremenom a da ne govorimo o nadogradnji pošto znamo  kako danas sve napreduje...

igre za xbox 360 i dan danas se proizvode a konzola se uzme polovna za svega 900kn i igraj a što sa računalom.... većinom pljuju osobe dubljeg džepa, zahtjevni korisnici kojima je bit naprchit računalo od 15 000 i pljuvat po onom sa čime je netko zadovoljan i prodavat gluposti na forumu..... perfekcionisti..... Ma kakva kriza u RH {#}  bez isprike

zrman mi igra gta 4 na medium-high sa 5770, g840 i 4gb rama, komp je u italiji platio 350eura, puno bolji izbor od ps3.

cort g200
15 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Evo screensa:

infernus se vraća :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice