Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.783.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako nemate Collectors edition ali svejedno zelite aute ovaj glitch vam moze pomoci.

Radi, danas sam kupio sva tri vozila, ipak imam 3 milijarde nakon sto mi je danas jos jedan haker poklonio 600 milijuna...

Uglavnom vozila mozete vozit i nadogradit, ali...da ima ali, vozila su nevidljiva u garazi pa tako nemozete u njih u garazi ili sa njima uci u garazu.

Tako ih jedino mozete dobiti tako da pozovete mehanicara da vam ih doveze.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 20:16 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

di ides da ti ti likovi daju pare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
mar123 kaže...

Nigdje, posrecilo mi se valjda.

Neznam kako, pogotovo sa onim bountyem.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

Dodas mene na psn i ja ti dam kolko oces :D 

13 godina
neaktivan
Robilad kaže...
mar123 kaže...

Dodas mene na psn i ja ti dam kolko oces :D 

E sada sam procitao evo ovdje da ce maknuti sav "hakirani" novac :)

13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Zašto volimo GTA? {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ekipa dal se mozda zna kad bi mozda GTA 5 trebao izac za PC? {#}

Nikad nereci nikad!!

6 0 hvala 0
12 godina
croatia324231 kaže...

ekipa dal se mozda zna kad bi mozda GTA 5 trebao izac za PC? {#}

Bila su neka nagađanja za 3.-4. mjesec 2014., ali na tome je i ostalo, nagađanjima, ništa službeno. Rockstar još uvijek šuti, ali vidi se da se nešto kuha. {#}

15 godina
Grand Theft Auto V

Molested By A Car - 100 MORE Ways to Die in GTA5

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mah nek bude sam cim prije,jer igra je stvarno predobra,igrao sam ju kod frenda,samo da dođe za PC i nema spavanja {#}

edit: znaci malo sam pretrazivao i pokrenuta je peticija u kojoj je vec 600 000 ljudi glasovalo za izdavanje PC verzije GTA V

evo linka pa koga zanima http://www.gamespot.com/articles/valve-unveils-steam-machines-and-grand-theft-auto-5-dominates-the-consoles/1100-6416477/

Nikad nereci nikad!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 1:40 (croatia324231).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

pozdrav ljudi imam priliku uzeti polovnu gta 5 povoljno, nemam vremena sada traziti po temi pa oprostite na tome, moje pitanje je da li cu moci igrati gta online iako je preowned igra? hvalaa

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: skaaaj (eu/west) | NFSW: skaj022 (apex.eu) | APB Reloaded: skajzak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Ovdje piše sve kolega :)

BTW, za nas koji nemamo konzole. http://www.idigitaltimes.com/articles/21371/20140103/gta-v-pc-release-date-rumor-february.html 

Ja ne igram nikako u zadnje vrijeme, neda mi se igrat ništa doli GTA V :)

8 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Neznam di bi postavio pa cu tu, znaci frend mi ima problem na playstationu 3, znaci on hoce koristit ps2 controller na ps3, i ima onaj adapter usb to ps2 controller... i to sve radi normalno sve dok ne udje u igru (gta5), u igri uopce nece radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dd_Optic kaže...

Neznam di bi postavio pa cu tu, znaci frend mi ima problem na playstationu 3, znaci on hoce koristit ps2 controller na ps3, i ima onaj adapter usb to ps2 controller... i to sve radi normalno sve dok ne udje u igru (gta5), u igri uopce nece radit.

igra ne podrzava i to je to... koja je svrha koristenja tog PS2 controllera ?

Play Hrad Play Cool
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ljudi trebam vasu pomoc.

Zanima me jel GTA V kupljen u SAD-u radi na PS3 u europi(Hrvatska).Nassao sam na ebay-u GTA V PS3.ali covijek je iz Amerike.pa me zanima oce radit na mojoj PS3,jer znam da neke igre neece radit zbog regije tipa ono  Azija,J.Amerika itd...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 0:50 (Strumf123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
i da je nemozes igrati problem mozes rjesiti tako da napravis novi acount na psn i stavis da ti je regija ona koja odgovara za igru.. frend je imao isti problem kod igranja uncharted online tako je rjesio
17 godina
Strumf123 kaže...

Ljudi trebam vasu pomoc.

Zanima me jel GTA V kupljen u SAD-u radi na PS3 u europi(Hrvatska).Nassao sam na ebay-u GTA V PS3.ali covijek je iz Amerike.pa me zanima oce radit na mojoj PS3,jer znam da neke igre neece radit zbog religije tipa ono  Azija,J.Amerika itd...

Nemoj kupovat ps3 iz USA samo zezancije sa carinom i porezom i svime i skuplje te ispada kupi tu kod nas. Igre nemaju veze od kud su jer je ps3 region free konzola. I sta predstavlja ova religija{#}

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Strumf123 kaže...

Ljudi trebam vasu pomoc.

Zanima me jel GTA V kupljen u SAD-u radi na PS3 u europi(Hrvatska).Nassao sam na ebay-u GTA V PS3.ali covijek je iz Amerike.pa me zanima oce radit na mojoj PS3,jer znam da neke igre neece radit zbog religije tipa ono  Azija,J.Amerika itd...

Nemoj kupovat ps3 iz USA samo zezancije sa carinom i porezom i svime i skuplje te ispada kupi tu kod nas. Igre nemaju veze od kud su jer je ps3 region free konzola. I sta predstavlja ova religija{#}

mislim uzet igru samo a ne citavu konzolu

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Grand Theft Auto V

ma radit ce nemas brige.

i prijevod od region ti je regija a ne religija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

JEste vidjeli ovo? Pcgamer ga uvstao u najiščekivanije igre za PC u 2014

http://www.pcgamer.com/2014/01/04/the-best-pc-games-of-2014/2

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 4:34 (bruslii).
Moj PC  
11 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel ima mozda netko da prodaje GTA V za PS3 ,ako ima neka me kontaktira u PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

evo prijatelj mi posudia ga v meni izlgleda skroz pristojno  hdmi 720p sam stavio bilo 1080p .. sada me zanima jel ga mogu ikako prebacit na disk da igram bez cd -a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Original ne.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
augi80 kaže...

evo prijatelj mi posudia ga v meni izlgleda skroz pristojno  hdmi 720p sam stavio bilo 1080p .. sada me zanima jel ga mogu ikako prebacit na disk da igram bez cd -a 

možeš. ako ga kupiš sa ps storea

Potpis!
15 godina
Grand Theft Auto V

Ejector Seats?? - 100 More Ways to Die in GTA5 part 2 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

wHat

sada pronašao na redditu...

8 0 hvala 0
13 godina
Wicked_Sick87 kaže...

wHat

sada pronašao na redditu...

fake

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina

Zast vise ne prestanete spamat s tim fake glupostima, kad rocsktar kaze da ide na PC znat cete sigurno ovako samo spamate thread bezveze.

14 godina
neaktivan
Zamisli spamamo thread bez veze, nitko nije ništa konkretno napisao od 9.1 i ja sada spamam thread bez veze, pa što vi onda koji imate igru ništa ne pišete za koji klinac, mora netko temu držati živom. I po čemu sad znamo da je ovo fake osim što je ovaj bubnio pa ostao živ?
17 godina

Zato sto stalno postate te gluposti, kad se rockstar oglasi onda napisite nesto. Sta se ovog drugog tice, mogu ti reci zasto ja osobno ne pisem. Pa evo meni je igra dosadna proso sam ju 2x drugi put sam prelazio sve zive podmisije skupljo one gluposti i tako to i vise mi ju se jednostavno neda igrat, i dalje ju smatram najboljom GTA igrom ikad al San Andreas sam dosta duze igro, zasto? Nebi znao rec valjda mi je puno bolje sjeo. A sta se multya tice bio je uzasno monoton kad sam ga igro sve se svodilo na faramanje uz haxore koji su ti unitavali dozivljaj u igri, nzn mogo bi sad upalit nakon ovog beach pack patcha i onog toola za korisnike kojim sami mogu kreirat sadrzaj cisto da vidim sta ima i jesu se rijesili dosadnih haxora. Najveci je problem bio sta se nije moglo ljudi skupit kad vas igra 5-6 zajedno zapravo bude i cak donekle zabavno al ovo farmanje kad si sam nema smisla cak i kad vas je dvoje jednostavno je dosadno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice