Sta se tice para ukradi helic i s njim pljackaj ducane, i kupi si neku masku da te ne prepoznaju ja stalno hodam s onom hokejaskom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam lvl 10 pa jel mogu ja to igrat s tobom onda? ako mogu ja cu rado odigrat s tobom samo mi reci kad da dodem u igru. evo maloprije smo ja i frend igrali 2 sata zajedno trke i par misija, digo sam 2 ranka i zaradio oko 12k. a htio bi vise zaradit. i kad dolaze nove misije, jer ja imam samo ove dosadne, ono donesio ovaj auto s ove lokacije na onu i tako, mrzim ih odigravat jer su dosada. ili ono ubijanje tim protiv tima, isto bezveze.
Trebas biti barem lvl 15 da mozes kupiti one sticki bomb kad budes lvl 15 javi
Ja sam level 12, neki dan sam radio misije sa jednim iz crew-a koji je veci level i bas mi je pomogao, odmah sam mnogo vise RP zaradjivao i novca jer su misije za veci level :)
A ja vec odavno trazim nekog ozbiljnog za odrzavanje crew-a (bice unaprijedjen na rank "comissioner") pa da mozemo postaviti pravila za crew i samim time da se unaprijedimo a ne da budemo onako jadni po svim statistikama ....
Ja sam level 12, neki dan sam radio misije sa jednim iz crew-a koji je veci level i bas mi je pomogao, odmah sam mnogo vise RP zaradjivao i novca jer su misije za veci level :)
A ja vec odavno trazim nekog ozbiljnog za odrzavanje crew-a (bice unaprijedjen na rank "comissioner") pa da mozemo postaviti pravila za crew i samim time da se unaprijedimo a ne da budemo onako jadni po svim statistikama ....
Ja ti mogu pomoci online sam puno. Voljan sam pomoci svima.
E sad trazim nekog da samonm danas vozi ovaj Criminal Record race jer tamo dobivam puno xp treba mi nekih 4-5 utrka za lvl. Cilj mi je dodi do lvla 75 i onda mogu svima pomagati s ovom misijom
znaci svi koji ce mi pomoci oko race svaki put ad budu online kad budem ja igral tu missiju ja cu ih zvati da samonom igraju
Kako serveri jebu opce nemogu nikog zvati niti mi se niko nemoze joinat u race :(
ma taj bug im je svako malo tu, to da se niko nemoze joinat i da se ti nemozes joinat nekom. mene jedino to i hebe u onlinu, ostalih problema nisam imo. ja sam tek rank 10, pa neznam dal ti ja mogu pomoc u icemu ali ako mogu rado cu doc igrat.
ma taj bug im je svako malo tu, to da se niko nemoze joinat i da se ti nemozes joinat nekom. mene jedino to i hebe u onlinu, ostalih problema nisam imo. ja sam tek rank 10, pa neznam dal ti ja mogu pomoc u icemu ali ako mogu rado cu doc igrat.
Mozes mi pomoci oko race najbolje je da nas ima 3 i da vozimo 3 kruga. Ako si na PS3 daj mi PSN
maraac23 se zovem na psnu.
Okica ajde zovi u taj race ili u onu misiju jos bolje!!
imam jedan iritirajuci problem.u zadnje vrijeme kad vozim vozila na dva kotaca stalno mi skrece ulijevo.neznam zasto se to dogada prije nisam imao tih problema.ima li jos netko takvih problema i kako ga rijesiti.je li mozda rijec o nekakvom bugu?
ja ne vjerujem kako se nikako nemogu popest na chilliad sa nekim dzipom bez da 5-6 puta padnem niz brdo, barem dio, pa onda ispocetka...sa quadom i sanchezom je lakse, ali izazov mi je sa dzipom onim kao dodge ram koji ima samo RWD...
ako sam mogao u san andreasu se popesti sa cisternom, moc cu i ovdje sa tim dzipom i gliserom na prikolici, kad tad :D
planina je ful realna, nema puno ravnih ploha, stalno neka kamenja, uzbrdice, nizbrdice, pravi challenge je...
(za info ne prelazim misije jer igram na playu na kojem neznam pucati, kod brata doma, a kad izade za pc, kupujem si original i onda halam misije...)
mali upit: gdje se nalazi onaj nacrt na zidu, ufo, jetpack i ono, trazili smo danas kod zicare na vrhu, ali nis...a iza dalekozora stoji onaj natpis da se vratis kad zavrsis igru...je tamo negdje blizu mozda?
ja ne vjerujem kako se nikako nemogu popest na chilliad sa nekim dzipom bez da 5-6 puta padnem niz brdo, barem dio, pa onda ispocetka...sa quadom i sanchezom je lakse, ali izazov mi je sa dzipom onim kao dodge ram koji ima samo RWD...
ako sam mogao u san andreasu se popesti sa cisternom, moc cu i ovdje sa tim dzipom i gliserom na prikolici, kad tad :D
planina je ful realna, nema puno ravnih ploha, stalno neka kamenja, uzbrdice, nizbrdice, pravi challenge je...
(za info ne prelazim misije jer igram na playu na kojem neznam pucati, kod brata doma, a kad izade za pc, kupujem si original i onda halam misije...)
mali upit: gdje se nalazi onaj nacrt na zidu, ufo, jetpack i ono, trazili smo danas kod zicare na vrhu, ali nis...a iza dalekozora stoji onaj natpis da se vratis kad zavrsis igru...je tamo negdje blizu mozda?
Unutar one zgradice na vrhu gdje staje žičara, odma prati put prema izlazu i vidjeti ćeš ga na zidu..
stvarno nisam nasao, a trazio sam tamo...moze neki screenshot te mape na tom zidu, onako malo udaljeno, da se raspoznaje tocna pozicija unutar kucice?
Jesu papci ovi iz RG -.- pa jbt jos nisu izbacili nikakav patch da popravi u SP ono sto su usrali sa prvim patchom ....
I naravno nista od restarta. Kao rekli su da bude vjerovatno restart svih likova zbog te misije ali usrali se ovi u RS da ne izgube igrace lol !!!!!!!!!
Pogledajte šta mi se upravo dogodilo kad sam ušo na Franklina haha, Chop mi dobio blizanca
ps. Evo taman sam i riješio Alienship parts 50 od 50 komada, i otključo svog Space Dockera, ludara ;)
Citiram:
"So what's your bet guys? I know this will sound unrealistic but hey, heads up for some more hope :
October 15th - Their beloved Tuesdays
October 17th - One month after the release, thursday (GTA IV PC announcement)
October 22nd - August 22nd was GTA IV PC announcement
If it won't come this month, I don't believe MMOGA and also that it will come this year . They might have it on November 12. just for pre-order maybe ? "
Ja se zivciram oko RR misije a nisam ju ni probal proci. Pa misija je laka pun k. Ja ju sam na hard prodem za 5 min a ako bi 2 igrali se prode jos i prije jer dok ja ubim ove na sredini ovaj drugi ubije ove vani kaj stoje ukurade taj dokument ja ga vec cekam s autom i za 1 min smo pre martinu. A nagrada je 4k RP i 25k $ pa ko zeli samonom sutra farmati ja cu biti online poslje 3.
A sad kad se jos vrati restart tipka to ce ici samo tako jer nas moral ici vun iz misije ponovo zvati martina da ti da misiju i jos moliti se da ti da RR misiju jer imas kao 40% sanse da ti da misiju a tipka se vraca s novim patchom a to je kroz 2-4 dana.
Ja se zivciram oko RR misije a nisam ju ni probal proci. Pa misija je laka pun k. Ja ju sam na hard prodem za 5 min a ako bi 2 igrali se prode jos i prije jer dok ja ubim ove na sredini ovaj drugi ubije ove vani kaj stoje ukurade taj dokument ja ga vec cekam s autom i za 1 min smo pre martinu. A nagrada je 4k RP i 25k $ pa ko zeli samonom sutra farmati ja cu biti online poslje 3.
A sad kad se jos vrati restart tipka to ce ici samo tako jer nas moral ici vun iz misije ponovo zvati martina da ti da misiju i jos moliti se da ti da RR misiju jer imas kao 40% sanse da ti da misiju a tipka se vraca s novim patchom a to je kroz 2-4 dana.
Ja sam za... ali da kažem da gubim volju za ovim PS3-om i GTA5 jer mi tako trza da to nisu istine... stalno mi pada FPS dok se vozam gradom, a da nepričam npr. u utrci ili u Survivor-u gdje je najgore... znači kada krenu oni wave-ovi sve puno protivinika FPS mi nije veći od 5-6 i neigrivo je... poludit ću neznam šta da radim..
Ja nisam jos imo takvih problema nasrecu
Nitko nije osim mene... ja i frend kupili PS3 isti dan u istom dućanu. Super Slim 12GB... on nema problema ja imam.. šta reć osim da konzola nevalja ili čak razmišljam da je nešto do TV-a? Jel to uopće moguće?
Imam Philips 102cm Full HD.
Nitko nije osim mene... ja i frend kupili PS3 isti dan u istom dućanu. Super Slim 12GB... on nema problema ja imam.. šta reć osim da konzola nevalja ili čak razmišljam da je nešto do TV-a? Jel to uopće moguće?
Probaj napisati suport ticket RS mozda oni bolje znaju kaj bi to moglo biti.
Meni isto ponekad taj survival zna pasti FPS ono kad bude navala velika,ali ostalo mi radi čisto ok. I tri puta mi se zamrznula plejka tijekom online misija. Od 60h igranja to je još dobro. Singleplayer radi normalno kao inače. Sumjam da ti plejka ne valja onda bi većina igrica zezala. Inače survival je zakon. Dođeš do lvl 10 i dobiješ 20000 i preko 3000 rpga.
Nemoze to bit do TV-a odi mjenjat ps3 ak jos imas garanciju
Ja nemam ama bas nikakvih problema :) Slim PS3 120 GB (CFW)
Sjećate se onog mita za 300 miliona, put u Chiliad i sve ostlao na 100% igre? Pa zapravo, na 100% igre se samo tu na vrhu pojavi ogromni šareni UFO.