Otvaram temu za nadolazeću PS5 Ekskluzivu Demon's Souls. Radi se o Remakeu igre koja je izašla još davne 2009. na Playstation 3.
Igra izlazi 12. Studenog za PS5 u Standardnoj i Deluxe verziji. Standardna verzija košta 599kn, a Deluxe 749Kn.
U deluxe verziju dobijemo slijedeće dodatke : Legendary Hero Soul, Hoplite Shield, Boletarian Royalty Armour, Ritual Blade, Red-Eye Knight Armour, Original soundtrack, Shards and Grains Bundle.
Prenarudžbom bilo koje od verzija dobivate Reaper Scythe oružje.
Opis Igre
Iz PlayStation Studiosa i Bluepoint Gamesa dolazi remake PlayStation klasika, Demon's Souls. Potpuno obnovljen iz temelja i majstorski poboljšan, ovaj remake uvodi strahote magle prepune mračne fantazijske zemlje posve novoj generaciji igrača. Oni koji su se već suočavali s njezinim iskušenjima i nevoljama, još jednom mogu izazvati mrak u zadivljujućoj vizualnoj kvaliteti i nevjerojatnim performansama.
U svojoj potrazi za moći, 12. kralj Boletarije, kralj Allant, kanalizirao je drevne Umjetnosti duše, probudivši demona iz samoga vremena, Starog (The Old One). Sazivanjem Starog, kopnom se prelila bezbojna magla oslobađajući košmarna bića koja su gladna ljudskih duša. Oni kojima je oduzeta duša izgubili su razum - ostali samo sa željom da napadnu zdrav razum koji je ostao.
Sada je Boletaria odsječena od vanjskog svijeta, a vitezovi koji se usude prodrijeti u duboku maglu kako bi zemlju oslobodili teške nevolje nikada više neće biti viđeni. Kao usamljeni ratnik koji se hrabro borio s maglom, morate se suočiti s najtežim izazovima da biste stekli titulu "Ubojica demona" i vratili Starog u san.
Demon's Souls je singleplayer igra ali možete igrati i online u društvu do 6 osoba, za online pristup je potrebna pretplata na PS Plus.
Iskreno znam jako malo o igri, nisam ju igrao na PS3, ali veliki sam fan Souls Igara i ovo je jedina koju nisam igrao i prešao.
Otvorio sam ovu temu da ne spamamo PS5 Temu, pišite o očekivanjima, dojmovima, iskustvu s igrom, bossevima itd.
Sretno svima s bossevima :)
Trailer
Gameplay #1
Gameplay#2