Radi ovog bi se isplatilo uzeti Xbox, fali u zadnje vrijeme sličnih igara.
vjerovatno bude, meni je film silent hill bio super... nekako mi je sve bilo pogodeno.. a da mi je zao sto igra dolazi samo na shitbox- fakin mi je zao. a bas sam se nadao
Ne vidim razlog za vrjedanje konzole!
Nekako si mislim da će kroz neko vrijeme nakon izlaska za konzole AW doći i na piceka
(tako je bilo i sa SWTFO i Fable-om i sl.).
Također sam prilično siguran za Red Dead Redemption, no to je sada za drugu temu..
Tako su tvrdili i za Fable 2, Gears of War 2 - pa šipak.
Makar bi volio da Alan Wake da dođe na PC (pod uvjetom da je dobro izveden i odrađen port, a ne neko bugovito smeće). Jedino nam je ostalo da čekamo što će biti
ma to ti ja tako malo kakam jer sam malcice ljut...
ma to ti ja tako malo kakam jer sam malcice ljut...
razmislit cu ocu ti oprostit
Ne znam za vas, ali meni se čini da je Microsoft iskeširal malo veće pare za ekskluzivu (koja mi se čini bude i ostala, tak da se ne bi puno nadal da bude došlo i na pc). Zakaj? Sony u zadnje vrijeme izbacuje dosta kvalitetnih ekskluziva + još dosta ih je na putu dok Micro baš i nema neke tolko spektakularne, a Alan se čini bomba i sigurno je na Remedyjev račun sjela pozamašnija svotica. PC je u današnje vrijeme nažalost samo usputna platforma. Konzolaško tržište je gdi se velika lova vrti!
Tvoja odluka, ali ipak je to samo igra, pikseli nikad nisu nikome naudili, koje god boje bili, osim naravno onima koji bulje u ekran ko da im se Mojsije ukazuje pa kasnije vuku pepeljarke, a barem je iskustvo jedinstveno i pamtljivo, naravno ako preživiš
Nije mi bilo svejedno kad sam davno igrao RTCW, naročito kad bih sa jednim šanžerom lutao mračnim katakombama, samo kako bih čuo lagano krckanje iza sebe, okrenuo se i video kostur koji je ustao iz groba kako maše sekirom prema meni, naravno svaki metak koji bih ispalio bi se odbio o njegov štit i završio u mojoj nozi ali par puta igraš, progutaš koju knedlu i kad završiš kažeš "ne mogu *ebeno verovat" i tad imaš nešta za sećanje.
Izdana je mapa gradića u kojemu se odvija radnja.
http://i843.photobucket.com/albums/zz354/nextgamer2010/alan-wakepb54.jpg
haha bright falls
haha bright falls
Iliti Twin Peaks.
silnet hill, zanimljiva imena tih gradica kojih snese neka strasna kob
Woo Hoo.
Sretan sam ko dijete.
uf, previse dobrih igara, premalo para... al za ovu divotu nekako cu se skrpat :)
ako se ne varam pirati su vec sada u mogucnosti igrati igru
Što se tiće atmosfere izgleda mi odlićno imam velika oćekivanja. A ovo za PC tko zna možda i dođa najavljivali su ga za PC! Nada umire zadnja
ako se ne varam pirati su vec sada u mogucnosti igrati igru
Jep, prve 3 epizode rešene kod frenda!
Fenomenalna igra, atmosfera, grafika, kontrole, sve je na mjestu. Ljubitelji Twin Peaksa, The Shining-a, Stephena Kinga etc. ne bi smjeli biti razočarani!
Eh, samo da mi je sad Xbox doma!
Eto i recenzija na Eurogameru. Dugacka, opsirna, na 4 stranice, ali ne bas blagonaklona. ocjena 7/10.
evo i sa ign-a, velika razlika u ocjeni
Eurogamer je definitivno dao recenziju uveliko drugačiju od većine koje sam čitao... :-/
Moram čak priznati da sam kroz čitanje tih redaka u njihovoj recenziji dobio dojam da su sa negativnim stavom i išli odigrati igru.
A evo već na startu ove recenzije na IGN govori se o raznolikosti borbe kako se napreduje, dok je Eurogamer napisao da se svodi na bježanje...
hebem ti xbox-a