Alan Wake

poruka: 469
|
čitano: 97.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Alan Wake

igra me po atmosferi i onim predmetima koji lete na alana podsjetila na stalkera,napokon igra po mom guštu

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 22:08 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Prešo sam i ona 2 DLC-a i oni mi nisu baš nešto.

A i nisu ništa posebno riješili u radnji osim što je Alan došao  u svjesno stanje, ali je i dalje ostao zatočen u paralelnom svijetu

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Alan Wake

ma skroz su bezveze... samo sam onaj signal malo igrao i sranje je, meni... nema tu dalje, alan je tu di je i amen...

horror storys do not have a happy endings

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Ja imam neki neobičan grafički bug da ostane ocrt od neprijatelja po horizontali slike i dosta je sve blurrano i nejasno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 21:14 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Jel ti tak cijelo vrijeme bude?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne bas, random se stvori i traje dok je neprijatelj u blizini, al nestane i kad okrećem kameru.

15 godina
neaktivan
SOS kaže...
Praetorian1 kaže...

Ne bas, random se stvori i traje dok je neprijatelj u blizini, al nestane i kad okrećem kameru.

To nije BUG, to je namjerno ubačeno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Da taj efekat je namjerno ubačen da bi se stvorio neki zastrašujuć prizor...

Ugl. za potpunu atmosferu horrora Alana Wakea treba igrati po noći!  Jucer sam igrao i završio prvu epizodu, bitno je da mi se igra jako sviđa.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Eto ga, gotov sam, prešao sam igru i one dvije epizode...

Igra je sama po sebi vrhunska, ne revolucionarna, ali izvrsna u gotovo svakom segmentu, naročito IMO priči, koja je gotovo genijalna ( završetak je odličan, ali možda malo nedorečen ), nema neke veće mane koje mi pada na pamet, sve je pogođeno i točno dozirano u pravu mjeru, od horor elemenata, borbe do dijaloga i settinga. Glede dužine igra je taman, da je dulje nebi valjalo, sve što se imalo reći se manje više i reklo.

Nebih se sad tio previše raspisivati jer nisam od volje, samo ću reći da je ovo jedna od boljih igara koje sam odigrao u zadnjih par godina.

Glede onih epizoda, obje su vrhunske, radnja se nastavlja nakon završetka org. igre. Nisu nešto predugi, kao jedna epizoda iz main igre, ali su stvarno psoebni, i koliko god slični bili s org. igrom toliko se od iste i razlikuju. Onaj The Writer mi je možda i najbolje Alan Wake iskustvo.

Uglavnom, preporuka svima, ovu igru i nije za svakoga, ali bi je svatko trebao isprobati.

I da, Poetsi kao soundtrack rulaju, pašu više nego što su pasali za Max Paynea, izvrstan band.

( igrin soundtrack - pjesma War )

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 13:04 (thuglife).
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
SOS kaže...
Praetorian1 kaže...

To nije BUG, to je namjerno ubačeno.

Bernard Huky Hux kaže...

Da taj efekat je namjerno ubačen da bi se stvorio neki zastrašujuć prizor...

Ugl. za potpunu atmosferu horrora Alana Wakea treba igrati po noći!  Jucer sam igrao i završio prvu epizodu, bitno je da mi se igra jako sviđa.

Ne bih rekao da je inače tako normalno jer sam danas ponovno pokrenuo nakon restartanja kompa i sve se činilo u redu. Bio je bug, ali nema ga više, tako da sada samo preostaje uživanje u igri ;).

15 godina
neaktivan

Ne bih rekao da je inače tako normalno jer sam danas ponovno pokrenuo nakon restartanja kompa i sve se činilo u redu. Bio je bug, ali nema ga više, tako da sada samo preostaje uživanje u igri ;).

Taj efekt se ubacuje u određenim dijelovima igre kada te očekuje napad takena, nešto će početi letati okolo a svijetlo je dalko ( obično u onim šumskim sekvencama ), a ne svaki put kad se oni pojave. Možda tebi stvarno i je bug, pa je gore ili što već, ali ovaj efekt si dosad unatoč tome morao vidjeti.

15 godina
neaktivan
Alan Wake

Evo jedne slike dok je još igra bila u razvoju. Šteta pa tog dijela nije bilo u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Evo jedne slike dok je još igra bila u razvoju. Šteta pa tog dijela nije bilo u igri.

HUD je bio jedno pet puta gori.

15 godina
neaktivan
Alan Wake

Ja govorim o bezninskoj, gdje si mogao ić po danu i pričat s ljudima. Hud mi nije bio ni na kraj pameti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja govorim o bezninskoj, gdje si mogao ić po danu i pričat s ljudima. Hud mi nije bio ni na kraj pameti.

Da, ideja je bila da igra bude sandbox, što bi opet ispalo gore jer nebi bila napet i interzivna kao sada ( osim za slučaj da ispadne bolesno dobra, što je jako malo vjeroajtno, onda bi i u razvoj trebali puno više uložiti ), neka je ovako.

13 godina
Alan Wake

Neka dvojika bude sandbox..to bi volio.

0 3 hvala 0
16 godina
To bi ubilo ono zbog čega je Alan Wake dobar - priču.

Teško je, pa čak i nemoguće imati dobru naraciju u sandboxu.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
Alan Wake

Evo i ja završio. Ocjena 87/100

+ fenomenalna priča, karakterizacija likova, atmosfera (uglavnom)
- neki dijelovi su previše razvučeni (monotonost i pad atmosfere)

Fenomenalna igra, ali malko precijenjena. Ukoliko naprave AW2 očekujem poboljšanja.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Alan Wake

Evo baš i ja završio večeras glavnih 6 epizoda. Kao što sam već rekao, igra naprosto briljira u svemu i već dugo nisam naišao na ovako dobar proizvod. Sad slijede još one 2 dodatne epizode.

Od mene 9/10{#}

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Domido kaže...

Sad slijede još one 2 dodatne epizode.

Prvi DLC me totalno razočarao....

Drugi mnogo bolji, ali mi malo previše baca na kakvu Alisu u zemlji čudesa........

Ali sve u svemu, fenomenalan naslov, kakvih treba više na PC platformi....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...

Prvi DLC me totalno razočarao....

Drugi mnogo bolji, ali mi malo previše baca na kakvu Alisu u zemlji čudesa........

Ali sve u svemu, fenomenalan naslov, kakvih treba više na PC platformi....

Da baš  sam danas odigrao onaj The Signal i moram prizati da je baš kao ona Alice madness returns. I nikako mi se nije sviđala činjenica da stalno prolazim kroz level koji sam već odigrao u glavnoj priči, pa je radi toga taj dodatak bio malo dosadan.

Drugi dodatak ću probati drugi put, nadam se da je nešto bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 23:01 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Mislim da je doktor rekao da ga drugi baca na Alice, sumnjam da je mislio na prvi jer je tako i meni bilo ( samo što to meni niej smetalo previše, al' da mi je drugi dosta bolji od prvoga, je ).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Alan Wake

Eto odigrao sam i drugoga i moram priznati da stvarno je dosta bolji i napetiji od The Signal.

btw....Mene je već i prvi dio podsječao na Alice, a a drugi još više, gotovo isto kao Alice.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 11:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alan Wake

počeo i ja igrati ovo i igra je odlična,stvarno me ugodno iznenadila,od savrešene amosfere do mindfuck priče,pa sve do lijepe grafike,iako sam tek na drugoj epizodi,ali za sada imam jedino riječi hvale...

nego ima li netko problema za frame dropovima? igra radi na max na nekih 40 frameova,više-manje ovisno o situaciji ali u nekim trenutcima imam frame dropove pa igra onako iritantno zatrza i to u scenama koje mi se ne čine poprilično zahtjevne (znači bez neprijateljia i nekih grafički ljepših dijelova). primjetio sam da sa 45 frameova bubne na sekundu ispod 30 i onda se opet vrati na prvotni frame. jel to samo kod mene tako ili je do igre ipak?

EDIT: da odmah napomenem kako imam najnoviji patch i drivere za grafu

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 1:32 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alan Wake

''malko precjenjena'' je netko naveo u postu goru? e pa ja se ne slazem sa tvojom konstatacijom da je Alan Wake i najmanje precjenjena igra. na metacriticu je dobila 82% sto je i realno. igra ima vrhunsku pricu i nesjecam se kako me jedna igra drzala da je prelazim kao ova bas radi price, graficka izvedba je prokleto dobra, voice acting , karakterizacija glumaca, igra svjetlosti i sjene, animacije.....  mozda su neprijatelji mogli biti mrvicu raznovrsniji i igra je mogla biti mozda malo vise interaktivna ali meni je i ovako extra. precjenjene igre su mass effect 2, ono smece od fallouta 3, stalker 3, mw3... da ne nabrajam jos. to su igre koje sam igrao i koje niti u jendom segmentu nemogu konkurirati aw-u, vecina njih posebno ne pricom. kada viidim ocjene fallouta pitam se uoppce kakav je to apetit gejmera koji sline nad takvim naslovima. sve povrsno odradjeno, od pucacine do same price i graficke prezentacije. alan wake je igra koju nikada necu zaboraviti kao sto se dan danas sjetim nekog parasite eve 2, mgs , final fantasy 7, chrono cross, gt2 , max payne 2 ... fallout ili  ME ili cak recimo far cry 2  nisam uspio odigrati 20h sve zajedno a tamo se razbacuju sa ocjenama. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
sushii kaže...

''malko precjenjena'' je netko naveo u postu goru? e pa ja se ne slazem sa tvojom konstatacijom da je Alan Wake i najmanje precjenjena igra. na metacriticu je dobila 82% sto je i realno. igra ima vrhunsku pricu i nesjecam se kako me jedna igra drzala da je prelazim kao ova bas radi price, graficka izvedba je prokleto dobra, voice acting , karakterizacija glumaca, igra svjetlosti i sjene, animacije.....  mozda su neprijatelji mogli biti mrvicu raznovrsniji i igra je mogla biti mozda malo vise interaktivna ali meni je i ovako extra. precjenjene igre su mass effect 2, ono smece od fallouta 3, stalker 3, mw3... da ne nabrajam jos. to su igre koje sam igrao i koje niti u jendom segmentu nemogu konkurirati aw-u, vecina njih posebno ne pricom. kada viidim ocjene fallouta pitam se uoppce kakav je to apetit gejmera koji sline nad takvim naslovima. sve povrsno odradjeno, od pucacine do same price i graficke prezentacije. alan wake je igra koju nikada necu zaboraviti kao sto se dan danas sjetim nekog parasite eve 2, mgs , final fantasy 7, chrono cross, gt2 , max payne 2 ... fallout ili  ME ili cak recimo far cry 2  nisam uspio odigrati 20h sve zajedno a tamo se razbacuju sa ocjenama. 

Opet ti mješaš kruške i jabuke. Umjesto da staneš ti i dalje bubaš gluposti. Nažalost često si aktivan sa ovakvim postovima i u drugim temama. Inače slažem se AW nije precijenjen čak možda podcijenjen.

14 godina
neaktivan

prvi dio posta mogao si poslati na pm jer ovdje nije rijec o meni vec alan wake-u i njegovoj precjenjenosti/podcjenjenosti. sta koga boli ona stvar gdje sam ja aktivan i dal opet mjesam kruske i jabuke ( a ja nevidim da je ovdje to slucaj jer sam ostale igre naveo kao primjer da ljudi dobiju bolji dojam na sto ciljam).  

15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

počeo i ja igrati ovo i igra je odlična,stvarno me ugodno iznenadila,od savrešene amosfere do mindfuck priče,pa sve do lijepe grafike,iako sam tek na drugoj epizodi,ali za sada imam jedino riječi hvale...

nego ima li netko problema za frame dropovima? igra radi na max na nekih 40 frameova,više-manje ovisno o situaciji ali u nekim trenutcima imam frame dropove pa igra onako iritantno zatrza i to u scenama koje mi se ne čine poprilično zahtjevne (znači bez neprijateljia i nekih grafički ljepših dijelova). primjetio sam da sa 45 frameova bubne na sekundu ispod 30 i onda se opet vrati na prvotni frame. jel to samo kod mene tako ili je do igre ipak?

EDIT: da odmah napomenem kako imam najnoviji patch i drivere za grafu

Mislim da je do igre, pribaj smanjiti AA i AF te ugasiti vSync.

13 godina
Alan Wake

Odusevljen sa prvih 6 originalnih epizoda, DLCovi su teze smece....

Prvi sam igrao svega par minuta pa mi do*izdilo, drugi mozda do pola pa ista stvar..... malo su uprskali ak se mene pita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1samek kaže...

Odusevljen sa prvih 6 originalnih epizoda, DLCovi su teze smece....

Prvi sam igrao svega par minuta pa mi do*izdilo, drugi mozda do pola pa ista stvar..... malo su uprskali ak se mene pita.

DLC-ovi su proširenje priče i pokazuju ti što se događa s Alanom nakon što je zapeo u "tamnom mjestu" kako bi izvukao Alice van.

Ne kužim u čemu je bitna razlika? Nema je zapravo.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice