Ne kužim čemu podsmjeh taj, pa raytracing je odlična tehnologija i idući skok nakon što smo došli s kockastih na realistične modele likova. Odlično je da će ga obje konzolo podržavati jer će to onda pogurati i tehnologiju na PC-ju naprijed brže.
Kak glupost, pa to je samo pokazni demo fučkaj ga sad. Dakle i ovo dole staro više od deset godina je glupost, a kaj se tiče zelenog pa to češ i dobit stiže uskoro.
Mene zanima jel bude Hrvatska podržana od strane Microsofta ili ako kupiš novu konzolu opet moraš zmišljati neku adresu među podržanim zemljama? To nigdje ne piše
Ima li kakvih novosti o potpunoj podršci miša i tipkovnice?
Pa podržano ti je čak u Xbox one S i bude i u novom X
Boze sacuvaj kakvih budala ima
Izgleda da će i Xbox SeX imati dedicirani audio čip što neće utjecati na preveliko stresiranje CPU-a što su neki predviđali. Trenutno se PS tabor tješi da Xbox SeX i nema neku prednost u performansama na papiru jer će na audio obradi izgubiti i do 20% CPU snage jer nema dedicirani čip kao PS5.
Izgleda kako ti nije istina.
Xbox SeX ima poseban dio hardware-a koji će služiti za obradu audia u igrama.
Bit će zanimljivo vidjeti koliko od ovoga je istina.
Negde se sad MS znoji kad cita te glasine lol
U četvrtak, 23.07. je veći Microsoft event. Počinje u 17 h po našem vremenu. Neki insideri/leakeri su sugerirali kako će biti stvarno ozbiljan event sa hrpom igara od first i third party developera. Moguće da je samo plaćeno reklamiranje i dizanje hypea, tko će ga znati. Osobno se najviše nadam eventualnom prikazivanju Elden Ringa - novog trailera ili gameplay trailera, i jako mi zanimljivo zvuče priče o Obsidianovom novom IP-u, za kojeg su rekli da je Skyrim - like RPG. Preostaje nam da sačekamo i vidimo.
krivo sam vrijeme napisao, počinje danas u 18 h po našem vremenu
Najavili su samo gameplay, ništa drugo, ali nekako sam očekivao cijenu napokon.
Losa prezentacija, Forza samo ingame "animacija", Fable cisti CGI sto je smijesno malo da idu prezentirat na taj nacin, Halo izgleda uzasno.
Imamo samo par mjeseci do izlaska konzola i MS je trebao pokazat vise gameplaya tih igara....
Imam pass ultimate pa cu ionako moc to sve skinut day one za PC tako da je malo razloga za kupit njihovu novu konzolu ali ok ja imam i pc i konzole a ima dosta gamera koji način mogu smislit pc pa za njih sve ovo ima smisla.
Opcenito sam dojma da i u nextgen MS ulazi na isti nacin kao i u this gen....bez igara koje guraju prodaju konzole.
Losa prezentacija, Forza samo ingame "animacija", Fable cisti CGI sto je smijesno malo da idu prezentirat na taj nacin, Halo izgleda uzasno.
Imamo samo par mjeseci do izlaska konzola i MS je trebao pokazat vise gameplaya tih igara....
Imam pass ultimate pa cu ionako moc to sve skinut day one za PC tako da je malo razloga za kupit njihovu novu konzolu ali ok ja imam i pc i konzole a ima dosta gamera koji način mogu smislit pc pa za njih sve ovo ima smisla.
Opcenito sam dojma da i u nextgen MS ulazi na isti nacin kao i u this gen....bez igara koje guraju prodaju konzole.
Kaj se tice Fable i Avowed ja mislim da nit nemaju gameplay i to nece izac sigurno u iducih par godina.
Vidim da danas pisu da se cak i ova Halo prezentacija vrtila na PCu....a konzola treba na trziste uskoro....precudno.
Streaming Gamepass Ultimate igara dolazi na Android uređaje od 15.rujna 2020.
https://news.xbox.com/en-us/2020/08/04/xbox-game-pass-ultimate-cloud-gaming-on-september-15/
a ne znam baš, da izađe konzola par mjeseci poslije PS5 to bi im vjerojatno bio gadan udarac