Xbox Prime

poruka: 6
|
čitano: 720
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Xbox Prime

Otvaram temu za iduću generaciju Xbox konzola koja je za sada poznata pod imenom Xbox Prime.

Glasine su da ju Microsoft priprema za 2026 godinu i da je to razlog zašto su preskočili Xbox Seies Pro ili kako se već trabala zvati.

Moje je mišljenje da je to dobar potez jer su nešto slično napravili sa Xbox360 i pokazalo se kao pun pogodak.

Sad dali je uistinu moguće da uspiju sve pripremiti za 2026 to ne znam i ne znam kada će AMD biti spreman sa ZEN5 i UDNA arhitekturama jer sumnjam da će Microsoft ići na išta ispod toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Prime

stvarno neznam sta bi me navuklo da kupim xbox opet uz pc

jedino da dodaju podrsku za mis i kb kao i na pcu, da se moze koristiti browser za sve media gluposti i kao media konzola za streamanje sadrzaja. takorec da bude mini pc

posto sve igre ce doc na ps5, ne vidim neki razlog da se itko prebaci na xbox

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Prime

Ja ću ga kupiti day one kao i ostale gaming sisteme.

Mene uopće nebi iznenadilo da MS okrene opet na ekskluzivnost sa idučom generacijom,pogotovo sad kad imaju tonu poznatih IPova u svom vlasništvu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xbox Prime
Series X sam prodao prije par dana i vraćam se na PC za tih par ekskluziva. Microsoft dabog da propao. Za ostalo će biti PS5 (eventualno PRO ako s vremenom ne bude sranje) te Switch 2 koji će mi biti prva Nintendo konzola pa će tu biti dosta "nadoknađivanja".
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox Prime

Uzima se day one pošto imam sve konzole uz gaming PC.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2025 14:13 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Xbox Prime

Meni osobno Xbox opet ima vise smisla kao Game Pass konzola nego PS5 koji isto odustaje od ekskluziva.Platim jednu pretplatu i igram na Xboxu i PC-u,neznam zakaj bi vise uzimal PS konzole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice