Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 623.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xbox One
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 0:18 (hari85).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox One
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 21:21 (hari85).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Xbox One

Vjerojatno cu uzeti na day one od infomarka :) ajde da vidim sto cete vi uzeti :)

16 PS4
10 Xbox One
1 Još nisam siguran
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 21:57 (Trsto332).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Jos samo 13 dana{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox One
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
Xbox One
And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Jel ce moci x1 uopce vrtit koju igru na 1080p?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
piki340 kaže...

Jel ce moci x1 uopce vrtit koju igru na 1080p?

forza 

14 godina
neaktivan
Xbox One

Samo forzu u single player na 1080p

A ostale igre na 720p,ako je tako onda prelazim na ps4 koji ce sve vrtit na 1080p ako se ne varam?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 23:06 (piki340).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

u svakom slučaju naše okice neće vidjet razliku između 720p i 1080p..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina

Da, stvarno. Ista stvar.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina
piki340 kaže...

A ostale igre na 720p,ako je tako onda prelazim na ps4 koji ce sve vrtit na 1080p ako se ne varam?

nece sve igre ps4 vrtiti na 1080p, vecinu ih za sada vrti u nižim rezolucijama

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 8:46 (Zločko).
13 godina
odjavljen
Zločko kaže...
piki340 kaže...

nece sve igre ps4 vrtiti na 1080p, vecinu ih za sada vrti u nižim rezolucijama

molim ? 
Kolko ja znam samo BF4 se vrti u 900p

COD ,DriveClub,Killzone ,Assassin ,NBA ,FIFA ,Kanck ,NFS ,Diablo 3 .... su sve 1080p

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 9:05 (Arnold Layne).
13 godina
Xbox One

ne možeš mi grafički uspoređivat fifu, nba, diablo sa bf4... te igre bi bez problema i stari ps3 potjerao u 1080p. novi killzone radi u 1080p ali u sp u samo 30 fps

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 9:26 (Zločko).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zločko kaže...

ne možeš mi grafički uspoređivat fifu, nba, diablo sa bf4... te igre bi bez problema i stari ps3 potjerao u 1080p. novi killzone radi u 1080p ali u sp u samo 30 fps

e pa sori kak je BF4 trenutno jedina igra u manjoj rezoluciji od 1080p teza ti ne stima "vecinu ih za sada vrti u nižim rezolucijama" 
vecina bi trebala bit 70% igara najmanje ,a ne samo jedna igra i pogotovo BF4 koji se razvijao za oldgen ,next gen i PC tak da ne vjerujem da su previse truda ulozili za nextgen gdje ce ipak
prodaja bit najslabija zasada 

13 godina

pa i fifa, nba, assasin... su razvijeni i za "old game". treba pričekati nove naslove, ja od "next gena" očekujem da će svaku igru moći vrtiti u 1080p pri 60 fps-a. killzone to može ali samo u mp u sp se vrti na 30

17 godina

Kad neke stvari citam, smrkne mi se.

Dobit cu za ovu izjavu 75 TD, ali ponekad fakat mislim da bi trebali postojat uvjeti tko uopce moze otvorit account na forumu.

Mislim, ovaj forum jos i nije los, ali koliko ima trollova posvuda, to je prestrasno.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
12 godina
neaktivan
Xbox One

Ima i X1 nekih dobrih stvarčica :D

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox One

Kako je sve pocelo imam osjecaj da cu uzeti Xbox One! :D

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

Ja bas nekuzim ove sony-eve fan boyeve.Kenjali su za x360 i x1 kinect koliko su igre djetinjaste/za klince itd.I sad sony dođe s nekim dječjim forama na ps4 konzoli(link), i odma reakcije : 'Svaka čast sony!' Ne kažem da je loše,al mislim da kinect nudi više!

http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/xbox-one-ps4-naravno-ps4/3955174.aspx

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 10:54 (funky boy).

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Ja bas nekuzim ove sony-eve fan boyeve.Kenjali su za x360 i x1 kinect koliko su igre djetinjaste/za klince itd.I sad sony dođe s nekim dječjim forama na ps4 konzoli(link), i odma reakcije : 'Svaka čast sony!' Ne kažem da je loše,al mislim da kinect nudi više!

http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/xbox-one-ps4-naravno-ps4/3955174.aspx

Dodatni periferal i Kinect koji se xbone kupcima doslovno gura "niz vrat" (khmhm khm) nisu isto.  A taj "djetinste igre" argument kao da si izvukao s youtube chata ili slicno, jer se o tom argumentu nikad nije ni pricalo niti raspravljalo. 

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
11 godina
protjeran
funky boy kaže...

to su samo fore za zezanciju. samo sto xbox to prikazuje kao nesto najbitnije a sonyu je to samo bonus gimmick

14 godina
Xbox One

Izvrsna analiza insidera iz industrije (između ostaloga i jednog od idejnih začetnika i razvijatelja prvog Xboxa) gdje je Microsoft fulao s Oneom. Stavljam to tu jer mi se čini najprikladnije, ne da potaknem flame war ili da trollam. (možda je vrijeme za neku PS4 vs One temu?)

http://www.gametrailers.com/playlist/qv8vf9/xbox-s-money-war

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 3:15 (Chronosus).
Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox One

Znam da ovo baš i nije tema za ovo, ali nije mi se dalo raditi novu , a ima veze sa one-om.

Mislio sam kupiti xbox one iz amerike, i treba mi adapter za našu mrežu.

Što mislite koji adapter bi bio najbolji(a da nije previše skup).

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 16:09 (insane_guy).

0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...
funky boy kaže...

Dodatni periferal i Kinect koji se xbone kupcima doslovno gura "niz vrat" (khmhm khm) nisu isto.  A taj "djetinste igre" argument kao da si izvukao s youtube chata ili slicno, jer se o tom argumentu nikad nije ni pricalo niti raspravljalo. 

I što je najgore u cijeloj situaciji, novi Kinect uopće nije revolucionaran. Tj. tehnologija u njemu je fantastična ali izgleda da developeri opet ne iskorištavaju puni potencijal.

Gledao sam livestream na twitchu od jedne ekipe koja je isprobala sve feature od xbona uključujući i Kinect te ono. Nije baš fantastično radio. Mislim, Siri na ajfonu je bio brži u glasovnim naredbama.

Evo linka od cijelog streama, odlična je ekipa, pokidao sam se od smjeha par puta :D

https://www.youtube.com/playlist?list=PLGxCL8JAojAO4IGrZACavb3os-B-hzbpO&feature=edit_ok (kinect je na partu 6 i 7)

btw. xbox one 1. day edition im je bio pokidan, ustvari, kinect je bio pokidan pa su kupili novu konzolu za vrijeme šoua :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...
hari85 kaže...
funky boy kaže...

I što je najgore u cijeloj situaciji, novi Kinect uopće nije revolucionaran. Tj. tehnologija u njemu je fantastična ali izgleda da developeri opet ne iskorištavaju puni potencijal.

Gledao sam livestream na twitchu od jedne ekipe koja je isprobala sve feature od xbona uključujući i Kinect te ono. Nije baš fantastično radio. Mislim, Siri na ajfonu je bio brži u glasovnim naredbama.

Evo linka od cijelog streama, odlična je ekipa, pokidao sam se od smjeha par puta :D

https://www.youtube.com/playlist?list=PLGxCL8JAojAO4IGrZACavb3os-B-hzbpO&feature=edit_ok (kinect je na partu 6 i 7)

btw. xbox one 1. day edition im je bio pokidan, ustvari, kinect je bio pokidan pa su kupili novu konzolu za vrijeme šoua :D

taj kinect su trebali izbacit jer ga igraci ne zele ,a nit developeri 
cak se igraci i zale da je sucelje lose napravljeno za koristenje kontrolerom i forsira koristenje voice komandi  

15 godina
Arnold Layne kaže...

taj kinect su trebali izbacit jer ga igraci ne zele ,a nit developeri 
cak se igraci i zale da je sucelje lose napravljeno za koristenje kontrolerom i forsira koristenje voice komandi  

Točno to. Trebali su izbaciti kinect ili ga prodavati posebno.

Moje mišljenje je da je Microsoft jednostavno htio previše uraditi s ovom konzolom (kao i sony sa trojkomj) te su na kraju zaboravili što je ustvari bitno. Mislim, metro sučelje na konzoli.. zašto? Pa svaka konzola treba imati neki svoj "doživljaj" kada se igraš na njoj. Xbox jednostavno izgleda kao PC sa kontrolerom. Nadalje, day one dlc bez kojeg je konzola cigla, ne zamjenijivi hard disk, mikrotranzakcije u full price igrama, tv featuri koji rade samo u Americi (ispravite me ako griješim), dugi loadinzi pri instalaciji igara... To mi trenutno pada na pamet, vjerojatno ima još "propusta"

I tako, na kraju imamo kutiju koja je hardverski slabija od konkurencije sa featurima koje većina ne želi.

No na kraju, igre su najbitnije. Činjenica je da je trenutno u oba sabora suša. Jedina kvalitetna igra je Forza no ona nije system seller. Valjda će M$ izbaciti neke nove te kvalitetne IP-u jer znamo da je u tom segmentu Sony dosta jači, a oni su ti koji određuju dugoročnu budućnost konzole

Jednostavnno, ne vidim objektivni razlog za kupnju Xbox One-a pokraj četvorke.

Ali svejedno, trenutno je Wii-u najbolja kupovina :P

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
17 godina
neaktivan
Xbox One

Ima li tko od drugova Xboxaša da je već nabavio stroj izvana?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Idući mjesec sam via Dojčland pa ćemo da dopeljamo jednoga, ono što se priča ovdje sve stoji vezano za One, da su neke stvari nepotrebne komplicirane i sl...., ali tako sam ja isto mislio i za 360, a kad sam ga primio u ruku/e {#} , ostao na njemu i prodao PS-a, bez obzira što sam od prvog dana ljubitelj PS-a.   

Sunny D. and Rum
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:26 (ThaBigNec).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice