Znate ak ja pisem u ovoj temi da vijesti nisu dobre.
Scalebound otkazan za Xbox One. Prvi problemi u razvoju i gotovo...
Jedna od par zanimljivih ekskluziva koje ova konzola ima ili je trebala imat (za mene) vise ne postoji.
Znate ak ja pisem u ovoj temi da vijesti nisu dobre.
Scalebound otkazan za Xbox One. Prvi problemi u razvoju i gotovo...
Jedna od par zanimljivih ekskluziva koje ova konzola ima ili je trebala imat (za mene) vise ne postoji.
Steta, ali idemo dalje, ima se sta igrat :)
Jedino se nema dovoljno vremena :)
može pomoć, uzeo na ebayu pes2017, procedura je preko accounta, ali ne znam kako aktivirati ga.. dresove neki nemaju, imena nisu ispravna??? veli mi lik na španjolskom da ima na yutube kako se radi ovo ono prevoditelj bezveze prevodi??? thnx
može pomoć, uzeo na ebayu pes2017, procedura je preko accounta, ali ne znam kako aktivirati ga.. dresove neki nemaju, imena nisu ispravna??? veli mi lik na španjolskom da ima na yutube kako se radi ovo ono prevoditelj bezveze prevodi??? thnx
Nisam pola razumio sta si napisao.
Kupio si igru tj account ili cd-key?
Ekipa bok, klincu uzeo xbox one s 500 iz tele2, naravno zbog minecrafta. A kako to obično biva više mu minecraft nije napet, pa imam par konkretnih pitanja. btw. nisam gejmer pa se ne kužim.
1. Preporuka single player igrica za klince, dob do 10 godina, da se može igrati offline. Ako tko ima za prodati rabljeno kupac sam.
2. Klinjo bio na ročkasu i raspleso se uz Kinect i pretpostavljam Dance Central. Zanima me Kinect + adapter, jer koliko sam pregledao forum treba mi i adapter za S, ako ima netko za prodati + igrica kupujem.
Hvala unaprijed.
D
Account, instalirao igru i sve, ali negdje ne stimaju dresovi, prijelazi itd., pojavljuje mi se ikona ona od pesa za aktivaciju ali ne kuzim kako aktivirati, lik mi je poslao i link:
Ekipa bok, klincu uzeo xbox one s 500 iz tele2, naravno zbog minecrafta. A kako to obično biva više mu minecraft nije napet, pa imam par konkretnih pitanja. btw. nisam gejmer pa se ne kužim.
1. Preporuka single player igrica za klince, dob do 10 godina, da se može igrati offline. Ako tko ima za prodati rabljeno kupac sam.
2. Klinjo bio na ročkasu i raspleso se uz Kinect i pretpostavljam Dance Central. Zanima me Kinect + adapter, jer koliko sam pregledao forum treba mi i adapter za S, ako ima netko za prodati + igrica kupujem.
Hvala unaprijed.
D
Unravel, Zoo tycoon, FIFA (naci ces fifu 16 jeftinije dosta na njusci, posto je 17 aktualna al njemu to nece igrat previse ulogu), ili NBA, ovisi sto vise voli, Rayman legends, Forza motosport ako voli utrke s autima, i naravno Dark Souls 3, da se nauci da ga zivot nece mazit :D (ovo posljednje je, naravno, šala ;) ). Imaš i, ako želiš, ea-access, koji je kao neka vrsta pretplate s kojom mozes igrat masu ea-ovih igara potpuno besplatno sve dok ta pretplata traje. Tu su i Unravel, Fifa i Nba 16, plants vs zombies itd. No mislim da je za to potrebna stalna veza s internetom.
Account, instalirao igru i sve, ali negdje ne stimaju dresovi, prijelazi itd., pojavljuje mi se ikona ona od pesa za aktivaciju ali ne kuzim kako aktivirati, lik mi je poslao i link:
Ako ciljaš da su ti svi timovi licencirani, onda si kupio pogrešnu igru. PES nema jako puno licenciranih klubova, pogotovo Premier Liga. U to spadaju i dresevi, grbovi i imena klubova. Za transfere trebaš instalirati update vjerojatno.
Kupovanje accounta radi igre mi je malo bezveze, tu moze doci do prevara prilikom kupovanja.
Jos mi je najgore sta dobiveni achievementi idu u vjetar, ne zbrajaju se sa tvojim postojecim na glavnom accountu.
1. Mislim da je isplativije odabrati US.
2. Možeš koristiti kabel.
3. Nisam imao 360, no mislim da igre moraš sa stora skidati.
4. Naravno.
5. Mislim da dođu po tri igre mjesečno.
6. Ukoliko tamo ima bar jedna igra koja te privlači mislim da se definitivno isplati.
Paypal mi prolazi kad kupujem preko xbox web stranice. Nisam probao preko konzole.
Ako nisi probao preko xbox web stranice, eto, probaj :)
Inace sam na UK storeu.
Gdje u HR kupiti originalni kontroler za Xbox One? Našao sam u HG Spotu, ali s wireless adapterom za PC, a htio bi samo kontroler.
Gdje u HR kupiti originalni kontroler za Xbox One? Našao sam u HG Spotu, ali s wireless adapterom za PC, a htio bi samo kontroler.
Znam da nije popularan ducan, ali od njih sam vise puta narucivao tehniku pa i xbox one gamepad + xbox headset.
Zasad nikad problema, a cjenovno su bili najpovoljniji.
Baci oko: https://edigital.hr/search?product%5Bsearch%5D=xbox+one%20kontroller i na https://www.svijet-medija.hr/art/igraci-kontroler-microsoft-xbox-one-new-controller-35mm-jack-bluetooth-windows-10-capability/77404
Hvala kolega, zanimljiva ponuda u ED-u, ali do srijede MORAM :) imati kontroler tako da mi ne gine kupovina u HG Spotu...
Ima bit da imamo razlicite konzole jer također imam xbox 360/xbox one i razlika je ocita.
Kao da kazes PS3 i PS4 su iste. Također sam imao i te dvije konzole :)
"X Box on" i "X Box off" meni jedna od dražih stvari kod XB1 kinecta.
Koristim oko godinu dana Venom Xbox One Twin Docking Station with 2 x Rechargeable Battery Packs: Black i bez ovog dodatka vise nebi moga :)
Kako imam 2 gamepada ovo me spasava. Jedan se puni, drugi se kroisti. A i nakon vise od godinu dana punjive baterije i dalje dobro drze.
Jeftin upgrade, a visestruko isplativ.
Ekipa, zanimalo bi me koja bi bila realna cijena mojoj konzoli i svemu šta ide uz nju.
Znači, radi se o 500gb modelu (prvom, ne slim). Konzola je očuvana, kupljena u Švicarskoj (ima još nekoliko mjeseci garancije, račun je u kutiji ali nisam pisao jer ne znam baš da li nekom čini neku razliku, ako da, onda ću otići po to i napisati). Uz konzolu dolaze 2 gamepada, od kojih jedan ima play n charge kit, a druga ima punjive AA baterije (i punjač za njih naravno). Također, aktivan je i Gold Live na mom accountu, do 20.12.2017. (nisam TOČNO siguran da li je taj datum, no cca je od 19-25.12.2017.). Igre na Blu-ray-u su Dark Souls 3, Final Fantasy XV, COD Black Ops 3 (Hardened edition), FIFA 17 i Fallout 4, dok su digitalne igre Dark Souls, Sleeping Dogs Definitive Edition, Fallout Shelter, Lovers in a Dangerous Spacetime i Need For Speed 2015 (boldano jer je on na EA Access-u, koji mi je istekao, ali sam spomenuo ukoliko je netko htio igrat preko EA Accessa, pa da ne čeka skidanje, igra ima masu GB :D). Također, imam i Murdered: Souls Suspect koji nije skinut, ali je "Ready to install", tako da ga samo treba skinuti.
Konzola je u odličnom stanju, držana na prozračnom mjestu kako ne bi dolazilo do pregrijavanja uzrokovanog nedostatkom hladnog zraka. Isto tako, i gamepadi su u odličnom stanju. Za drugi gamepad i Play n charge kit također imam kutije s računima. Igre na Blu-Rayevima su u savršenom stanju, nema niti fleke na poleđini diska, sa svim papirima itd. FFXV je day one edition sa kodom za Masamune koji nije iskorišten. Isto tako, Na kutiji Fallouta 4 piše da dolazi s besplatnom Fallout 3 igrom za X360 (backwards compatible je), pa je super za one koji nisu igrali taj serijal (osobno bih preporučio da se igraju Fallout 3 i New Vegas jer su fenomenalne igre).
Razlog prodaje je prelazak na PS4. Jako sam zadovoljan s Xbox-om, no postoje igre koje želim igrati i na PS4 a ne mogu jer ga nemam, prvenstveno Bloodborne (da, obsessed sam sa Souls igrama, mada sam počeo s njima prije 4,5 mjeseci :D).
Ima netko xbl gold trial a da mu ne treba?htel bi isprobati prije nego kupim
Poklonio sam svoj nedavno jer ionako kupujem samo na 12 mjeseci gold pretplatu :(
Ako si vec imao aktiviranu gold pretplatu, trial ne mozes koristiti....bar je bilo takvo pravilo :)
kupil sam rabljeni sa njuškala...uzel bi gold al nisam siguran dal mi bude brzina neta dovoljna za mp. jer sam na gradskom wifiju kojeg placam 200 kn godisnje a imam flat
Poklonio sam svoj nedavno jer ionako kupujem samo na 12 mjeseci gold pretplatu :(
Ako si vec imao aktiviranu gold pretplatu, trial ne mozes koristiti....bar je bilo takvo pravilo :)
imam novi acc i nisam nikad prije koristil gold