Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 580.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xbox One
bobsi kaže...
Virty kaže...
bobsi kaže...
Virty kaže...
bobsi kaže...

molim savjet da li se isplati uzeti xbox one iz tele 2, pitam pošto pojma nemam o konzolama (malo čitao sad unazad dan-dva), uvijek imao gaming računalo, thnx..??!!

Ne znam koji su uvjeti u Tele 2 glede Xbox One-a, ali kao i sve druge konzole, naravno da se isplati.

Koristim gaming PC/laptop te Xbox One/PS4 za igranje. Na kraju najvise koristim Xbxo One :)

Sve u svemu, na svakoj platformi se ima sta radit i gustat.

oko 100kn ispadne mjesečno xbox na 24mj..

To je ok cijena, po toj se cijeni moze naci u nasim ducanima/web shopovima.

Nisam siguran daju li na 24 rate, ali na 12 sigurno.

Ako mozes birati između "obicne" i S verzije, uzmi S.

Recimo imas ovdje po toj cijeni + igra https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=216818.

koja razlika između obične i S??

Ukratko, ovo sam poslao i nasem forumskom kolegi pa da i tebi isto odgovorim :)

Evo prednosti:
1) velicina i tezina su smanjeni (meni nista bitno)
2) strujno napajanje je u samoj konzoli dok kod starijeg modela je u vanjskom obliku. Ni to nije nista ekstra bitno, ali je zgodnije.
3) S model ima bijelu boju koja lijepo izgleda, bas sminkerski :)
4) S model moze stajati vertikalno i horizontalno dok Microsoft za stariji model savjetuje samo horizontalno
5) S model ima malo bolji kontroler (gamepad), neprimjetno na prvu ruku, ali ipak kvalitetniji
6) S model ima "jaci" wifi tj baca se duplo dalje od starijeg modela
7) S model ima 4K Ultra HD Blu-Ray te konzola moze streamati 4K video dok stara moze "samo" FHD. Podrzan je i video 4K HDR. Ovo ne vrijedi za igre, samo za video sadrzaj. Iako ako nemas 4K TV, S model uredno vrsi 4K upscaling te igre izgledaju mrvu oku ugodnije
8) S model ima IR blaster ako ti uopce to treba
9) USB-i su sa prednje strane dok starijem modelu sa "strane" pa je malo lakse ubost u njih kontroler ili USB stick
10)

Eto, mozda sam nesto i izostavio, ali u globalu, obe konzole ce tjerati istom snagom igre, samo sta je S ipak zaokruzeniji proizvod. Nista bitno i super vazno, ali ipak ima dosta tih sitnica na strani S modela. Vlasnici starijeg modela kao ja i nemaju neki razlog za mjenjanjem, ali novim kupcima ipak savjetujem S model. Cijene su slicne, treba bacit oko na vise shopova. Ja sam svoju kupio iz Ceske iz poznatog shopa koj idaje 2 godine jamstva na konzole pa baci i tamo : www.alzashop.com
Ako kupis Xbox, toplo savjetujem da se registriras te pridruzis tisucama Xbox korsnika na stranici www.trueachievements.com. Tu ima i nasih ljudi puno, puno savjeta o igrama, achievementi, recenzije.......

Xbox: Muskarcina
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 15:56 (Virty).
12 godina
neaktivan
10.Dobijes cak 2 do 3 fpsa vise nego na obicnom zbog jaceg CPUa!!
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
9 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa, nov sam u xbox svijetu pa ako može par savjeta gdje kupujte igre i dodatnu opremu. Imam S model, tražim Kinect i neke igre za njega.
Ima li tko iskustva s gameseek.co.uk?

0 0 hvala 0
12 godina
Ja kupujem vecinom samo kod igre ili bon zavisi kak mi jeftinije, imas na cdkeys, a cd sam narucio jednom sa game.co.uk, a imas i na thegamecollection, tam vecinom za ps4 uzimam
16 godina
Xbox One

Meni je cdkeys broj 1 za bonove i cesto digitalne igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Može malo pojašnjenje kako funkcionira cdkeys? Jel skidam igru pa prevacujem na xbox ili?

0 0 hvala 0
12 godina
Ne,kupi igru koju zelis i dobijes na mail kod, upises kod tamo na xboxu pod store imas redeem code i skines igru, a isto tako i ako kupis samo bon
9 godina
neaktivan
Xbox One

XBOX Live Gold mjesec dana za $1

http://www.epicbundle.com/game-deal-voucher?deal=microsoft-store_F690EC3A

kad se logirate dobijete popust

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Ja si ubodem uvijek 12 mjeseci pretplatu,  tako me izađe najjeftinije i ne mislim na to sljedecu godinu dana :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Koju regiju je na kraju najbolje odabrati kod kreiranja korisničkog računa?

Ako uzmem godišnju pretplatu na XBox Live dobijem i neke igre? Vidim da je na cdkeys.com trenutno na popustu.

Postoji li mogućnost igranja s mišem i tipkovnicom (Minecraft)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 8:50 (Eyekool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eyekool kaže...

Koju regiju je na kraju najbolje odabrati kod kreiranja korisničkog računa?

Ako uzmem godišnju pretplatu na XBox Live dobijem i neke igre? Vidim da je na cdkeys.com trenutno na popustu.

Postoji li mogućnost igranja s mišem i tipkovnicom (Minecraft)?

Ja i dosta ljudi koje poznajem smo uzeli UK.

Sa pretplatom imas svaki mjesec besplatno 2 igre za xbox one i 2 za xbox 360.

Na cdkeys.com stranici, ali i na drugim UK web shopovima su cesto razni popusti.

Ne igram Minecraft pa ne znam glede tastature i misa, ali tu periferiju ne zelim uopce koristiti na konzolama, za to imam PC :)

9 godina
neaktivan
Xbox One

možda ti se čini da su bolji tipkovnica i miš ali Minecraft ide lijepo i sa XBOX kontrolerom. moj nećak od 8 godina obožava igrati Minecraft na XBOX-u, na PC-u ga uopće ne igra

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Ma zbog klinca i pitam, zbog njega sam i kupio Xbox (Minecraft bundle), a on kaže da voli igrati s mišem i tipkovnicom, iako nikad nije ni prodao igrati s gamepadom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moguće da radi pc usb žični Logitech joystik na xbox one s?? thnx

16 godina
Xbox One

Sretan i blagoslovljen Božić svim forumašima 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Ekipa, znate li gdje ima za uzeti Final Fantasy XV? Ili ovdje u hr na blu rayu ili na netu key. Naravno, sto povoljnije i da bude sigurno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
footballer kaže...
Ekipa, znate li gdje ima za uzeti Final Fantasy XV? Ili ovdje u hr na blu rayu ili na netu key. Naravno, sto povoljnije i da bude sigurno

Isto pitanje, tražim PES2017, u zamjenu mogu dati FIFA17 koju sam dobio..

16 godina
footballer kaže...

Baci oko na KLIK

16 godina
bobsi kaže...
footballer kaže...

Isto pitanje, tražim PES2017, u zamjenu mogu dati FIFA17 koju sam dobio..

Pogledaj OVDJE

16 godina
Xbox One

Imam za zamjenu ili prodaju glanc igre:

• Tales from the Borderlands

• Batman: Arkham Knight + Harley Quinn Story Pack DLC

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xbox One

Xbox one S, vrti fifu u 60 fps ili? Kako sa drugim igrama? Po cijenama ps4 pro je skuplji od xbox one S, opravdano ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Gdje je najpovoljnija Xbox Live Gold pretplata (12 mjeseci)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eyekool kaže...

Gdje je najpovoljnija Xbox Live Gold pretplata (12 mjeseci)?

Kupujem sa ove stranice pretplatu i bonove, cesto su akcije.

Sad je oko 315-320kn za 12 mjeseci.

Ako nađes jeftinije, javi, i ja kupujem uvijek 12 mjeseci.

Nek se nađe u backupu jedan jeftini :)

16 godina
Xbox One

Pošto mi na cdkeys nije prolazila transakcija, iako ne znam zašto jer sam na deviznom računu imao malo više od pola eura od traženog iznosa nađem na mmoga.com pretplatu jeftiniju za 1€, trustpilot kaže ocjena 8,7 što mi se čini OK, platim ja pretplatu kad stiže mail u kojem traže da ispunim neki obrazac s podacima te da slikam osobnu i da slikam sebe kako držim osobnu(?!), a sve to jer žele potvrdu da sam ja vlasnik PayPal računa s kojeg je plaćeno, a razlozi zbog kojih uopće trebam dokazivati da sam ja vlasnik PP računa su (kako je navedeno u tom PDF obrascu:

1. Unusual Purchase pattern from you. (I.e. large amount or high frequency of purchase)

2. High chargeback rate coming from your country

3. Your Paypal account is not verified

Sad slijedi natezanje oko povrata novca jer nema šanse da im šaljem ovo što traže.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 19:22 (Eyekool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eyekool kaže...

Pošto mi na cdkeys nije prolazila transakcija, iako ne znam zašto jer sam na deviznom računu imao malo više od pola eura od traženog iznosa nađem na mmoga.com pretplatu jeftiniju za 1€, trustpilot kaže ocjena 8,7 što mi se čini OK, platim ja pretplatu kad stiže mail u kojem traže da ispunim neki obrazac s podacima te da slikam osobnu i da slikam sebe kako držim osobnu(?!), a sve to jer žele potvrdu da sam ja vlasnik PayPal računa s kojeg je plaćeno, a razlozi zbog kojih uopće trebam dokazivati da sam ja vlasnik PP računa su (kako je navedeno u tom PDF obrascu:

1. Unusual Purchase pattern from you. (I.e. large amount or high frequency of purchase)

2. High chargeback rate coming from your country

3. Your Paypal account is not verified

Sad slijedi natezanje oko povrata novca jer nema šanse da im šaljem ovo što traže.

Cudna praksa, nije me to dosad nigdje pitalo.

Glede cdkeysa, jesi li stavio valutu euri jer po defaultu je meni dolar?

16 godina
Xbox One

Ni meni se nikad ništa slično nije desilo.

Stavio sam valutu u € jer mi je devizni račun u €.

Probao sam platiti i karticom ali svejedno nije prošlo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eyekool kaže...

Ni meni se nikad ništa slično nije desilo.

Stavio sam valutu u € jer mi je devizni račun u €.

Probao sam platiti i karticom ali svejedno nije prošlo.

Mozda su preoptereceni pa nesto zeza :)

Cesto kupujem od njih i zasad nije bilo nikakvih problema.

Mozda je nesto i do kartice/banke.....

16 godina
Xbox One

Već sam od njih kupio EA Access kod (cdkeys) i sve je prošlo u redu, ne znam zašto za Xbox Live gold nije htjelo proći....

Edit: s mmoga.com vratili novce.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 20:37 (Eyekool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobsi kaže...

Moguće da radi pc usb žični Logitech joystik na xbox one s?? thnx

??

7 godina
neaktivan
Tražimo membere za nas xbox one klub