Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 580.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xbox One

Bitno mi je da se ima šta igrati, a ima se! :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Xbox One

Pa ne velim ja da nema nego MS svakim novim korakom umanjuje ulogu ove konzole na trzistu. To nije dobro za nikoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Sumnjam da je tako alarmantno, rade se nove igre za konzolu, a i u suprotnim taborima ima takvih slučajeva sa studijima.

Ekskluzivne igre meni osobno ne igraju puno bitnu stvar :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
Re: Xbox One
Virty kaže...

Sumnjam da je tako alarmantno, rade se nove igre za konzolu, a i u suprotnim taborima ima takvih slučajeva sa studijima.

Ima takvih slucajeva, ali drugi tabori imaju hrpu first party studia za razliku od MS-a kojemu ostaju

Rare (Pirate MMO and other misc)
The Coalition (Gears)
343 Industries (Halo)
Turn 10 (Forza)
Mojang (Minecraft)
BigPark (Kinect)
Lift London (tablet and mobile games)

Znaci samo 3 studija koji rade AAA igre

Pazi kaj recimo Sony ima

Naughty Dog -- prva igra uskoro dolazi
Sucker Punch Productions -- rade na drugoj igri
Media Molecule -- prva igra usroko dolazi
SCE Bend Studio -- prva igra uskoro dolazi
SCE Japan Studio -- 3 igre uskoro dolaze
SCE Santa Monica Studio -- prva igra se jos razvija
SCE San Diego Studio -- 2-3 igre uskoro dolaze
SCE Foster City Studio
SCE London Studio
Polyphony Digital -- GT Sports uskoro
Evolution Studios -- Nastavak podrske za Driveclub
Guerrilla Games -- Horizon
Guerrilla Cambridge -- VR igra
PixelOpus-- nemam pojma dal rade kaj

Ja govorim o buducnosti konzole. Zakaj bi netko kupoval X1 kad ce moc gotovo sve ekskluzive igrat na PC-u kao i multiplat naslove
Ili imaju PC i PS4 za kombinaciju Xbox igara , multiplata, PS4 ekskluziva i  PC ekskluziva

Ne vidim zakaj bi netko uzimao Xbox 1 osim ak ne zeli igrat samo Halo.

I to je losa stvar za trziste zbog manjka konkurencije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 18:26 (Santana).
16 godina
Santana kaže...
Virty kaže...

Ima takvih slucajeva, ali drugi tabori imaju hrpu first party studia za razliku od MS-a kojemu ostaju

Rare (Pirate MMO and other misc)
The Coalition (Gears)
343 Industries (Halo)
Turn 10 (Forza)
Mojang (Minecraft)
BigPark (Kinect)
Lift London (tablet and mobile games)

Znaci samo 3 studija koji rade AAA igre

Pazi kaj recimo Sony ima

Naughty Dog -- prva igra uskoro dolazi
Sucker Punch Productions -- rade na drugoj igri
Media Molecule -- prva igra usroko dolazi
SCE Bend Studio -- prva igra uskoro dolazi
SCE Japan Studio -- 3 igre uskoro dolaze
SCE Santa Monica Studio -- prva igra se jos razvija
SCE San Diego Studio -- 2-3 igre uskoro dolaze
SCE Foster City Studio
SCE London Studio
Polyphony Digital -- GT Sports uskoro
Evolution Studios -- Nastavak podrske za Driveclub
Guerrilla Games -- Horizon
Guerrilla Cambridge -- VR igra
PixelOpus-- nemam pojma dal rade kaj

Ja govorim o buducnosti konzole. Zakaj bi netko kupoval X1 kad ce moc gotovo sve ekskluzive igrat na PC-u kao i multiplat naslove
Ili imaju PC i PS4 za kombinaciju Xbox igara , multiplata, PS4 ekskluziva i  PC ekskluziva

Ne vidim zakaj bi netko uzimao Xbox 1 osim ak ne zeli igrat samo Halo.

I to je losa stvar za trziste zbog manjka konkurencije.

Remedy - Quantum Break

Reagent Games - Crackdown 3

Comcept Armature Studio -Recore

PlatinumGames - Scalebound

Ovo su neke od ekskluziva koje dolaze ove godine na xbox one jedna bolja od druge.

Ne vidim mjesta panici, otvaraju se neki novi naslovi.

Pogledaj npr. Gameplay Scalebounda 

Scalebound će biti AAA

9 godina
Xbox One

Da zaboravil sam ih dodat  zapravo ... niti jedan od njih nije First Party. Ja sam govoril o zatvaranju Fist Party studia
No...

Quantum dolazi na PC
Glasina je da ce i Scalebound doc na PC kao i za Crackdown.
Zapravo sam Spencer je reko da ce vecina X1 igara doc na PC samo jos za Halo nisam nist cuo... vidjet cemo.

al dobro svejedno zapravo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 18:44 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Ne vole svi igrati na PC-u. Meni je Xbox draži od svih tabora iz više razloga, neki su sentimetalni dok pak drugi, druge prirode.

Također mogu igrat i na PC-u te na PS4, ali to ostavljam djeci svojoj, a ja peglam po Xbox One (nekoć Xbox 360) i na WP mobitelima.

Neke igre sa PC-a, WP mobitela i naravno Xbox One konzole sheraju achievemente šta mi je super.

Sve mi je na jednom računu i bilježi se svaki achievement.

Svaka platforma ima svoje draži, al eto, ja sam za X kutije.

Ima li Sony ili Nitendo više ekskluziva? Pojma nemam niti me briga! :)

Imam hrpu igara na zelenoj kutiji i sretan sam. 

Također ima milijone igrača koji uživaju u istoj kutiji.

O brzini downloada i stabilnosti servera neću niti trošiti riječi, PS4 ima problema ka moj Hajduk u prvenstvu! 

Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
Virty kaže...

Ne vole svi igrati na PC-u. Meni je Xbox draži od svih tabora iz više razloga, neki su sentimetalni dok pak drugi, druge prirode.

Također mogu igrat i na PC-u te na PS4, ali to ostavljam djeci svojoj, a ja peglam po Xbox One (nekoć Xbox 360) i na WP mobitelima.

Neke igre sa PC-a, WP mobitela i naravno Xbox One konzole sheraju achievemente šta mi je super.

O brzini downloada i stabilnosti servera neću niti trošiti riječi, PS4 ima problema ka moj Hajduk u prvenstvu! 

Ne kuzim zakaj sebe branis kad nitko ne prica o tebi. Vjerujem da imas kaj igrat. I znam da Xbox  ima odlicnih igara, ali pricam o buducnosti Xbox-a i privlacenju novih korisnika.

Zadnjih mjesec danas svaki potez koji su napravili ide suprotno tome.
Cim vecu prednost PS4 ima Xbox ima manju vaznost. Slabija konkurencija lose utjece na trziste.
Da je Xbox bolje stoji na trzistu ili da je podjednak kao PS4 vjerojatno bi se ovi iz Sony-a vise potrudili pa nebi bilo tih problema (iako brzina se poboljsala (nije jos bajna,a bogme nije onak spora kak je znala bit) i opcenito probleme sa serverima nemam. Igram BF4 bez problema svaki dan po sat vremena)
Dobili bi sigurno bolje PS+ igre itd....

Uglavnom svima nam bi bilo bolje.

16 godina
Santana kaže...
Virty kaže...

Ne kuzim zakaj sebe branis kad nitko ne prica o tebi. Vjerujem da imas kaj igrat. I znam da Xbox  ima odlicnih igara, ali pricam o buducnosti Xbox-a i privlacenju novih korisnika.

Zadnjih mjesec danas svaki potez koji su napravili ide suprotno tome.
Cim vecu prednost PS4 ima Xbox ima manju vaznost. Slabija konkurencija lose utjece na trziste.
Da je Xbox bolje stoji na trzistu ili da je podjednak kao PS4 vjerojatno bi se ovi iz Sony-a vise potrudili pa nebi bilo tih problema (iako brzina se poboljsala (nije jos bajna,a bogme nije onak spora kak je znala bit) i opcenito probleme sa serverima nemam. Igram BF4 bez problema svaki dan po sat vremena)
Dobili bi sigurno bolje PS+ igre itd....

Uglavnom svima nam bi bilo bolje.

Ne branim sebe, nebi da sam nešta skrivio 

Ako ti vidiš da sve ide nizbrdo ok, živio.

12 godina
CroDexter kaže...
papinijanus kaže...

Trebam preporuku za neku igru koja bi uz kinect bila zanimljiva trogodišnjaku

Ne znam koliko je za 3 godine ali je nezaobilazno

Shape Up

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KJGJVVY

Kinect Sports Rival - imaš na Us storu za cca 20-25 dolara

http://www.amazon.co.uk/Kinect-Sports-Rivals-Xbox-One/dp/B00D781SQC

Ori and the The Blind Forrest nije za kinect ali je super za klince

http://www.amazon.co.uk/Ori-Blind-Forest-Xbox-One/dp/B00I9WV1GS

kao i ova

http://www.amazon.co.uk/Brothers-Tale-Two-Sons-Xbox/dp/B011EX96OW/

Nema nažalost previše igara za Kinect iako je stvar genijalna.

ja uzeo nećakinjama sve koje podržavaju kinect osim Fighter Within

ovo je sad samo 8 funti. Na prvu je bezveze ali je nećakinja od 6,5 prije neki dan mahala rukama pola sata kada sam joj objasnio kako se igra.

http://www.amazon.co.uk/Disney-Fantasia-Music-Evolved-Xbox/dp/B00KHJI4FW/ref=pd_sim_63_10?ie=UTF8&dpID=61SbNiKeChL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR125%2C160_&refRID=1ZCH0TRY2EG6BT2W3QPM

prije neki dan sam vidio da ima i Fruit Ninja. Nisam jos kupio.

Hvala na odgovoru. Kinect sport sam kupio za 18$ na nekoj akciji. Ovaj Disney Music sam skinuo demo. Šteta što nema više stvari za kinect, stvarno je genijalan. 

10 godina
odjavljen
Virty kaže...

Ne branim sebe, nebi da sam nešta skrivio 

Ako ti vidiš da sve ide nizbrdo ok, živio.

Uvijek ce biti ljudi koji ce preferirat jedno od drugog, ali cinjenica je da su ekskluzive jedan od razloga zasto konzole peru PC. Ekskluzive su potrebne, a Xbox One i 360 mi nemoj ni usporedivat jer je 360 najbolja konzola svih vremena dok je One obicna sala nasprem nje. Microsoft kao da odustaje od Xbox brenda i svu nadu polaze u PC (meni to super xD), ali kao sto je Santana rekao konkurecija treba biti, a s njihovim potezima Sony PS4 uskoro nece imat nikakvu konkurenciju. Ako Xbox One postane skoro pa mrtav ne mozes mi reci da ti to nebi smetalo kao vlasniku konzole. Znam da vecini je, i znam da se puno ljudi koji su vlasnici Xboxa One osjecaju prevareno. Jer mnogi danas vole PC, a ipak su se odlucili za Xbox One jer na njemu mogu igrat njihove najdraze igre kao sto su Halo, Foza, Gears itd. A sad ce sve te igre dolazit i na PC. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 21:23 (IvanDado).
16 godina
Xbox One

Jel itko od vas kupovao igre preko CheapGames.ca

Vidim da prodaju neke od meni zanimljivih naslova po popularnim cijenama, pa me zanima postoji li ikakva kvaka u svemu tome? Jesu li igre namijenjene isključivo za kanadsko (ili sjevernoameričko) tržište ili se bez problema mogu kupovati i kod nas u Europi?

Hvala unaprijed na svakoj informaciji!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
cro_blue kaže...

Jel itko od vas kupovao igre preko CheapGames.ca

Vidim da prodaju neke od meni zanimljivih naslova po popularnim cijenama, pa me zanima postoji li ikakva kvaka u svemu tome? Jesu li igre namijenjene isključivo za kanadsko (ili sjevernoameričko) tržište ili se bez problema mogu kupovati i kod nas u Europi?

Hvala unaprijed na svakoj informaciji!

Zaintrigirao si me. Cijene su ima jako povoljne.

Nažalost, kao i na Njuškalu, prodaju accounte (vjerojatno kanadske), a ne kodove za igre. Drugih informacija nema, čak ni na njihovoj stranici.

Ne bih se u to upuštao.

PSN - DeniZg80
8 godina
neaktivan

ista cijena kao na xbox store-u kada je sale. a upravo slijedi uskrsnji od 20 do 28 tako da ti je to 100% sigurno

12 godina
Xbox One

Dali se isplati uzeti Xbox one ili ps4 ? ( Nisam ljubitelj sonya ) 

Dali su igre skupe, dali postoje vec modifikacije ? Kako za internet dali se isto mora uplacivati za online igrre kao na ps4 ?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
razermario kaže...

Izaberi onu konzolu koja ti se više sviđa/koju ima više tvojih prijatelja,...

razermario kaže...
Dali su igre skupe?

Nekome je 400kn skupo, nekome je 100 kn puno... AAA naslovi uvijek koštaju najviše.

razermario kaže...

ali postoje vec modifikacije ?

Ne bih znao.

razermario kaže...

Kako za internet dali se isto mora uplacivati za online igrre kao na ps4 ?

Naravno, $60 košta godišnja pretplata.

16 godina
razermario kaže...

Dali su igre skupe, dali postoje vec modifikacije ? Kako za internet dali se isto mora uplacivati za online igrre kao na ps4 ?

Takva pitanja nikad ne urode plodom, osim ako ti nije namjera pokrenit raspravu :)

Uzmi šta ti draže, obe su dobre.

12 godina
Xbox One

Kolega iz njemacke mi je poslo , za 1500 kn da se moze kupiti ... Pa sam ono konto nije to " puno " novaca.

Jer kod nas cak i xbox  360 drzi tu cijenu ... A xbox mi je drazi imao sam prije xbox 360 super je bila konzola, samo sto je bila modificirana i nisam mogo na netu igrat... Al ovo mi je malo jadno, sto moras placati dodatno za net da igras... I ne znam kako tocno sa igrama ide... Jer vecina ih ima ps4 ... I dali se moze na konzole kupiti samo " cd key " kao na steam reci pa aktiviras i onda skines... I kolko sam prije citao da xbox one ne podrzva , Hrvatsku za internet ili tako nesta... I sto bi vi uzeli prije , neovisno o konzoli koju preferirate... I narvno na ps kozoli bi odigrao neke igre prije nego na xboxu i obrnuto ... 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Imam obe konzole i meni osobno je Xbox draži.

Ali bio mi je draži i dok sam imao Xbox 360 i PS3 pa se to valjda vuće još iz tog razdoblja.

Svejedno, skoro ista stvar, obe rade dobro te se ima šta igrat.

Konekcija sa netom mi je znatno bolja kod Xboxa. Brzina download igara, stabilnost servera....

Pretplata kod Xboxa se može kupiti i sa raznih cd-key stranica po jeftinijoj cijeni.

Za PS4 sam kupovao sa službene stranice, nisam tražio okolo.

Pretplate se nađu jeftino na godišnjoj bazi (uzimam uvijek bon od godinu dana).

Osim igranja MP kojeg dozvoljava, imaš i mjesečno 2-4 igre gratis.

Svakako se isplati, pogotovo kod Xboxa koji je nudio malo oblje naslove od Sonya.

Onaj ko voli indijance, taj se neće složit s ovim :) Meni ih je puna kapa, a Sony ih daje šakom i kapom.

Možeš kupovat fizička i digitalna izdanja bilo putem njihovog shopa ili sa sa neta u vidu cd-keya.

Možda te ekskluzive privuku na neki od tabora, meni to i nije igralo neku ulogu.

Šta kupiš da kupiš, eto veselja :)

Dodatak:

Naravno da na Xboxu radi internet :)

Hrvatska službeno nije podržana pa kad kreiraš account, izaberi neku od zemalja koja je podržana. Recimo UK. Googlaš grad i adresu i sve radi uredno.

Kod PS-a smo podržani pa ne trebaš radit ovaj korak te su cijene u shopu u kunama. Možeš i kod PS-a koristiti adresu iz neke druge države.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 16:30 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Virty kaže...
 Recimo UK. Googlaš grad i adresu i sve radi uredno.

Ja imam US store (i na mobitelu također), mislim da su cijene niže.

12 godina
Jel ima kakve razlike u konzoli od 500gb i 1tb osim u memoriji hdd-a,dal se isplati dati vise 500 kn za 1tb model
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joky007 kaže...
Jel ima kakve razlike u konzoli od 500gb i 1tb osim u memoriji hdd-a,dal se isplati dati vise 500 kn za 1tb model

Koliko znam nema razlike osim šta konzola sa 1TB dolazi sa 3.5" headphone jack utorom na gamepadu.

Naravno, možeš kupiti zasebno takvi gamepad.

12 godina
Jel znas mozda jel se mogu kupovati igre za mastercardom ili moram one bonove,i koju zemlju staviti najbolje
16 godina
Joky007 kaže...
Jel znas mozda jel se mogu kupovati igre za mastercardom ili moram one bonove,i koju zemlju staviti najbolje

Mislim da ne možeš sa "našim" karticama. Moje ne prolaze jer sam stavio adresu iz UK.

Ali mi ne smeta jer kupujem bonove sa UK web shopova i prođem dosta jeftinije (budu akcije svako malo).

12 godina
Xbox One

kupil sam bon 5 USD Card, ukucao taj kod i pise da sam dodao 5 usd na svoj racun, ali kad hocu nekaj kupit do tog iznosa ne prolazi mi kupnja, uvjek pise da dodam karticu, nije mi jasno sad to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joky007 kaže...

kupil sam bon 5 USD Card, ukucao taj kod i pise da sam dodao 5 usd na svoj racun, ali kad hocu nekaj kupit do tog iznosa ne prolazi mi kupnja, uvjek pise da dodam karticu, nije mi jasno sad to

Ako si kupio bon na kojem su dolari, vjerojatno si napravio US account?

Kupuj igre preko konzole, ako ti ne ide preko weba.

12 godina
Da,stavio sam usa acc,a kaj se moze placat karticom mastercard ak sam na usa acc
16 godina
Xbox One
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Ako se to i ostvari, ostajem na svojoj "prvoj" Xbox One konzoli dokle god radi uredno.

Ja zadovoljan! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joky007 kaže...
Da,stavio sam usa acc,a kaj se moze placat karticom mastercard ak sam na usa acc

Meni je na US MS accountu uredno zabin mastercard radio. Cijene su na US storu najniže.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice