Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 623.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xbox One
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

I tata bi jednu {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

Dali cu npr. Ja morat biti gold member da bi mogao igrati Single-player igre?

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox One
funky boy kaže...

Kratko i jasno - ne! :)

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
12 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...
funky boy kaže...

Kratko i jasno - ne! :)

Puf,to je dobro,jer mi je govorio prijatelj(Ps fanboy XD) da cemo morati biti gold memberi da bismo mogli uopce koristiti X1.....

16 godina
Xbox One

Jos se malo zahuhava... Major Nelson spreman za "istinu"

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=671869

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Xbox One
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Xbox One

Izgleda da nece biti nikakvog dGPU-a ali cini se da ipak o necemu sute.... mozda sute o HD 8000 seriji hmm

https://twitter.com/albertpenello/status/377210559235514368

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:38 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
lovac82 kaže...

Izgleda da nece biti nikakvog dGPU-a ali cini se da ipak o necemu sute.... mozda sute o HD 8000 seriji hmm

https://twitter.com/albertpenello/status/377210559235514368

Da da šute o nečemu,ak nema dGPU onda je neka nabildana grafa ili kaj,ma nemam više pojma.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
16 godina
odjavljen

govorio sam ja da niš nije gotovo dok ne bude vani... a i još govorim. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Xbox One

Jos se dodatno zahukava.... javio se Albert Penello (procitajte jer direktno usporeduje PS4 i X1 hardver). Osobno, mislim da nije mogao biti korektniji i objektivniji.....  

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=80951633&postcount=195

Osim toga, pogledajte i ovaj video (kako je "nastao" PS4):

(na kraju video-a usporeduje GDDR5 memoriju i eDRAM memoriju). Dakle, prema svemu tome, eDRAM i eSRAM memorija je super brza (puno brza od GDDR5 memorije) i u teoriji bi Xbox One mogao nadmasiti PS4 po grafici (ofc ako optimiziraju igru) ali istovremeno, PS4 je laksi za programiranje zbog GDDR5 memorije. Medutim, opet s druge strane, Xbox One koristi DirectX (PC takoder) tako da je s te strane bolji  Xbox One.

Ugl, ne znam za vas ali meni ovo vec ide na k, cini se da ce PS4 i X1 konzole biti veoma slicne (bas kao PS3 vs X360 ili GC vs 1st Xbox ili u najgorem slucaju PS2 vs 1st  Xbox), dakle, prevelike razlike nebi trebalo biti, svaka konzola ima svoje prednosti i mane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 22:55 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Xbox One

Kakvu maglu ovaj Penello prodaje, to je strašno. Lijepo su ga ovi na neogafu spustili na zemlju. Očito je Penello mislio da su na neogafu klinci kojima to može prodavat, ali se malo prevario.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox One

Realno će konzole biti toliko slične da će nama, krajnjim korisnicima, odabir ovisiti isključivo o tome što nam se više sviđa od ekskluziva ili o tome što nam je draže (subjektivno).

Iskreno, moj je mindset već na Xboxu i samo ostaje pitanje gdje ga kupiti jer je izvjesno da ga u HR neće biti bar do kraja godine. Amazon mi se čini solidna solucija, oko 530€ s dostavom.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prvo što hackiraju će biti moj izbor,iako će vjerovatno prvo xbox bit hackiran,al draže bi mi bilo da probiju ps4...
16 godina
thejura kaže...
Prvo što hackiraju će biti moj izbor,iako će vjerovatno prvo xbox bit hackiran,al draže bi mi bilo da probiju ps4...

heh neki ljudi iz "emulatorskih voda" su izjavili da ce prije napraviti funkcionalan i efikasan emulator za PS4 i X1 na PC-u nego za npr. PS3 (emulator za PS3 vec postoji, da ali ne pokrece jos komercijalne igre i trebat ce jos puuuno vremena proci dok ne dobijemo 20-30 FPS-a s komericalnim igrama).

14 godina
neaktivan
Xbox One

Ugledni časopis Edge pozabavio se razlikama u snazi ps4 i xbone:

PlayStation 4 is currently around 50 per cent faster than its rival Xbox One. Multiple high-level game development sources have described the difference in performance between the consoles as “significant” and “obvious.”

Our contacts have told us that memory reads on PS4 are 40-50 per cent quicker than Xbox One, and its ALU(Arithmetic Logic Unit) is around 50 per cent faster. One basic example we were given suggested that without optimisation for either console, a platform-agnostic development build can run at around 30FPS in 1920×1080 on PS4, but it’ll run at “20-something” FPS in 1600×900 on Xbox One.“Xbox One is weaker and it’s a pain to use its ESRAM,” concluded one developer.

Microsoft is aware of the problem and, having recently upped the clock speed of Xbox One, is working hard to close the gap on PS4, though one developer we spoke to downplayed the move. “The clock speed update is not significant, it does not change things that much,” he said. “Of course, something is better than nothing.”

I've heard the architecture with the ESRAM is actually a major hurdle in development because you need to manually fill and flush it.

So unless MS's APIs have improved to the point that this is essentially automatic, the bandwidth and hardware speed are probably irrelevant.

For reference, the story going around E3 went something like this:

"ATVI was doing the CoD: Ghosts port to nextgen. It took three weeks for PS4 and came out at 90 FPS unoptimized, and four months on Xbone and came out at 15 FPS."

Nije ni čudo što se siroti Penello mora sramotiti po neogafu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 20:18 (Hojs).

3 0 hvala 1
16 godina
Xbox One

uuff jbt znaci ispada da je gori taj eSRAM od onog eDRAM-a (mislim, po kompleksnosti). Koliko mogu iscitati, ne znaju ili nisu jos iskoristiti eSRAM etc.

Ispada da ce ovo biti kao "Cell" po kompleksnosti... hmm zanimljivo, a prvi Xbox uopce nije bio kompleksan i jos je bio najjaci u gen 6, Xbox360 takoder nije bio kompleksan (GPU + eDRAM + unified memorija je bila bolja od PS3 GPU-a i memorije, Cell je bio bolji od Xenona ali Cell je kompleksniji). Cini mi se da ce se novom Xbox-u dogoditi isto sto se dogodilo Sony-u s PS3 konzolom, jbg MS si je sam zabio noz u leda..... nisam se bas nadao ovome, cinilo mi se da ce i treci put napraviti sve kako spada (hmm sje*** se Atari, Sega, Nintendo, Sony i sada MS, samo, Sony je nekako naucio na vlastitim i tudim greskama).

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox One

hoće li se xbox one moći modificirati?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

Da vas pitam samo.Ko ima bolje exkluzive,xbox one ili ps4?Hvala na odgovorima

7 Xbox one
15 Ps4

0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

10 posto GPU-a je rezervirano za Kinect i aplikacije.....

http://www.shacknews.com/article/81411/xbox-one-reserves-10-percent-of-gpu-for-kinect-and

Taj Kinect nije nista dobro donio (osim onih koji zele Kinect), mnogi ga ipak ne zele (prisiljeni su platiti cca 100 dolara vise za nesto sto uopce ne planiraju koristiti) i jos je 10 posto GPU resursa rezervirano za njega? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 5:42 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
mrba kaže...

hoće li se xbox one moći modificirati?

LOL, evo ga opet...{#} samo za tebe i to odmah kad konzola izađe. Ne samo da ce modifikacija biti besplatna, vec dobivas i konzolu gratis. Zar to nije super!{#}

14 godina
neaktivan
Xbox One

Pozz,jedno brzo pitanje dali ce se xbox360 igre moci igrati na xone?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
piki340 kaže...

Pozz,jedno brzo pitanje dali ce se xbox360 igre moci igrati na xone?

Ne :/

17 godina
neaktivan
Xbox One

Vele iz Infomarka da će Xbone u ponudi imati kad i ostatak Europe. Tražio sam potvrdu da je to 22. studenog, ali ako bude tako onda će imati veliku prednost nad PlayStationom.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Vele iz Infomarka da će Xbone u ponudi imati kad i ostatak Europe. Tražio sam potvrdu da je to 22. studenog, ali ako bude tako onda će imati veliku prednost nad PlayStationom.

24. sutednog mi je rođendan. 32. ako se ne varam i sam sebi ću kupiti xbone.... smijte se samnom samom sebi.

17 godina
neaktivan
Xbox One

Ako bude tako možda otkažem PS4. :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox One

Evo ja sam iz Bosne i očekujem da izađe Xbone na početku mi se nije nešto ni uzimo ali kad sam vidio koje igre sve izlaze uh skonto sam da ću štedit svaku marku šta vi mislite kolka će mu cijena u Bosni biti otprilike i kolko će trebat da ga probiju mislim da se mogu igrat ''one'' verzije igara ?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Xbox One

genijalan video 

:D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

zakon!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice