U principu možeš bilo koje sluške koristit za zvuk, ali chat ti neće raditi jer su chat i in-game zvuk na drugim kanalima, osim ako sam modificiraš kablovinje ili kupiš specijalizirane sluške.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a mogu li spojit vanjski disk na njega, ono filmovi, mjuza i slike? kako uopce spojit box sa pc-om?
Da, možeš spojit eksterni dist ili stick i na njemu imati glazbu. S tim da ti disk treba biti u FAT32 formatu. NTFS neće prepoznati.
hm, da, da... ok, svidja mi se box za sada. sinoc sam malo poceo dark souls ali kontrole me je8u da je to za popi7dit. treba proc vremena, ocito.
danas si moram nastimat sky TV pa da vidim ako ista vrijedi to. znaci, ako sam dobro shvatio, sky "videoteka" se placa ali i postoji zaseban besplatni program tipa movies i tako to.. ili se i to placa?
hm, da, da... ok, svidja mi se box za sada. sinoc sam malo poceo dark souls ali kontrole me je8u da je to za popi7dit. treba proc vremena, ocito.
danas si moram nastimat sky TV pa da vidim ako ista vrijedi to. znaci, ako sam dobro shvatio, sky "videoteka" se placa ali i postoji zaseban besplatni program tipa movies i tako to.. ili se i to placa?
Mislim da sve te fore s filmovima,videotekama kod nas ne prolaze,jedino ako si ne sredis proxy
Naviknut ćeš se na kontrole brzo, daj si par dana.
Naviknut ćeš se na kontrole brzo, daj si par dana.
Pretpostavljam da si ti na samo originalima,koji ti je nick na xbl?
Da, samo originali.

Forza Motorsport
kako tj gdje da ubodem zvucnike u xbox? imam logitec x230
kako tj gdje da ubodem zvucnike u xbox? imam logitec x230
najlakse u tv (ako ima ulaz za slusalice) i ako ne koristis hdmi vec onaj standardni kabel od xboxa (rca) onda ti treba rca female to 3.5mm male ili rca female to male (googlaj pa ces skuzit)
tv nema, a taj kabel imam ali ne i taj nastavak! thx
Da, samo originali.
bas sad gledam tvoje igre na xblu i imam jedno pitanje, zasto ti na nekima pise Games for windows, npr dirt 3, imamo ga oboje samo su razliciti?
Da, samo originali.
bas sad gledam tvoje igre na xblu i imam jedno pitanje, zasto ti na nekima pise Games for windows, npr dirt 3, imamo ga oboje samo su razliciti?
On tu igru ima na Originu ( tj bivsi EA download manager )
Pozdrav,znaci ovako,
na PCu netflix gledam bez problema,promijenimip (pomocu proxya) i to je to. . .
e sad,danas sam kupio xbox gold. . .i nemogu gledati netfli na jemu jer koliko sama suzio nema nigdije za ubaciti proxy. ..p me zanima,dalipostji koj drugi nacin za to uradit,vrtal Wirless hot spot di se moze unijet proxy ili nekaj. . .
zahvaljujem. . .
To su PC igre koje su bile izdane u sklopu Games for Windows Livea.
Nemaju veze s Originom, eplati je nešto pomiješao. :)
E ovako frend mi je posudio njegov xbox 360 slim 250gb nije flashan ni nista.. i sad kad idem kao ulogirat se na xbox live pise mi: "sorry, xbox live isn't currently available in the locale associted with this windows id. Try a different windows id." Sta da radim?
EDIT: Rijeseno samo je trebalo pod regiju di zivim na mailu promjenit u UK
Zelio bih uzeti crash wrath of cortex sa bodovim koji su vec na racunu( uzeo sam walking dead 2 epizode pa mi ostalo) ali je zakljucan pa nemogu skinuti kako da namjestim vpn ili nesto da mogu nabavit igru...
E ovako posto sam od frenda dobio xbox na par dana i neznam onaj family passcode.. i onda nemogu skidat one demo igre 16+ i sad zanima me kako ja mogu doc do tog koda ili kako on moze doc do tog koda jer ga ni on nezna?
EDIT: Ovako pronasao sam jednu foru s kojom mogu resetirat sve na factory settings ali, ako to napravim onda ce mi se sve sa hdd-a pobrisat.. znaci profile, save, demo igre i sve ostalo.. kako bi ja mogao sve te bitne stvari nekako spremit i onda nakon sto napravim reset samo ih vratim di treba ?
danas vjerojatno idem pogledati jedan xbox rabljeni, najvjerojatnije i kupujem, radi se o slimu 250 gb, ima li netko da mi kaže na što da pripazim?
Samo dali sve radi ispravno i ako nije modificiran pogledaj sarafe i to dali je otvaran! Nema kod njega rrod...naravno pokusaj ako mozes igrat nesto sa dvd-a! uglavnom bi sve trebalo radit novi su uredaji...ako je mat premaz novija konzola je ako je sjajni malo je starija!
E ovako posto sam od frenda dobio xbox na par dana i neznam onaj family passcode.. i onda nemogu skidat one demo igre 16+ i sad zanima me kako ja mogu doc do tog koda ili kako on moze doc do tog koda jer ga ni on nezna?
EDIT: Ovako pronasao sam jednu foru s kojom mogu resetirat sve na factory settings ali, ako to napravim onda ce mi se sve sa hdd-a pobrisat.. znaci profile, save, demo igre i sve ostalo.. kako bi ja mogao sve te bitne stvari nekako spremit i onda nakon sto napravim reset samo ih vratim di treba ?
Ako se da u postavkama tamo kod memorije sve samo kopiraj na stik...
Samo dali sve radi ispravno i ako nije modificiran pogledaj sarafe i to dali je otvaran! Nema kod njega rrod...naravno pokusaj ako mozes igrat nesto sa dvd-a! uglavnom bi sve trebalo radit novi su uredaji...ako je mat premaz novija konzola je ako je sjajni malo je starija!
malo me ovo boldano muči... bolji je sjajniji jer ima hard od 250 gb (mat nema osim ako nije naknadno kupljen) i moja konzola je novija od prijateljovog mata (prema datumima proizvodnje)

danas vjerojatno idem pogledati jedan xbox rabljeni, najvjerojatnije i kupujem, radi se o slimu 250 gb, ima li netko da mi kaže na što da pripazim?
eto da se pohvalim i ja postao ponosan vlasnik :)
Molim za pomoć, planiram kupiti slim verziju xboxa.
Mislio sam kupiti onu verziju od 250gb za 1799kn u jednom hrv. dućanu, međutim danas mi je cura stavila bubu u uho, zašto ne kupim onu od 4gb sa kinectom za 2399?
E sad, stvar je u slijedećem.
Kinect sam ionako mislio kupiti u narednih 6mj.
Ukoliko uzmem ovu verziju od 4gb sa kinectom, doma imam externi hdd od 1tb. Mogu li ga spojiti sa xbox-om i na njega preko konzole skidati demo igre i DLC-ove?
Ako se to ne može, onda bih mozda napravio ovako. Sad uzmem ovu verziju s kinectom, a recimo do Bozica kupim eksterni hdd.
Hoće li mi ove 4gb biti dovoljne za save gameove?
Hvala :D

Eksterni HDD nemozes koristit na Xboxu, osim ako nije modificiran.
istina, mat je bolji sto se tice cistoce a sjajni je katastrofa ali to se vrlo lako rjesi sa ovim ;)