Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.239.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Gdje je najpovoljnije kupit xbox 360? Dolazi u obzir i narucivanje iz vana, ako je moguce.

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Na njuskalu, ja dvaput uzimao,novo s garancijom,koji uzimas,modani ili nemodani?
11 godina
neaktivan

jel netko zna kako da spojim Xbox i kompjuter tj koji mi kabel treba i kako da si prebacim igricu sa kompa na Xbox jel mogu preko USB-a ili ? i kad prebacujem jel moram imat HDD prispojen na komp ili cijeli Xbox :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel imaš rgh,ako nemaš zaboravi na prebacivanje igara,ako imaš tu modifikaciju,ukoliko imaš prijenosni hard,samo njega spojis na komp,a ako imaš ugraden hard u konzolu spojis je utp,tj. mreznim kabelom sa kompom...
13 godina
neaktivan

http://playgame.biz/index.php  ja sam uzeo preko ove stranice- xbox 360 jtag+hard 320gb+ hdmi cable+besplatna poštarina i sve to za 1900 kn a kod nas ispada da je konzola zlatna pa izađe 2600 do 2900 kn....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 0:32 (ATI HD3870).
15 godina
thejura kaže...
Na njuskalu, ja dvaput uzimao,novo s garancijom,koji uzimas,modani ili nemodani?

Svejedno mi je zapravo, samo da sto povoljnije prodjem, pogledat cu sta ima na ovom playgameu

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 15:04 (lucky_look).
14 godina
neaktivan

Zna li netko gdje se mogu naći singapurci od Verbatima DVD+R DL (MKM-003 ili MKM-001) single, ili još bolje u cake boxu a da su što jeftiniji? :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

poZz ljudi nemam pojma iskreno o xbox konzolama ove slim varijante i to pa me zanima kakve su tocno razlike jel bi si uzeo jednog zato jel vidim da su im cijene pale na oko 1000kn a isto tako me zanima kako ide mp te dali konzola za sp mora bit prikljucena stalno na internet ili 1 dnevno..

te me zanima vase misljenje oko ove 2 ponude

http://www.njuskalo.hr/xbox/prodajem-xbox360-vrhunskom-stanju-devet-igara-jeftino-oglas-9862170

i

http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-4gb-slim-kinect-call-of-duty-ghosts-halo-4-oglas-9864676?list_return_url=http%3A%2F%2Fwww.njuskalo.hr%2Fxbox%3Fpage%3D2%239864676

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Tu nesto smrdi gadno... Kinect se samo prodaje po 500-600kn...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

ma skuzio sam kad sam se cuo s likom  na kraju kao nije ni hravat a i trazi da mu se prvo uplati na račun..

a ovaj drugi mi se cini ok cak mi lik daje za 800kn konzolu s garancijom jel se vama  to cini dobro i kako to da je tolika razlika u cijeni znaci ima konzola od 800 pa do 1800 a i ova od 800 ima garanciju jel postoji neka fora koju neznam ili sto..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ako ne postoji neka kvaka, onda je ovo jako dobra prilika. teško da ćeš naći nešto povoljnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AbeDomeNuS kaže...

Zna li netko gdje se mogu naći singapurci od Verbatima DVD+R DL (MKM-003 ili MKM-001) single, ili još bolje u cake boxu a da su što jeftiniji? :)

Ja uzimam na ebay-u samo xgd3 przim na te a xgd2 mozes i jeftine medije!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

Pozz,ima ko gears of war judgment,planiram je kupit pa va pitam dal je dobra i dali je multiplayer jos 'ziv'?

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kad si spojim Xbox sa kompom jel moram na kompu imat neki program da si mogu stavljat igrice sa kompa na hard disk

{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Imas li RGH modifikaciju?
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
11 godina
neaktivan

da imam RGH modifikaciju :)

0 0 hvala 0
14 godina
U tome slucaju, evo jedan dobar tutorijal: www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr%9Aka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html
11 godina
neaktivan

nego jel ima netko neki video kako da si stavim igricu sa kompa na ugradjeni hard disk u Xbox-u probao sam ono sto si mi ti poslao ali mi nesta nece nezz zasto jbg

0 0 hvala 0
14 godina
Prowl kaže...

nego jel ima netko neki video kako da si stavim igricu sa kompa na ugradjeni hard disk u Xbox-u probao sam ono sto si mi ti poslao ali mi nesta nece nezz zasto jbg

Polako, prati tutorijal korak po korak. Imaš li instaliran FSD(Freestyle dash)?

11 godina
Kako resetirati sve postavke na xboxu 360, mrdao sam nesto po rezolucijama i sad mi javlja no signal i na hdmi i na drugom kablu, probao sam reset sa y+rt i nista, tv mi je full hd.Sad nemam uopce slike ,trazim cijeli dan na googlu i sve sta ima je reset display settings sa y+rt nakon sta se konzola upali i meni svejdno nista.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

propale su mi one ponude pa sad imam covjek mi nudi xbox arcade extreme koji je cipiran na it 3,00 te ima prosirenu memoriju i jedan vent dodan dali ce to raditi dobro i oce li moci sve igrice..??

te dali moze raditi bez spajanja na internet..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
provjeri koju plocu ima,ako je jasper siguran si
16 godina

Eto, nakon dosta vremena (godina), kupih veceras opet Xbox 360 E 250GB sa 3 godine jamstva.

PC mi sinovi teroriziraju pa sam se ponovo vratio {#}

U kutiji me docekao Tomb Raider i Halo 4, pa ce veceras biti malo spavanja {#}

Steam profile: Virty
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 22:32 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

imam jedno pitanje u vezi prebacivanja igra na hard. prilikom otvaranja iso file-a nekih igra (ne svih) sa gx xgd extract programom verzije 00.10.10 pojavi mi se error i moram zatvorit program, a kada koristim iso2god, onda prilikom otvaranja iso file-a mi se pojavi "program xextool.exe has stopped working" i ja zatvorim program, ali mogu dalje nastavit sa pretvorbom iso-a u god, pa me zanima zna li netko koji je problem u bilo koja od ta dva slucaja. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
imam jedan problem s igro

radi se o FIFI Street
imam dva profila na jednom sam sve otkljuca i svi su achievementi na njemu i danas pokusavam uc u igru i nece dode do slike i pise PRESS START i tu stane

a na drugom profilu mi radi normalno

moze pomoc oko ovoga
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pokušavam kupit igru na xbox live akcija je red dead redemption i kaže nije za moju regiju, stavim usa isto stavim uk isto.. jel neko zna kako da to kupim.. kupujem preko računala.

Edit :promijenio regiju, dodao paypal i kaz zelim kupit kaze Your purchase cannot be completed at this time. Please try again

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 17:36 (njuskac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Proxy?

Mislim da ti neće proći kupovina iz HR jer nismo podržana zemlja.

1 0 hvala 0
16 godina
njuskac kaže...

Pokušavam kupit igru na xbox live akcija je red dead redemption i kaže nije za moju regiju, stavim usa isto stavim uk isto.. jel neko zna kako da to kupim.. kupujem preko računala.

Edit :promijenio regiju, dodao paypal i kaz zelim kupit kaze Your purchase cannot be completed at this time. Please try again

I meni nece, a dark souls i witcher 2 su uredno prosle :)

Xbox gamertag: Muskarcina
14 godina
neaktivan

pitanje-kolko realno vrijedi xbox slim 4gb-2 đojstika i nekih 5 igrica orginal-nije modificiran?hvala unaprijed ;)

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel mi netko moze pomoci meni se stalno kontroler od Xbox-a gasi kada ga upalim on radi i onda mi se nakon 2 min ugasi a baterije su mi pune

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice