ja samo neznam zasto mi nece niti jedan code koji upisem neci mi ni taj za live ni od batmana a ni od darksiders 2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja samo neznam zasto mi nece niti jedan code koji upisem neci mi ni taj za live ni od batmana a ni od darksiders 2
Neznam stvarno,probaj ih kontaktirat,dat im kod,pa ako njima niti neće onda će ti poslat novi ;) kao meni npr
probao sam ih jucer ali nisam mogao naci ono za kontaktirat
di da sada odem http://prntscr.com/24un2f
dok sam u freestyle dash-u, temperatura gpu-a i memorije mi je oko 60 stupnjeva, pa me zanima jeli tako i vama, tj. je li to normalno ili je previsoka? i ako imate kakav hladnjak za preporucit, po mogucnosti s ebaya. :D
Jel je moguće igrati piratske igre novijeg datuma na starijem dashboardu?
Naime, imam dash od prije godinu i pol, ne želim ga update-ati da ne izgubim modifikaciju,a htio bih igrati neke od novijih igara. Jel to ikako moguće?
Jel je moguće igrati piratske igre novijeg datuma na starijem dashboardu?
Naime, imam dash od prije godinu i pol, ne želim ga update-ati da ne izgubim modifikaciju,a htio bih igrati neke od novijih igara. Jel to ikako moguće?
Nije da reklamiram ikoga, ali ovaj frajer ti ima akciju na modifikaciju, 30kn:
http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/xbox-360-modifikacija-oglas-9470691
Jel se isplati uzest xbox star godinu dana sta gta 5 igron za 1300 kn
Jel se isplati uzest xbox star godinu dana sta gta 5 igron za 1300 kn
Isplati se.
Pozzz da pitam jel ima neka modifikacija za Xbox 360 slim al da je kao neki npr program i da si to sam mogu napravit :) i jel netko zna dali se netko bavi u slavoniji sa modifikacijom tj RGH modifikacijom al da je firma :)
Nema...posaljes kozolu postom i dobijes za par dana...
aha ok hvala :) nego jel ima netko igrice ali preko onih codova a da bi se mjenjao za gold membership koji traje 1mj :D
Hmm, vidim da xBox 360 ima IPTV, je probao neko dali maxTV radi na njemu?
jel netko kako da si ukljucim i drugi kontroler a da mi radi ja kad stisnem samo mi blica ono zeleno svjetlo
Pozdrav ljudi.
Htio bih uzeti Xbox Slim u skoroj budućnosti. Na što treba paziti prilikom kupovine, jel' imaju neke sitnice na koje treba gledati itd? Te dali mi možete ukratko objasniti kako funkcionira Xbox Live i sve ostalo?
skuzio sam sada hvala :)
nego jel ima netko igrice ali preko onih codova a da bi se mjenjao za gold membership koji traje 1mj :D
nego jel ima netko igrice ali preko onih codova a da bi se mjenjao za gold membership koji traje 1mj :D
gold membership dobiju svi koji naprave svoj prvi acc...
ako hoćeš igre kupit prodaje morginal igre za 25 kn, smao nemaju kutiju :)
Ima li koji kolega na forumu sa modificiranom NTSC konzolom? :)
Trebala bi mi mala pomoć :)
Ako uzimam xbox 360 sa RGH modigikacijom, je li mi isplatljivije onda uzet 4gb buduće da igre mogu pokretat sa prijenosnog harda?
ako uzimaš konzolu koja ima rgh modifikaciju onda OBAVEZNO uzmi bez ORGINALNOG hdd-a (jedino ako nije super povoljno). sve konzole koje imaju navedenu modifikaciju mogu koristiti bilo koji 2.5" sata interni disk (disk za laptope). na nljuškalu možeš naći dobar rabljeni 250gb disk za 200kn. moja preporuka je da za igre koristiš interni disk.
Jel' ima koji način da se konzola testira kad se nađeš s tipom na benzinskoj ili tako nešto?
Našao sam novu zapakiranu Slim konzolu sa 4GB, za 1200kn. Jel' to isplativo? Može li se ubaciti drugi HDD?
1. možeš testirati tako da pitaš djelatnika benzinske da ti posudi malo struje. nako što uplaiš konzolu, ako svijetli zeleno onda je ok. ako svijetli blinkajuće zeleno ili konstantno crveno onda nešto nije u redu.
2. 1200kn za novu slim konzolu je sasvim ok cijena.
3. možeš ubaciti drugi hdd. cijene orginalnih diskova nisu baš povoljne.
Jel' postoji neka alternativa? Neki aftermarket disk?
postoji. ako si dovoljno informatički potkovan, možeš fleširati bilo koji wd 2.5" sata disk i koristiti ga u xbox-u kao zamjenu za orginalni. razlika između fleširanog i orginalnog diska ne postoji, osim što ti ostane 300-tinjak kn u džepu.
jel netko zna kako da spojim Xbox i kompjuter tj koji mi kabel treba i kako da si prebacim igricu sa kompa na Xbox jel mogu preko USB-a ili ? i kad prebacujem jel moram imat HDD prispojen na komp ili cijeli Xbox :)