Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.239.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Bok imam problem ja kad utipkam onaj code da si skinem igricu batman arkham city meni ga nece prihvatit a nikad ga nisam koristio 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Prowl kaže...

Bok imam problem ja kad utipkam onaj code da si skinem igricu batman arkham city meni ga nece prihvatit a nikad ga nisam koristio 

Idi na xbox.com,logiraš se,ides na karticu support,contact us,i pitaš ih!I ja sam imao problem sa skyrim-om,pa su mi poslali drugi kod!

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
11 godina
neaktivan

jel im mogu poslati na hrv poruku ili moram na eng 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prowl kaže...

jel im mogu poslati na hrv poruku ili moram na eng 

Eng....I da mi se čini da ti kod neće prihvatit ako nemaš live acc.

11 godina
neaktivan

sve sam to napravio 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pozdrav

jeli itko zna u cemu je ovdje problem
desilo mi se nakon prijavljivanja na live
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
robert1995 kaže...
pozdrav

Nema tu nikakvih problema,takav ti je Live nakon prijavljivanja!

11 godina
neaktivan

i meni je tako :) jel si mogu skinit igricu preko tog Xbox live al da nije demo 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
robert1995 kaže...
pozdrav

Ustvari meni je ovakav dashboard(slika),sori,nisam vidio da imaš manje onih 'kartica' gore.Fali ti bing,tv&movies iako je to manje važno!

Prowl-Ako si gold member svaki mjesec imaš besplatno za skinuti 2 određene igre!

Imaš par besplatnih igara za skinut koje nemaju određeno vrijeme skidanja-Harms way,crash course 1 i 2,happy wars!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 9:23 (funky boy).
10 godina
neaktivan
nisam gold member samo sam se prijavio jer sam vidio demo igru forza horizon
pa sam se radi toga prijavio ali sad te igre nakon prijave nema
i jel mozda problem sto sam stavio HR regiju

i jos jedno pitanje konzola mi je cipirana i jucer dok sam igrao fifu street pisalo mi je da li zelim skinit update
smijem li ga uopce skinit
14 godina

Trebas na uk adresu se regat ili tako negdje da imas sve, ovisi o modifikaciji ako je LT+ 3.0 ili LT Ultimate mozes skinuti update igre ako je RGH onda ces iovako dobiti ban ako si xbox live-u!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
neaktivan
modifikacija je zadnja sto je izasla
jel se moze ostavit ovaj mail i na njemu promijenit regiju ili ako se moze napravit novi al da mi avatar ostane
11 godina
neaktivan

Smo da kažem da ja ne preporučujem ko ima čipovanu (flešovanu) konzolu da uopšte ne spaja na internet jer može dobiti ban konzole. Ne znam šta se tačno dešava ali mislim da hard disk prestane bit u funkciji i šta ja znaš šta još. Tako da nemojte spajati na internet čipovanu konzolu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 10:06 (Gamingfan).

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
koliko ja znam meni prijatelj isto ima cipovanu i igra online vec godinu dana bez problema sve przene igre
jer MS ne radi toliko vise banove

nego kako promijenit regiju
da mogu imat ostale izbornike
14 godina

Nezna dali se moze ako ne napravi novi acc. ako imas LT ultimate onda nemas problema!

10 godina
neaktivan
samo kad ocu napravit novi hotmail account
kad ocu stavit UK regiju trazi mi njihov postanski broj
14 godina
robert1995 kaže...
samo kad ocu napravit novi hotmail account
kad ocu stavit UK regiju trazi mi njihov postanski broj

Nađi na googleu neki hotel ili tvrtku i stavi njihovu adresu

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina

nadi neku adresu engleskoj preko googla

10 godina
neaktivan
dobro to sam rijesio nije mi trebala nikakva adresa
ali spojio sam ga na mrezni kabel i ne mice mi se od 0%
inace datoteka koju skidam teska je 1.57gb
15 godina

Pozz svima, imam pitanje vezano uz prženje xbox360 XG3 igara. Stvarno sad nemam bas vremena prolazit kroz stotine stranice teme, pa pomozite plz.

Imao sam fat verziju (Jasper mislim) prije par godina, koji sam poslje prodao frendu sa cca 100 igara, przio sam ih sve sa IMGburn programom i LayerBreakom 1913760. Uvijek je čitalo sve bez problema. Ako se dobro sjecam,

posljednje flashanje koje sam obavljao na toj konzoli je bila LT 1.91 ili 2.0 verzija nemogu se točno sad sjetit.

E sad, frend oće da mu sprzim backup :) par novih igara, Cod Ghosts, AC IV, MW2 itd, većina ih je koliko vidim XG3 disk.

Zanima me koja je procedura sa przenjem istog? znači koji layerbreak/postavke u IMGBurn, dali treba neki dodatni softwer ili postavke itd?

Przim na Dual Layer Verbatim DL+ (Ljubičasti)

Probao sam zaprzit 2133520, layer break postavkom, pošto sam negdje na netu  pročitao da je to novi LB za te diskove, i stavio sam  overburn u Truncated mod, jel kao klasicni DL verbatim nema kapacitet (cca 200mb viška) da zaprzi igru na klasičan DL DVD.

Koje točno postavke treba namjestit da ga xbox360 učita, da li je treba neka nova flash modifikacija itd? Ako da, koja i di to mogu skinut sa uputama. Zadnje što sam koristio je mislim bio JungleFlasher.

EDIT: To bi bilo ovo predpostavljam? http://xboxpirate.eu/forums/topic/1017-how-to-burn-xgd3-games-using-burner-max-payload-tool/

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 18:18 (Colossus7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

dacs

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 19:50 (Prowl).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

i jel netko mozda zna zasto koji god code upisem pise mi da nevalja a i jos me zanima zasto mi je nekako na televizij tj LCD-u nekako ruzna slika 

0 0 hvala 0
15 godina
Colossus7 kaže...

Pozz svima, imam pitanje vezano uz prženje xbox360 XG3 igara. Stvarno sad nemam bas vremena prolazit kroz stotine stranice teme, pa pomozite plz.

Imao sam fat verziju (Jasper mislim) prije par godina, koji sam poslje prodao frendu sa cca 100 igara, przio sam ih sve sa IMGburn programom i LayerBreakom 1913760. Uvijek je čitalo sve bez problema. Ako se dobro sjecam,

posljednje flashanje koje sam obavljao na toj konzoli je bila LT 1.91 ili 2.0 verzija nemogu se točno sad sjetit.

E sad, frend oće da mu sprzim backup :) par novih igara, Cod Ghosts, AC IV, MW2 itd, većina ih je koliko vidim XG3 disk.

Zanima me koja je procedura sa przenjem istog? znači koji layerbreak/postavke u IMGBurn, dali treba neki dodatni softwer ili postavke itd?

Przim na Dual Layer Verbatim DL+ (Ljubičasti)

Probao sam zaprzit 2133520, layer break postavkom, pošto sam negdje na netu  pročitao da je to novi LB za te diskove, i stavio sam  overburn u Truncated mod, jel kao klasicni DL verbatim nema kapacitet (cca 200mb viška) da zaprzi igru na klasičan DL DVD.

Koje točno postavke treba namjestit da ga xbox360 učita, da li je treba neka nova flash modifikacija itd? Ako da, koja i di to mogu skinut sa uputama. Zadnje što sam koristio je mislim bio JungleFlasher.

EDIT: To bi bilo ovo predpostavljam? http://xboxpirate.eu/forums/topic/1017-how-to-burn-xgd3-games-using-burner-max-payload-tool/

Evo pročitaj si ovaj tutorial, nije loš.

Što se tiče prženja novih igara, nije više kao nekad, zbog tih 200mb viška se mora nabavljati pržilica koja će se flashat sa posebnim firmwareom za prženje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 18:33 (St0ka).
14 godina

Namjesti sve po ovom tutorijalu, skini burnermax payload tool i ubaci prazni DVD u PC i pokreni po tutorijalu koji si sam stavio ako ti je ukljucen onda mozes prziti! Provjeri igru u Nero disc Speed da bude online safe...inace moras flashat na LT 3.0 da rade najnovije igre i da budes siguran! Ove napredne opcije u imgburn-u su samo ako ima odredenu przilicu inace ih nemozes mijenjati!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 18:41 (CroVandal).
15 godina

E hvala na linkovima pa ću to malo prostudirat, nego evo skinuo sam Burner i prije vaših postova, ali mi nazalost nije na listi podrzanih przilica :( (Sony Optiarc DVD RW AD-7240s) ili ja nisam skuzio kako natjerati da ga patcha prije przenja (neki firmware flash przilice?)

Odlucio sam mu sprzit xd3 diskove sa layer breakom 2086912 + opcija Truncating pa mozda upali, na netu sam našao da treba przit sa tim layer breakom ako se przi g3 disk a nema se przilicu koja podrzava BurnerMax, iako sam skeptičan.

Ali mislim da od toga ništa neće biti , s obzirom da ima tko zna koji firmware flash u samom xboxu, a a ja se sad nemogu sjetit točno koja verzija LT je bila u djiru.

Bitam mi je bio samo Single Player igranje, jer nije na Liveu pa mu ABGX i ostalo nije bitno samo SP.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Colossus7 kaže...

E hvala na linkovima pa ću to malo prostudirat, nego evo skinuo sam Burner i prije vaših postova, ali mi nazalost nije na listi podrzanih przilica :( (Sony Optiarc DVD RW AD-7240s) ili ja nisam skuzio kako natjerati da ga patcha prije przenja (neki firmware flash przilice?)

Odlucio sam mu sprzit xd3 diskove sa layer breakom 2086912 + opcija Truncating pa mozda upali, na netu sam našao da treba przit sa tim layer breakom ako se przi g3 disk a nema se przilicu koja podrzava BurnerMax, iako sam skeptičan.

Ali mislim da od toga ništa neće biti , s obzirom da ima tko zna koji firmware flash u samom xboxu, a a ja se sad nemogu sjetit točno koja verzija LT je bila u djiru.

Bitam mi je bio samo Single Player igranje, jer nije na Liveu pa mu ABGX i ostalo nije bitno samo SP.

Ma problem je što ako spališ tako sa običnim overburnom najvjerojatnije neće radit ove nove igre. Ja sam uzeo neku asus pržu za 150kn i flashnuo je na taj firwmare. Zatim napravim RGH na xboxu i na kraju sam s tom pržom spalio samo 1 igru i od tada stoji u ormaru i skuplja prašinu.{#}

14 godina

Kazem ti ubaci Dvd +r DL u pc i onda pokreni burner max payload tool tek tada mozes znati dali radi niti moja nije na listi a radi(doduse nesprzi svaki put kako treba)! Ako radis sa abgx(a trebao bi za svaki slucaj) onda mozes staviti calculate optimal u img burn tako je najispravnije! i obavezno update napravi na LT 3.0, Lt ultimate je samo za nove slim konzole sa novim DVD drivom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 19:33 (CroVandal).
11 godina
neaktivan

bfx

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 19:50 (Prowl).

1 0 hvala 0
12 godina
Prowl kaže...

JEL MOZE ODGOVOR AKO NETKO ZNA {#} jel mi netko moze reci zasto ovo sluzi i di da upisem  http://prntscr.com/24t3tb i jel netko mozda zna zasto koji god code upisem pise mi da nevalja a i jos me zanima zasto mi je nekako na televiziji tj LCD-u nekako ruzna slika HVALA {#}

Daj brisi tu sliku covjece, ode ti live kljuc odmah !!!!

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Prowl kaže...

JEL MOZE ODGOVOR AKO NETKO ZNA {#} jel mi netko moze reci zasto ovo sluzi i di da upisem  http://prntscr.com/24t3tb i jel netko mozda zna zasto koji god code upisem pise mi da nevalja a i jos me zanima zasto mi je nekako na televiziji tj LCD-u nekako ruzna slika HVALA {#}

To ti je xbox live gold za igranje online igra!Pretisneš onaj xbox guide buton,lijevo pa reedem code i tamo upišeš.Dobro da ti je slika kolko tolko mutna pa se ne skuži  ;) 

Ružna slika ti je jer vjerovatno nemaš HDMI kabel nego ti je xbox spojen preko AV kabela.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 20:33 (funky boy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice