Netreba ti kreditna da otvoris DEBITNI racun! samo osobna iskaznica i odes u banku!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u potrazi sam za xbox360 pa ako netko slucajno prodaje mogu ponude na pp. Oprostite na off-u
Ako nece odmah treba sacekat par dana tako je meni rainbow six vegas i bezveze nakon par dana probam i krene bez problema!
Jesam ti reko,vec je tjedan dana proslo i jos se nemoze skinut Halo 3!Niti nece vjerovatno,glupi MS
Bok zanima me jel mi se isplati kupit Xbox 360 elite za 100 eura od frenda
isplati se
dobro bi se bilo informirati najprije i pogledati kakva je maticna unutra, koliko je konzola stara i jel bilo kakvih problema do sada.
Xbox je star 1 god
Xbox je star 1 god
ako je matična ploča Jasper, onda se isplati
što dobivam kamikaze hack modifikacijaom,mogu li igrat igre sa usb-a ili?
kupio sam hard od 320 gb i htio bih ga zamijenit sa hdd-om od 20 gb koji je u xboxu sa rgh modom. da bih mogao prebacivat i igrat igre s 320gb harda, da li moram prekopirat sve datoteke s hdd-a od 20 gb na 320 gb hdd ili je proces drugaciji?
kupio sam hard od 320 gb i htio bih ga zamijenit sa hdd-om od 20 gb koji je u xboxu sa rgh modom. da bih mogao prebacivat i igrat igre s 320gb harda, da li moram prekopirat sve datoteke s hdd-a od 20 gb na 320 gb hdd ili je proces drugaciji?
Na tome sadašnjem disku je vjerovatno instaliran Freestyle dash, tako da ga trebaš kopirat ili instalirat nanovo. Najjednostavnije ti je na externi hdd ili na usb iskopirat cijeli sadržaj hard diska(dakle FSD, launch.ini i sve ostale mape)
Dali se isplati dati xbox360 ... za Iphone 4S 16 GB... a moj x je modan Lt 3.0 .. i jedan gamepad i oko 40 igara ..
Dali se isplati dati xbox360 ... za Iphone 4S 16 GB... a moj x je modan Lt 3.0 .. i jedan gamepad i oko 40 igara ..
jel morša šta nadoplatit? i koja verzija xboxa?
Bok mene zanima da li moze Xbox 360 slim dobiti rrod
Bok mene zanima da li moze Xbox 360 slim dobiti rrod
NE..barem nisam nikoga upoznao da je dobio
prodajem inače orginal xbox igre za 50 kn...
jel morša šta nadoplatit? i koja verzija xboxa?
Nemoram... Slim verzija ako na to mislis ...
Dali netko zna kako da skine Halo 3( Games with Gold ) iz ove regije ?
jel netko zna kako da sam modificiram Xbox
jel netko zna kako da sam modificiram Xbox
moj savjet, ako nikad nisi tkao tša radio nemoj ni pokušavat sam, riskiraj 150-200 kn i miran si :)
jel mogu spojit monitor na xbox sa ovin kabelon? http://www.njuskalo.hr/xbox/hq-komponenta-hd-av-xbox-elite-39924-oglas-5456918
Bok kupio sam Xbox 360 od 250Gb jel netko zna kako da ovo iskoristim http://prntscr.com/21lacj
kad se regas i sign in as na live stisnes home tipku i odes skroz desno i dolje imas reedem code
pardon skroz lijevo
ja to nemogu nigdje naci jbg :(
Pozz..ovako imam xbox360 od 20gb( znaci onaj stari, tako rec prvi model) i poceo je otkazivat poslusnost...naime sređen je da rade kopirke na njemu, ali u zadnje vrijeme poceo je citat iz svakog 10tog puta igru...ociscen je i sve, znaci citac glava i sve, al opet...radilo je super mozda tjedan dana onda sve po starom. Pa pitam ja vas sta napravit? nabavit novi citac, odnosno zamjenit, ili samo glavu? Oce pomoc i oce se vratit xbox360 u normalu sta se tice tog citanja ili treba jos sta dodatno mjenjati? Po mojoj procjeni i koliko sam upoznat bar se nadam da bi promjena citaca pomogla..od samsunga ili liteovog...
Molio bi netko tko je imao slicnu situaciji ili zna da obrazlozi i pomogne. hvala :)
gdje je najjeftinija rgh modifikacija xbox-a?
Bok ja na svom Xbox-u imam Valhalla maticnu plocu i zanima me jel mogu na njoj dobit rrod