Bok ja na svom Xbox-u imam Valhalla maticnu plocu i zanima me jel mogu na njoj dobit rrod
s njom je sve oke
Bok ja na svom Xbox-u imam Valhalla maticnu plocu i zanima me jel mogu na njoj dobit rrod
s njom je sve oke
Pozz..ovako imam xbox360 od 20gb( znaci onaj stari, tako rec prvi model) i poceo je otkazivat poslusnost...naime sređen je da rade kopirke na njemu, ali u zadnje vrijeme poceo je citat iz svakog 10tog puta igru...ociscen je i sve, znaci citac glava i sve, al opet...radilo je super mozda tjedan dana onda sve po starom. Pa pitam ja vas sta napravit? nabavit novi citac, odnosno zamjenit, ili samo glavu? Oce pomoc i oce se vratit xbox360 u normalu sta se tice tog citanja ili treba jos sta dodatno mjenjati? Po mojoj procjeni i koliko sam upoznat bar se nadam da bi promjena citaca pomogla..od samsunga ili liteovog...
Molio bi netko tko je imao slicnu situaciji ili zna da obrazlozi i pomogne. hvala :)
laser broji zadnje dane. najjeftinija varijanta je da kupiš samo novi laser, ima ih na ebay-u za 10-ak dolara, ili potrazi na njuškalu kompletan dvd drive. ako mijenjas dvd drive, onda moraš zamijeniti i pcb novog drivea sa starim pcb-om koji sadrži dvd ključ, ili flash-rati novi dvd drive. ako si dovoljno spretan cijeli postupak možeš napraviti sam i time bi ušparao cca. 150 kn. bez obzira na koju varijantu išao, uvijek moraš tražiti dvd drive identičan tvom starom, to je naročito bitno ako igraš online.
poz svima, novi sam ovdije pa me zanima ako mi može neko reći kako igrati online sa krekiranom konzolom imam mod. 3.0 i lik mi kaže da mogu igrati online fifu 2014. hvala na pomoći.
e ljudi za moj Xbox 360 kosta modifikacija 600kn zar nije to puno ??
nezz ovaj mi jedan nudi RGH ili Ixtreme modifikaciju sad nezz koja je jeftinija i kakva je razlika
Pozz,kupujem xbox live gold,ako ima ko a da mu ne treba kupit cu,stvarno mi se vise neda cekat u infomarku vec mjesec dana pise 'rezerviraj' a na njuskalu nije sigurno(znam nije ni tu al sta cu).Posto nemam kreditnu nmg nista,pito sam dal mogu sa onim paysafe-om kupit al nisam nis nasao.
javi mi se u PM mogu ti ja kupiti sa karticom. Možemo se dogovoriti.
Ljudi trebala bi mi pomoć, naime naletio sam na 2 neispravna xboxa 360 sa RROD ali nemam dvije stvari sa njima :/
Došle su gole i trebaju mi napajanja/strujni adapteri za njih i AV kabel jel znate možda gdje se da naći to za kupiti? Mislim mogu naći skoro svugdje AV kabele ali napajanje nemogu nigdje naći..... Radi se o xenon/zephyr xboxevima koliko sam skužio....
Pa koliko otprilike traje životni vijek nakon popravka od RROD? Nek mi traje 2 mjeseca ima i viška...... Jer svakako za smiješnu cifru sam ih dobio tako da mi je isplativo malo se pozabavljati oko toga....
Pa koliko otprilike traje životni vijek nakon popravka od RROD? Nek mi traje 2 mjeseca ima i viška...... Jer svakako za smiješnu cifru sam ih dobio tako da mi je isplativo malo se pozabavljati oko toga....
Nemožeš svaki osposobit nakon što dobije RROD. Tak da ak imaš sreće osposobit češ jednog i taj može radit tjedana dana a može i pola godine...Popravljanje RRODa nije precizna nauka i svaka konzola je stvar za sebe. Al ako imaš vremena i volje vraćati ih u život, slobodno.
Nemožeš svaki osposobit nakon što dobije RROD. Tak da ak imaš sreće osposobit češ jednog i taj može radit tjedana dana a može i pola godine...Popravljanje RRODa nije precizna nauka i svaka konzola je stvar za sebe. Al ako imaš vremena i volje vraćati ih u život, slobodno.
Volim se igrati oko takvih stvari, pa ako upali ja budem presretan :)
Volim se igrati oko takvih stvari, pa ako upali ja budem presretan :)
Jedan moj kolega je pokušao popraviti RROD tako što je uguro ploču (mislim da je Falcon) u pećnicu. Čak je Xbox i proradio na par sati ali onda opet crko...
Jedan moj kolega je pokušao popraviti RROD tako što je uguro ploču (mislim da je Falcon) u pećnicu. Čak je Xbox i proradio na par sati ali onda opet crko...
To bi kao problem hladnog lema, a ako je to onda ni to nije problem, imam heat gun tako da će mi biti zadovoljstvo malo ga zagrijati
EDIT: Nije mi jasno tko nije dobio čokolino za doručak pa mi daje td....
Jel se mogu puniti originalne baterije koje dodzu uz joystick s duracell play and charge kitom?
p.s ukoliko nisu punjive nemoj te me popljuvat ;)
što je wasabi 360?
Jel se mogu puniti originalne baterije koje dodzu uz joystick s duracell play and charge kitom?
p.s ukoliko nisu punjive nemoj te me popljuvat ;)
piše na njima alkalne.
Ali ja sam probavo puniti takve, ali bezuspješno.
Kupio sam za 75kn Eneloop-ice. One su punjive, traju mi oko 35-40h. i rok trajanja im je 5 god.
To bi kao problem hladnog lema, a ako je to onda ni to nije problem, imam heat gun tako da će mi biti zadovoljstvo malo ga zagrijati
EDIT: Nije mi jasno tko nije dobio čokolino za doručak pa mi daje td....
Budi samo oprezan prilikom grijanja, heat gun baš i ne usmjerava toplinu, da ti ne bi kondenzatori eksplodirali.
Ja imam jedan problem pa ako netko ima neku informaciju bio bi jako zahvalan.
Uglavnom kupio sam gta v i naravno kakve sam sreće stara mi je pomakla konzolu i zagrebalo mi cd i sada instalacija dode do oko 80 posto i nece dalje. sada sam skino gta v iso sa neta i mislio sam si dali bi mogo nekako prebacit datoteke na usb i da bude kao da mi je instalirano na njemu pošto imam original cd za igranje koji radi.
bojim se da pomoći nema. ovaj iso koji si skinu s neta u tvom slučaju nista ne koristi, to je isključivo za modificirane konzole. postoje neke fore za poliranje oštećenih dvd-a, ali za nečitljive podatke na orginalom disku nema pomoći, nikakvo poliranje neće pomoći. reci staroj da ri je dužna novu igru.
*edit* jedino ako postoji mogućnost da posudiš od nekog orginalnu igru i instaliraš na hdd ili usb stick.
Ja imam jedan problem pa ako netko ima neku informaciju bio bi jako zahvalan.
Uglavnom kupio sam gta v i naravno kakve sam sreće stara mi je pomakla konzolu i zagrebalo mi cd i sada instalacija dode do oko 80 posto i nece dalje. sada sam skino gta v iso sa neta i mislio sam si dali bi mogo nekako prebacit datoteke na usb i da bude kao da mi je instalirano na njemu pošto imam original cd za igranje koji radi.
Jesi kupio novu igru iz ducana? ako jesi odi tamo i reci da neradi sa racunom i kraj price!
treba mi pomoc oko gold membershipa jer zna neko neku adresu postal cod i grad u UK :(
evo opet se javljam zbog istog problema:titlovi :( ,pito sam ovaj MS support da se može gledati film s titlovima prek usb-a.Mislim da je to nemoguće,reko je da kad stavim stick da ce mi se u 'system settings' pojavit Closed Caption, i da tamo mogu namjestit te titlove, i te gluposti,međutim,ja to nisam nikako mogo nac.pa je reko da je preblem do telke,onda sam stvarno poludio,kakve telka ima veze s glupim titlovima,pa reko da mozda slim konzola nema to.nezz :(
Imam jednu xbox 360 konzolu koja je iz kanade te ima 110V adapter i priključak za struju američkog sistema..... Konzola radi kad se spoji na adapter sa 220 na 110V, ali mene zanima dal se može spojiti na napajanje za EU tržište? Jer imam jedno napajanje sa strane od 203W a na ovoj konzoli je od 150W :)
Naravno da ne moze bez adaptera...
Naravno da ne moze bez adaptera...
Mislim, imam napajanje od XBOX-a koje je za kanadsko tržište i imam JOŠ JEDNO NAPAJANJE sa strane za EU tržište univerzalno :)
Imam jednu xbox 360 konzolu koja je iz kanade te ima 110V adapter i priključak za struju američkog sistema..... Konzola radi kad se spoji na adapter sa 220 na 110V, ali mene zanima dal se može spojiti na napajanje za EU tržište? Jer imam jedno napajanje sa strane od 203W a na ovoj konzoli je od 150W :)
Iako je napajanje od 203w, konzola će koristiti samo 150w, što znači da možeš spojiti konzolu ako je priključak isti