Recite mi da li mi puno znači taj HDD od 120 Gb tj jel mi treba za nesšto?
razlika između ELITE i onog drugog je samo ta šta s drugim dobiješ bežični kontroler jel da ?
Recite mi da li mi puno znači taj HDD od 120 Gb tj jel mi treba za nesšto?
razlika između ELITE i onog drugog je samo ta šta s drugim dobiješ bežični kontroler jel da ?
Ako misliš pod taj drugi na premium razlike nema. Svaki x360 ima bežični kontroler. Osim što ovaj ima 60gb hard, a ovaj 120gb. I ovaj je crni. Uglavnom vezano za taj HDD sigurno da bi ti koristilo više prostora jer ipak češ prašit i snimat igre na njega i vjerovatno i muziku itako dalje. Ali bit će ti i 60gb dovoljno.
a gle nisam namjeravao snimati Muziku na njega a ako ce mi i bas zatrebati onda si spojim vanjski HDD pa s njega puštam .... zanima me kako s save-ovima i to što se instalira igra na HDD kakve su to dobiti koliko znam iz iskustva iz PC ništa pretjerane samo je ovako imaš na HDD i možeš ju posuditi ali inače ne vidim nikakve prednosti ... zar ne ???
Pa mišljenja sam da će ti 60gb bit sasvim u redu osim ako nisi neki freak. Ja sam recimo ima ps3 40gb i bilo mi je ok. Ali ja san igra 1-2 igre odjednom (ne više). Dakle ako ga ne namjeravaš prepunit igrama i glupostima bit će ok.
Ja imam jedno.
Buraz spojio konzolu na net i pobrao ban. Sada ne mogu instalirat igre na hdd a kamoli da se pokrecu one koje su vec instalirane.
Moze li se to rijesiti formatiranjem diska ili kako vec?
Ja imam jedno.
Buraz spojio konzolu na net i pobrao ban. Sada ne mogu instalirat igre na hdd a kamoli da se pokrecu one koje su vec instalirane.
Moze li se to rijesiti formatiranjem diska ili kako vec?
Zaista ne znam gdje bi moga bit problem. Znam da se baniranje ne može riješit osim da se uzme nova konzola i igraju samo originali (znači bez modificiranja). Ali da nemožeš više stavit nijednu igru ni igrat ove bez da se spojiš na net? To mi nije jasno!
a ako te baniraju jel može igrati org na netu ?!
a ako te baniraju jel može igrati org na netu ?!
Banirat te ne mogu ako se ne spajaš s modificiranom konzolom. Ako se spajaš možeš se pomolit bogu da te ne baniraju ali ban će najvjerojatnije doć ako ne prije onda poslije. Uglavnom onda si više ne možeš pomoć ali bi bez problema moga igrat sve bez spajanja.
Konzola je stara 3 godine i modificirana je. Buraz je spojio kabel, pojavila mu se poruka da ne moze pristupiti xbox live.
Kada sam dosao kuc primjetio sam prvo da tokom igre okrece dvd. Prvo sam mislio da se igra nesto zblesirala, pa reko idem ponovo kopirat na hdd. Kad ono ne moze. Trazi orgilan. Izvadim hdd van i probam i opet trazi orginal. Prvo to provjerava i uopce ne dobijem poruku da nema hdd-a.
pa iskopčaj internet kabel...to bi trebalo riješiti problem...zato što sa kabelom cijelo vrijeme stupaš u vezu..
Nije spojen kabelom. Odspoio sam jos onda kada sam dosao kuc.
A jeste bistri ko napoj xD
HDD kod xboxa360 služi za instalaciju igara, time se eliminira boeing 747 buka dvd drajva. + prednosti oko malecko bržeg loadinga, ali kod određenih igara gdje puno streama sa dvd drajva puno ugodnije igranje sa harda.
Vi koji ste pobrali ban nedavno kada je bio najnoviji banhammer ste pobrali i novu microsoft foricu, a to je nema vise instalacija igara na hard, to nema veze sa hardom, microsoft je to disejblao na konzoli, znaci hdd je i dalej ispravan i na drugoj konzoli koja nije banana radit ce bez problema. Ne može se odbanirat konzola, tj. može se tam uz neke kartice za kupiti i neki soft boga pitaj.
Kod xboxa za razliku od plejke hdd se brzo popuni, jer plejka ne prebacuje cijelu igru na hdd nego ocito samo neke fajlove za lakše učitavanje, swap itd, dok kod xboxa cijelu igru instaliraš na hard, time je potrebna i dalje igra na dvd-u u dvd drajvu da bi xbox verificirao da postoji fizicka kopija, ali tijekom igranja sve ide sa harda i smanji se užasna buka, po meni itekako prednost jer je prebucno kad vrti 8x ili 12x kao da ce poletjeti. I da imam 120GB hdd pa je prilicno napunjen vec.