Sony uskoro počinje banati hakirane ps3 konzole

poruka: 4
|
čitano: 3.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kao što možete pročitati na linku,Sony će uskoro početi banati konzole na kojima je instaliran ilegalni software,ban je nepovratan što znači ako vas jednom banaju to je to,isto kao i sa Xbox 360 konzolama.Ipak,Sony daje još malo vremena korisnicima ilegalnog software-a i firmwarea još neko vrijeme da sami pobrišu ilegalni sadržaj,dakle ovo je vjerojatno zadnje upozorenje prije početka bananja.Good luck.

http://www.vg247.com/2011/02/16/sony-releases-official-statement-regarding-ps3-hacks-and-pirated-software/

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 21:29 (AjgorR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fair enough.

Tko hoce pirate, moze,al nema pristupa online-u, fine by me.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene zanima što će biti sa nama koji kupujemo PS3 igre u trgovinama, a ne na onim stranicama? I ne, ne pravim se anđelčićem koji kupuje svaku igru i ima 300 originala doma već pričam o općim, krajnjim korisnicima, koji se nisu odali u Mračnu Stranu. ( :P )

Jer prije ili kasnije, ti hackeri, crackeri, pirati, nazovite ih kako god hoćete će nekako probiti i ovu PSN zaštitu i pirati će biti jednaki sa originalnim kopijama igara(tj. probijanje sustava verifikacije originalnosti igre).

Tu uskače Sony i pokreće princip mjesečne pretplate jer uviđa da mu igre postaju praktički "besplatne" i tu mu je dosad bio najveći dio zarade(jer prisjetimo se, zbog proizvodnog procesa, Sony je par godina prisilno spuštao cijenu konzole kako bi cijenom konkurirao XBOXu), pandan XBL-u (Xbox Liveu, ne?).

Jedan od najvećih PS3 aduta, besplatno online igranje (što je fenomenalno IMHO) vjerovatno pada u vodu. Taj scenarij je vrlo moguć.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice