- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala ti na obavijesti.
Poprati malo i neku stranicu za hrvatski pravopis usput dok čekaš igre.
Hvala ti na obavijesti.
Dragi Lastane jel se piše kuČa ili kuća.
Fala na odgovoru.
Hvala ti na obavijesti.
A jesi bitanga...da malo i ti popratis nesto okolo vjerojatno ne bi imo vremena za ovakve postove...
Kak se netko može ljutiti na bitangu,
kralj :D
Šta je meni trebao dark souls u životu, da se divim kak me kolju u 60fps-a? Ponosim se sobom kak ne ginem, kak mi dobro ide, kak sam prokužio mobove, kak igra i nije tak teška, a onda me Abyss Watcheri siluju na najjače. Najžalosnije od svega šta prvi put kad sam tamo došao skoro sam zaklo onog drugog vatrenog, falila su mi 2-3 udarca, a poslije toga jedno desetak smrti zaredom. Danas sam ga probao ponovno i napokon uspio iz treće pa sad malo odmaram od igre, a onda kasnije nastavljam. Sad sam u diobi koje oružje koristiti, broadsword sa kojim sad igram, uchigatana ili claymore. Kul mi je igrat sa štitom pa ne znam koliko smisla ima koristit štiti i katanu ili claymore, tj. da li ima to utjecaja ako se koriste one handed, a ne two handed? Probao sam katanu i ne znam, slabija je od broadsworda, a onaj bleeding efekt mi se ne čini previše korisnim, a probao sam je jer sam se nadao da će biti brža. Longsword sam infuseao sa fire gemom i mislim ga tako držat, nikad se ne zna kada će zatrebat. I da, invadean sam 2 puta u pola sata, ali srećom pobio sam ih 
Da se vratim na temu, gdje bi u Rijeci mogao kupiti fizičke kopije igara za ps5? Tower - Sophos ili ima negdje nešto drugo, povoljnije?
A jesi bitanga...da malo i ti popratis nesto okolo vjerojatno ne bi imo vremena za ovakve postove...
Uvijek imam vremena za ovakve postove :-)
Ma alergičan sam kad vidim da se netko nije ni 3 sekunde potrudio napisati smislen tekst, ono, disrespect na najjače. Ajd da su bar rečenice pogođene :-)
Što je najgore od svega znamo dobiti i takve molbe za posao. :-D
Je ne smiješ, da im ne povrijediš osjećaje, i oni su ljudi.
Ne ide ti zarez ispred ,,i''. Pozz BrAjO.
A jesi me našao.
Zarezi ispred veznika:
Zarezi se uvijek mogu pisati radi isticanja, no to je češće u književnoumjetničkom diskurzu. U pravilu kod sastavnih i rastavnih rečenica ne dolaze zarezi, ali ako se nešto želi istaknuti ili se pak nabraja, zarezi su poželjni.
U krivu si. S obzirom da je ovo prošireno nezavisna nepismena rečenica, "i" postaje subjekt drugog dijela prve rečenice i kao takav mora biti odvojen od trećeg dijela zarezom.
Jel valja taj remake Demon Souls? Jel to jako teško?
Uvijek imam vremena za ovakve postove :-)
Ma alergičan sam kad vidim da se netko nije ni 3 sekunde potrudio napisati smislen tekst, ono, disrespect na najjače. Ajd da su bar rečenice pogođene :-)
Što je najgore od svega znamo dobiti i takve molbe za posao. :-D
Nije to ništa, nama je CV poslao Zveki. Čovjek u CV doslovno nije stavio svoje ime i prezime nego nadimak. Zveki. 
I onda ljudi pričaju nema posla, neće ih nitko zaposlit, a jadni javljaju se svuda.
Gledajuci gameplay igra izgleda greficki super, za mene nije ali ako volis izazovne igre sa puno umiranja onda je za tebe.
Bitanga molim te da mi lektoriras moju recenicu te ukazes na greske.
Si kad.cuo za Cher, Prince....
Sto mislis, da se oni potpisuju punim imenom?
Zveki - i posao osiguran.
Sala, naravno
Children Shouldnt Play with Dead Things
Gledajuci gameplay igra izgleda greficki super, za mene nije ali ako volis izazovne igre sa puno umiranja onda je za tebe.
Naravno, ja sam debil, a nepismeni ljudi su cool zabavni frendovi.
Ajde nemoj se živcirati.
Reci ti meni jel igraš ti što na tom PS5 ili su klinci glavni.
Ne znam dali da kupim PS5 ili ne.
Počeo sam Ghost of Tsushima ponovo na PS4, možda bi ga bilo bolje odigrati ga na PS5.
Jel se vrti na 60 fps-a ili 30 fps-a?
https://www.reddit.com/r/ghostoftsushima/comments/k8xqpe/hesitation_died_on_the_beach/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
Najteze je sam sebi priznat sta si, al sad ce ti biti lakse citati nepismene.
Najteze je sam sebi priznat sta si, al sad ce ti biti lakse citati nepismene.
Ne razumijem tvoju logiku, ali ok, bitno da je tebi logična.
Ajde nemoj se živcirati.
Reci ti meni jel igraš ti što na tom PS5 ili su klinci glavni.
Ne znam dali da kupim PS5 ili ne.
Počeo sam Ghost of Tsushima ponovo na PS4, možda bi ga bilo bolje odigrati ga na PS5.
Jel se vrti na 60 fps-a ili 30 fps-a?
https://www.reddit.com/r/ghostoftsushima/comments/k8xqpe/hesitation_died_on_the_beach/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
Ma ništa, igram Valhallu na PCu i nakon nje ću Immortals Fenix Rising, preko Uplay+ 15€ pretplate.
Gledam da kupim nešto od to dvoje za PS5, ali oboje je po 100$ odnosno 100€ gold edition, pa će pričekati akciju neku. :-D
Daljinski od PS5 nema gumb za pokretanje Spidermana što vjerojatno znači da na PS5 Spiderman ne radi. Ne mogu provjeriti jer nema nigdje u dućanima za kupiti PS5. Čim nabavim primjerak, javim svima. A do tad, pripazite.
Gledam u SD no nema stalak za kontrolere, zanima me gdje bi se mogli naći?
Gledam u SD no nema stalak za kontrolere, zanima me gdje bi se mogli naći?
Ako mislis na OVO bilo je za black friday po 130kn,
medutim i sa tom nizom cijenom skupa "glupost".
znaci mislis na charging station..i ne, nema ih nigdje, tako da mos odustat od potrage kroz neko vrijeme
da to, hehe hvala na inf,, strpim se još neko vrijeme....