Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.781
|
čitano: 5.632.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Mislim da je bilo 12 i više... Mislim da ce ih jos otkazati ili da ce ugasiti servere nakon izlaska. Monster hunter horizon online igra mi se cini kao dobra ideja ali pošto uskoro dolazi i kineska free to play verzija, lako je moguce i da Horizon MMO bude otkazan
12 godina
Gogy7 kaže...
Mislim da je bilo 12 i više... Mislim da ce ih jos otkazati ili da ce ugasiti servere nakon izlaska. Monster hunter horizon online igra mi se cini kao dobra ideja ali pošto uskoro dolazi i kineska free to play verzija, lako je moguce i da Horizon MMO bude otkazan

Vrlo je jasno zašto smo od izlaska Ps5 pa do sad igrali većinom crossgen igre,Sonyvi menađeri su natjerali doslovno svaki first party studio da se baci na izradu Live Service naslova.Toliko bačenih resursa u vjetar....sad smo mogli čekati izlazak barem još 4-5 velikih Sony ekskluziva a ne 1-2 kako je sad situacija.

Imaju takvu LUDU sreću što Nintendo fura svoj film a Microsoft je još 10 puta pogubljeniji od Sonya.

Ali nije sve crno...igram TLOU remake protiv kojega sam bio i smatrao ga nepotrebnim,pogotovo jer sam odigrao original i onda remaster na Ps4.

Itekako je trebao...jednu od najboljih igara ikad su digli do neba što se tiće atmosfere proizašle iz ovih nevjerovatnih nevjerovatnih vizuala.

Igra pojede Alan Wake 2 višestruko koji ima Raytrace pa čak i Path Trace verziju,ništa ne može nadmašiti vrhunski art kombiniran za top end vizualima.

6 godina
Pa meni se cini da su studiji fokusirani previse na grafiku, dijaloge, a ne toliko na gameplay.

Prije nego sto nesto kupim pogledam par gameplay videa na YTu, i imam osjecaj da je samo 20% isjecka di je actually gameplay, ostalo je story i RPG sranja (upgrade oruzja, craft, leveli likova).

Mislim da mora postojati neki story, ali forsanje stalno nekih razgovora i scena mi stvarno ide na zivce. Teska dosada i sranje.

TLOU 1 mi je primjerice igra di je to odlicno izbalansirano.

3 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

Ali nije sve crno...igram TLOU remake protiv kojega sam bio i smatrao ga nepotrebnim,pogotovo jer sam odigrao original i onda remaster na Ps4.

Itekako je trebao...jednu od najboljih igara ikad su digli do neba što se tiće atmosfere proizašle iz ovih nevjerovatnih nevjerovatnih vizuala.

Igra pojede Alan Wake 2 višestruko koji ima Raytrace pa čak i Path Trace verziju,ništa ne može nadmašiti vrhunski art kombiniran za top end vizualima.

Naravno da je trebalo. Njima najviše jer parica stiže za patch prodan po cijeni nove igre.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Sony PlayStation 5

Patch je patch a ovo je čisti remake.Imam i staru verziju igre tojest remaster sa Ps4 i ovo je vizualno nova igra,jedan od najboljih remejkova koje sam zaigrao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
A mogao si samo Astrobota odigrati. To je kao da si odigrao sve Sony igre.

1 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Ovo stalno govorim. U novim igrama svugdje guraju ultra uber grafiku sa RT i svim pizdarijama, a visual dizajn same igre nula bodova. Nikakve ideje niti kreativnosti u tim igrama, nikakvog smjera, samo pupmanje piksela i da se što više hardver znoji, to im je najbitnije. 

A jedna Zelda koja radi na tabletu iz 2017. godine (Switch) mi je ugodnija za oko od praktički svih pizdarija koje izlaze u zadnje vrijeme sa navodno nekom ekstra grafikom i vizualima.

Mene ni taj Alan Wake ni Silent Hill uopće ne izuvaju iz cipela sa vizualima. Sve novo što izlazi mi izgleda kao da je netko vazelinom prošao preko ekrana. Recimo TLoU 2 mi je koplje iznad tih igara vizualno. Jer je art direction i dizajn sve.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2025 2:05 (antimadridista).
13 godina
Sony PlayStation 5

Fokus na RT je teška debilana pogotovo što je to feature koji se trenutno na konzolama može vidjeti samo u refleksijama (nitko ne radi ray tracing globalno osvjetljenje jer konzole to ne mogu podnijeti). Uključiti feature koji ti sreže FPS za 30-50% samo da bi gledao refleksije zgrada u lokvicama mi je besmisleno. Path tracing je game changer, no path tracing refleksije i globalno osvjetljenje ćemo vjerojatno vidjeti tek na PS7. Možda na PS6 ali striktno u 30 FPS-a (i to je upitno).

No, niti path niti ray tracing ne mogu zamijeniti dobar art style. Najbolji primjer mi je Ghost of Tsushima gdje sam znao po par minuta stajati i diviti se prizorima u igri a tu pričamo o PS4 igri koja nije imala niti kap RT.

Nego, pojavili su se prvi ozbiljni rumor-i o PS6 (staro par dana, ali nisam vidio da je netko post-ao):

• Pretpostavljani release date je Q4 2027. (vjerojatno 11/2027).
  • Dizajn je kompletiran, trenutno se testira. Prva testna verzija chipa ide u tvornicu krajem 2025.
  • Arhitektura: AMD (Medusa Ridge) Halo APU kao baza - Zen6 CPU + UDNA GPU (RNDA5), 3D stacking dizajn

2 0 hvala 1
16 godina
greysaint0 kaže...

Uključiti feature koji ti sreže FPS za 30-50% samo da bi gledao refleksije zgrada u lokvicama mi je besmisleno. 

Ne samo da je besmisleno nego je i dekoncentrirajuće. Pa i u realnom životu ljudi nose polarizacijske naočale, fotografiraju sa polarizacijskim filterima, baš zato da ne vide nepotrebne refleksije.

Refleksije su distracting u većini slučajeva, osim kad ti treba baš ogledalo.

Da, scena može izgledati prirodnije, ali je u igrama nepotrebno i ometa.

Pogotovo kad trčiš noću i onda vidiš refleksije automobilskih i neonskih svjetala u lokvama vode, a ne vidiš neprijatelja koji puca po tebi. Pa niti u realnom životu ne gledaš u lokve vode, nego tamo gdje trebaš gledati.

Ili ono kad ti se od mramorno-staklenog poda sve reflektira pa vidiš duplo, čemu to. Kakvi su to uglancani podovi? Tek to mi čak zna izgledati neprirodno. Jedino služi za "wow" efekt da pokaže kako je engine "moćan", ali nikako ne doprinosi gameplayu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
greysaint0 kaže...

Nego, pojavili su se prvi ozbiljni rumor-i o PS6 (staro par dana, ali nisam vidio da je netko post-ao):

• Pretpostavljani release date je Q4 2027. (vjerojatno 11/2027).
  • Dizajn je kompletiran, trenutno se testira. Prva testna verzija chipa ide u tvornicu krajem 2025.
  • Arhitektura: AMD (Medusa Ridge) Halo APU kao baza - Zen6 CPU + UDNA GPU (RNDA5), 3D stacking dizajn

A mislim, to nam sve skoro pa i ništa ne znači. Osim što, ako je timeline točan, ovo samo potvrđuje besmislenost PS5 Pro za tu cijenu i uz relativno 'brz' izlazak šestce...

13 godina
Sony PlayStation 5
PS5 Pro ima 3 godine do PS6. Nije ništa besmisleno. Uostalom PS5 Pro će se tek prodavati kad izađe GTA6.
Mislim da je ovakav timeline pogođen
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 tjedna

bumpppp 160e

12 godina
Sony PlayStation 5

Upravo finiširao TLOU Remake,kakav užitak,kakav dragulj gaminga.Sad odigrat Left  Behind pa TLOU2 Remake ❤️❤️❤️❤️❤️

Nevjerovatno je kako dobro,bistro,detaljno TLOU izgleda i vrti se često iznad 100fps na Pro 😱😱😱😱

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
MEGATAMA kaže...

Upravo finiširao TLOU Remake,kakav užitak,kakav dragulj gaminga.Sad odigrat Left  Behind pa TLOU2 Remake ❤️❤️❤️❤️❤️

Nevjerovatno je kako dobro,bistro,detaljno TLOU izgleda i vrti se često iznad 100fps na Pro 😱😱😱😱

kako stignes igrat igrice radnim danom pogotovo dok traje radno vrijeme?

12 godina
sporttest kaže...
MEGATAMA kaže...

kako stignes igrat igrice radnim danom pogotovo dok traje radno vrijeme?

Ja radim popodne.

7 godina
Sony PlayStation 5

Počeo opet Mass Effect trilogiju i ne mogu se načuditi kako je igra od prije 17 godina i dalje ispred 99% novih igara po pitanju priče i atmosfere.

Moj PC  
5 0 hvala 1
9 godina
Bitanga kaže...
greysaint0 kaže...

Uključiti feature koji ti sreže FPS za 30-50% samo da bi gledao refleksije zgrada u lokvicama mi je besmisleno. 

Ne samo da je besmisleno nego je i dekoncentrirajuće. Pa i u realnom životu ljudi nose polarizacijske naočale, fotografiraju sa polarizacijskim filterima, baš zato da ne vide nepotrebne refleksije.

Refleksije su distracting u većini slučajeva, osim kad ti treba baš ogledalo.

Da, scena može izgledati prirodnije, ali je u igrama nepotrebno i ometa.

Pogotovo kad trčiš noću i onda vidiš refleksije automobilskih i neonskih svjetala u lokvama vode, a ne vidiš neprijatelja koji puca po tebi. Pa niti u realnom životu ne gledaš u lokve vode, nego tamo gdje trebaš gledati.

Ili ono kad ti se od mramorno-staklenog poda sve reflektira pa vidiš duplo, čemu to. Kakvi su to uglancani podovi? Tek to mi čak zna izgledati neprirodno. Jedino služi za "wow" efekt da pokaže kako je engine "moćan", ali nikako ne doprinosi gameplayu.

Slazem se. Bila je neka slika nedavno iz neke igre jbg nemrem se sad sjetit koja gdje školska ploča zelena za kredu reflektira skoro kao zrcalo, a ponta te ploče je da ne reflektira ništ

Pretjeruju.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Sony PlayStation 5

Dečki ako netko prodaje AstroBot, Death Stranding i SW Outlaws javite na PM. Tnx

0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Zna li itko ima li kakav dobar remake, remaster ili nova igra za ps5 u 2025, a da nije COD u 10mj i ovaj Assassin u 2mj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

AssCreed je odgođen za ožujak. Ne bih se čudio da opet odgode.

Od onoga što mi je na radaru za 2025 su: Ghost of Tsushima 2, Death Stranding 2, Split Fiction, DOOM, Like a Dragon spinoff, novi Monster Hunter. Tak da nije na neće biti dobrih igara. I kao i svake godine će biti tu neka igra koja dođe od nikuda i iznenadi sve.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Sony PlayStation 5

Što se mene tiče,za 2025: neki stari /novi RE,DOOM dark ages,Mafia :The old country i Aces of Thunder za VR.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Rezi 9 vjerovatno izlazi ove godine,pretpostavljam i ova nova ND igra,GTA6,Ghost,nadam se novi Dragon Quest....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MEGATAMA kaže...

Rezi 9 vjerovatno izlazi ove godine,pretpostavljam i ova nova ND igra,GTA6,Ghost,nadam se novi Dragon Quest....

blizi se 2. mjesec, a mi jedino sta imamo je jedan trailer i neku kvazi najavu da ce izac 2025. 

dao bi se kladit odma u 1000 eura da to ne dolazi ove godine, najvjerojatnije jesen 2026. al ovim tempom mozda uz day one ps6. 

14 godina
mar123 kaže...

blizi se 2. mjesec, a mi jedino sta imamo je jedan trailer i neku kvazi najavu da ce izac 2025. 

dao bi se kladit odma u 1000 eura da to ne dolazi ove godine, najvjerojatnije jesen 2026. al ovim tempom mozda uz day one ps6. 

Al zbog čega će se onda Pro prodavat? 

Na ovu listu igara za 2025. dodao bi i Indiana Jones...Rekli su početkom godine, ali još nikakva najava.

10 godina
Otkazan je Horizon MMO na kojem je radio studio iz Koreje, Guerilla Studio jos uvijek radi na Multiplayer verziji koja nije otkazana... Bar ne jos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Dakle, oni su većinu svojih studija zadužili za live service smeća. TOP

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
doktor1 kaže...

Dakle, oni su većinu svojih studija zadužili za live service smeća. TOP

Od njih više ništa ni ne očekujem.Zadnje od Sony-a što sam odigrao je valjda Ragnarok prije više od dvije godine.Srećom ima još dobrih studia od kojih nešto očekujem u 2025 kako sam i napisao,uz nabrojane još naravno Fromsoftware,ako i njih Sony ne uništi,nadam se da će ostati na onih 10% vlasništva.

7 godina
Sony PlayStation 5

Sony ima tipični megalomanski problem - misle da znaju bolje od vlastitih korisnika.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Došla nova sezona u Diablo 4  ali nekako više nemam volje...možda jer sam već ulupao 1110 sati u igru 🤣

Igram ju na Ps5 to jest sad Pro,igra ima jedan od najgorih Pro patcheva,dodali su raytrace na 30fps ili tako nešto a tih 30 fps u D4 je među najgorima koje sam ikad vidio,živi stutterfest.

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Neko zna sto se dogodilo sa : https://infomark.hr/   ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice