- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima nekih vijesti za bozicni ps plus popust? Istice mi za 5 dana, ocito je u to vrijeme bilo prosle godine kad sam uzeo godinu... Ovo sad oko bf mi nije dalo produzit sa popustom :/
Igre su na SSDu od 2tb pa mi je cilj samo ubacit taj ssd u Pro i da sve bude prepoznato jer ne želim opet skidat sve te igre.I imam još 5TB igara na vanjskom HDDu i nadam se da če i njega automatski spojit.
Eksterni HDD doslovce samo prespojiš i sve će raditi (barem je meni tako)
Sad tek čitam da pitaš o selidbi SSD-a iz jednog PS-a u drugi. Trebalo bi sve raditi odmah bez problema, ako prepoznaje eksterne diskove s igrama skinutima na skroz drugoj konzoli, ne vidim zašto ne bi ni ovo funkcioniralo.
Najjeftinije sam pronašao ovdje 418€, ali samo uz Zaba kartice:
https://www.svijet-medija.hr/art/igraca-konzola-sony-playstation-ps5-slim-d-chassis/120192
Pogledaj na njuškalu. Tamo bi ih sad trebalo biti na tone novih, zapakiranih od A1 akcije
Slušam od prijatelja već mjesecima kako su cijene u HR otišle u nebo. Sve više i više to sada vidim. Ovdje u Oslu PS5 Slim Fortnite Cobalt paket dođe dlaku preko 400€. Običan PS5 slim 358€. Digitalne verzije, naravno.
Slušam od prijatelja već mjesecima kako su cijene u HR otišle u nebo. Sve više i više to sada vidim. Ovdje u Oslu PS5 Slim Fortnite Cobalt paket dođe dlaku preko 400€. Običan PS5 slim 358€. Digitalne verzije, naravno.
Imaš krive prijatelje , PlayStation 5 Slim Digital Edition D chassis + Fortnite VCH , 375€ kod nas, tako da ti tvrdnja ne stoji, jeftinije je ngo tu gore kod vas u Oslu
Najjeftinije sam pronašao ovdje 418€, ali samo uz Zaba kartice:
https://www.svijet-medija.hr/art/igraca-konzola-sony-playstation-ps5-slim-d-chassis/120192
Al ne kuzžim, za 2 minute našao hrpu ponuda, pa koliko je teško guglati cijenu ps5, i taj što si linkao je 328€ na zabu, u SD je 375€, sve je manje od ovoga što si napisao
Kako si došao do 328?
Kako si došao do 328?
https://www.svijet-medija.hr/art/igraca-konzola-sony-playstation-ps5-slim-digital-edition-d-chassis/120358?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
jedino ako pod obični misli na disk verziju
Sorry, trebao sam se bolje izraziti, mislio sam na non-pro. Ali radije sa diskom, da.
Sorry, trebao sam se bolje izraziti, mislio sam na non-pro. Ali radije sa diskom, da.
ma ok, obični smatram non pro, ali i disk i digital verziju. Ti si linkao disk verziju, nisam otvarao link nego samo vidio da je slim pa našao s drugom cijenom, disk verzija je skuplja
I još jedno pitanje ,skupiti če se nešto love i za ps5 portal , kad neku igru instaliram na ps5 ,istu mogu igrati na portalu?
Portal radi preko konzole tj. Na konzoli se zapravo pokrece igra a na portalu igrate, tako da konzola mora raditi i biti dostupna.
Top 5 igre 2024: Dark Souls 3 +DLC,ER(DLC većinom),Bloodborne + DLC, Lies of P, RE4+DLC.
heh
isto kao i oscari, dobivaju nagrade one igre koje vole samo mali dio publike
nisam je probao, jer mi je to igra za djecu, kao i mario i slicne igre
Novi ip Naughty Doga izgleda brutalno.
Budući da se radi o ND i igra je rađena samo za ps5 nema nikakvih sumnji da će postaviti nove standarde AAA produkcije
Last of Us part 2 i dan danas je nedostižan za 95% developera.
Portal radi preko konzole tj. Na konzoli se zapravo pokrece igra a na portalu igrate, tako da konzola mora raditi i biti dostupna.
Ovo više nije točno... Nakon updatea od prije par tjedana, portal može raditi neovisno o konzoli, odnosno dostupan je cloud streaming igara i može se igrati bilo gdje, pa čak i ako uopće ne posjeduješ PS5. Jedini preduvjet je da posjeduješ pretplatu na premium sadržaj.
Moj wrap up je otužan. Ajd količina odigranih sati bože pomozi, ali broj odigranih igara u godinu dana je manji od 10, a od tih deset sam stvarno odigrao svega tri igre od čega su dvije orginalno za PS4.
Ništa od ovih najava me ne izgleda previše privlačno osim Witchera 4.
A u sljedećoj godini najviše se veselim Ghostu 2.
Ovaj intergalactic je više reklama nego trailer, jadno.
Mafia se kupuje day one, zajedno sa Indiana Jonesom. Još neka izbace Asseto Corse i krajem godine (2025, ne..) famozni GTA6, meni dosta..
Naravno da je glavni lik ćelava tetovirana mulatkinja. INDUSTRIJA ŽELI POVRATAK NARANČASTIH AUSTRALSKIH TOBOLČARA U FRESH ŠORCU I PATIKAMA