A gledao sam rx 7900 xt ili 4070 ti ali ima malo memorije i ne izgleda kao futureproof kupnja + još moram kupit 2 tb SSD-a tak da bi me investicija ta koštala 1200 + eura. Zato me zanima da li se isplati uzet PRO verzija i gejmat na ovom monitoru sa periferijom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se ne igra to na low detalji pa da se dobije sta vise fpsa? i onda ne treba neka preskupa grafa, 4070s ili 7900 gre bi trebale biti dovoljne pri 1440p
Bok ekipa.
Do danas nisam još kompletirao kupljenu konfiguraciju sa dobrom grafom, pa vidim sad na Sancta Domenici da je PS5 Slim na solidnom popustu.
Mene zanima kak bi u praksi izgledalo gejmanje na 2K 165hz monitoru? Nisam fan joysticka i toga nego bi spojio plejku na monitor i periferiju.
Pro verzija je malo preskupa i nije na nikakvom popustu pa mislim da za mene koji igram warzone i par igrica nema smisla duplo više novaca bacat na nešto, a interni SSD ovdje mogu dogradit.
Molio bih vas za povratnu informaciju.
Jel bi PRO mogla bit na akciji za tjedan dana?
Hvala
Najveći problem bi ti bio korištenje miša i tipkovnice na PS5. Neke igre to podržavaju (Warzone između ostalih) ali velika većina mislim ne. Tako da ako ti je igranje na kontroleru velika tlaka, nebi na tvom mjestu uzimao PS5.
A ovo što su se ostali nakačili na grafičke ove ili one ignoriraj. Igre poput CoD-a rade u 100+ fpsa na konzoli i izgledaju odlično, tu nećeš imati ništa drugačije iskustvo nego na PC-u. Problem ti je jedino u periferiji.
Pro ti neće biti na akciji jer je tek izašla konzola, ali mislim da se za tebe niti ne isplati. Eventualno razmišljaj o Slim PS5.
Zašto bi ignorirao, reci mi zašto je prijedlog loš?
Čovjek ima pod MOJ PC sklopljen pc osim grafičke i zanimaju ga pucacine, a ne voli joystick.
Na njegovom PC će svakako imati bolje iskustvo sa više fps i više mogućnosti podešavanja postavki ako uzme grafičku tipa rx6800xt koje se nađu za 400ish eura
Hvala na brzom odgovoru. Nisam ni čitao a bome ni razmišljao o supportu periferije na PS5, ali da igrao bi Warzone pretežno (možda PUBG) i brat bi igrao Company of Heroes ali sve se to svodi na FPS.
Slagao sam komp davne 2022. i masno ga platio bez grafičke i iskreno ne daje mi se takva lova a prije sam za cjenu sadašnje MID range grafičke slagao cjeli komp sa periferijom. PS5 Slim Digital bi uzeo i vidim ga kao dugoročnu kupnju, ali naravno uvijek ga mogu prebacit na TV...
Zašto bi ignorirao, reci mi zašto je prijedlog loš?
Čovjek ima pod MOJ PC sklopljen pc osim grafičke i zanimaju ga pucacine, a ne voli joystick.
Na njegovom PC će svakako imati bolje iskustvo sa više fps i više mogućnosti podešavanja postavki ako uzme grafičku tipa rx6800xt koje se nađu za 400ish eura
Napisao sam tako zato što si ga u prethodnom postu vodio u krivom smjeru i samo pričao o gradici i grafiĉkoj kao da je ovo 2008 pa PS5 vrti CoD u 30 fps. Puno veći problem je to što u dosta igara ne može koristiti miš i tipkovnicu a i sam kaže da bi mu to bio problem.
Ja imam laptop od skoro 2000 eura i kad sam uspoređivao CoD na base PS5 i laptopu, praktički nikakvu razliku nisam osjetio u igranju. Meni koji igram na kontroleru je iskustvo bilo isto.
Pozdrav ekipa,
Kupio sam PS5 i napravio Indijski acc.Da li mogu kupit psn pretplatu preko Revoluta ili bas moram kupit gift card za Indiju.
Htio sam uzeti ps plus extra najviše radi Red dead redemption 2, i sad gledam katalog i nema je. Ne kužim kud su je prije maknuli, nisam baš aktivan s plejkom, ali imam osjećaj da su ne nedavno dodali.
Ne mislim to, pa znam da je PS5 skroz sposobna konzola i bang for buck za 380e je bez premca.
Ne znam u koju skupinu kolega spada, ali znaš da kompetitivni multiplayer igrači ciljaju na veći refresh rate, a to bi i dobio da ubaci grafičku klase 6800xt/7800xt s kojom bi mu komp postao jači za to.
Svakako je faktor da ne voli joystick. Ja sve što igram na PC je na dualsenseu 😁
O bože pa pročitaj poruku iznad, ima sve drugo
Imam aktivan ps plus do 26.12. , a vidim da ne mogu produžiti sa popustom za black friday. Ima li koji način? Ako bi otkazao trenutnu pretplatu?
https://store.playstation.com/en-gb/product/EP0006-PPSA06092_00-WRC2023PS5GAME00
Ja kupil, to je izvan BF akcija i traje još samo danas.
https://store.playstation.com/en-gb/product/EP0006-PPSA06092_00-WRC2023PS5GAME00
Ja kupil, to je izvan BF akcija i traje još samo danas.
dobra akcija. inače, šteta što su izbacili rallycross iz igre, taj mod mi je draži od samog rallya bio
Zadnjih par godina nije, za sve je popust tek za Božić. Prošle godine nisam uzeo za BF jer nije bilo popusta. Uzeo sam za Božićne praznike kada sam dobio popust. I sada mi ističe negdje oko 20.12. pa ponovno uzimam, nadam se ponovnom popustu u to vrijeme.
Zadnjih par godina nije, za sve je popust tek za Božić. Prošle godine nisam uzeo za BF jer nije bilo popusta. Uzeo sam za Božićne praznike kada sam dobio popust. I sada mi ističe negdje oko 20.12. pa ponovno uzimam, nadam se ponovnom popustu u to vrijeme.
Meni ističe extra sredinom 12. i nudi mi obnovu s 25% popusta. Nekidan sam otkazao automatic renewal.
Meni ističe extra sredinom 12. i nudi mi obnovu s 25% popusta. Nekidan sam otkazao automatic renewal.
Evo da se demantiram, i ja imam isključen automatic renewal i isto mi je ponuđen navedeni popust. Baš sam išao pogledati kada je netko napisao da popust dobijaju oni koji imaju ugašen automatic renewal. Ja to sve pogasim nakon kupnje da mi ne skida kada im se digne. Sam platim kada i ako hoću. Ispalo je dobro.
meni je isto ugasen al mi ne nudi to produzenje na popustu...doduse ja sam u indiji. Istice mi taman par dana nakon sta akcija zavrsi. odlicno
meni je isto ugasen al mi ne nudi to produzenje na popustu...doduse ja sam u indiji. Istice mi taman par dana nakon sta akcija zavrsi. odlicno
Meni je ugašeno to automatsko produživanje od prvog dana. Jučer sam produžio indijski ps+ deluxe uz popust 30%... Probaj opet kasnije.
Uzeo i ja. Ja se zaletio i ugovorio sve preko neta pa me zvali i rekli da ta ponuda vrijedi samo ako su i mobilne usluge kod njih, pa sam odmah prebacio se s Bombona na Tomato. Moguće da je do toga.
Baš su nerazumni ovi iz Sonija. PS+ na Indija store je samo 45% jeftiniji nego kod nas. Dok je pluralsight u indiji 75% jeftiniji.
Spustio sam si brzinu s 1 gbits na 300 mbits (jer nisam koristio potencijal ni priblizno) - sad mi je racun 34e u usporedbi prije 32e. Tak da je deal super.
Ugl. prvi put sam zaigrao peticu (vjerovali ili ne) i odusevljen sam.
Uzeo i ja. Ja se zaletio i ugovorio sve preko neta pa me zvali i rekli da ta ponuda vrijedi samo ako su i mobilne usluge kod njih, pa sam odmah prebacio se s Bombona na Tomato. Moguće da je do toga.
Ja nemam mobilnu kod njih. Imam samo internet 2 gb i telefon i da, dali su mi netflix 3 mj gratis
Vidio sam da ima par firmi koje rade kao support za A1 i oni su stavili vecu cijenu od samog A1 - kao sto je kolega naveo gore da placa 10e mjesecno, dok direktno kod A1 je cijena 8e.
Pretpostavljam da ovi koji vas nagovaraju dodatno na mobilnu tarifu su upravo te "vanjske" support kompanije.
Ja imam samo optiku, bez moba, televizora i telefona, ugovorio sam bez problema.
Ja sam isto produzio ugovor, cekam plejku (vjerujem da bi mogla sljedeceg tjedna).
Meni je u A1 istekao ugovor jos ljetos no nisam namjerno produzavao iako su me zvali svaki dan skoro. Kostalo me 1gbps cca 33 eura, sad sam dobio i playstation5 i 2gbps za 37 eura ukupno.
Pise mi u planu otplate 8 eura mjesecno (produzavanje ugovora)
Jedno pitanje: Ima li ikakve razlike u indijskom/americkom i nasem ps+? Tipa lokacija servera za multiplayer, nekakve nemogucnosti itd?
Vidim da dosta kolega ima americki pa me zanima jel ima poseban razlog, indijski znam da je radi cijene.
Ja sam jučer obnovio ps plus extra sa 25% popusta, prije toga sam otkazao pretplatu koja mi ističe
28.12. Nudi mi i upgrade na ps plus premium sa 30% popusta.
Za produženje ps plus extre sam dobio 945 playstatinstars bodova, to je oko 4 eura ako mjenjate
bodove za eure s tim tek kada sakupite 1250 bodova možete ih zamijeniti za 5 eura.
Extra sa ovim popustom i bodovima ispada 90 eura 12 mjeseci.