- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Evo ja sam prvi level prešao bez umiranja, vec na drugom neprijatelji daleko jači i naprednije tehnike.
Igra je dobra i unikatna, ali igrao sam 10 puta prvi level da bi ga usavršio.
Pazi ti foru: da otključas skill treba ti 1000 exp, da ti ostane trajno jos 5x 1000… caka je u tome da kad prijeđeš prvi level imas oko 3k exp, ako igraš level ponovno opet moras platiti tih 1000 exp da otkljucas skill i onda sto ti ostalo od prije 2x ili 3x.
Igra je zabavna i teška ali jednostavno nemam vremena prelaziti svaku stazu 10 puta da naučim napade. Umreš 5 puta od bossa i godine ti strasno rastu. Umreš 5 puta to je 15 godina plus.
Borba je strasno brza i zabavna. Za svaku smrt starite jednu godinu, ako umrete 3 puta, kad umrete 4i put starite 4 godine i tako dalje.
Za svakog mini bossa kojeg porazite dobijete smrt/godinu manje.
Ja sam vec u prvom levelu dosao do 70 godina starosti i game over. Morate level ponovno. Strasno teska ali zabavna igra. Borba je brza, lijepa i ostavlja osjećaj zadovoljstva. Da je barem malo laksa i da imamo neki znak kad neprijatelj napada visoko a kad nisko. Tesko je sve memorizirati kad vas napadne 3 vrste neprijatelja odjednom.
Meni je to mazohizam, a ne igra. Ionako svaki dan u ovoj državi ostarim par godina, sad mi samo još treba da i u igri u prvom levelu ostarim i umrem.
Ja sam se u zadnjih godinu dana vise puta uvjerio da cesto igre nisu bas teske koliko raja po netu to predstavlja. Da sam se uzdao potpuno u to propustio bih neke najbolje i najzabavnije igre i cesto bude daleko lakse nego opisivani i ocekivano.
Moguće da neke i nisu. Iz mog iskustva ovakve igre ne nalazim ni najmanje zabavnim pa nakon par isprobanih više ni ne pokušavam. Ne nužno zato što ih jednog dana ne bih prešao, nego zato što mi pojam zabave nije da pedeset puta pokušavam proći nekog bossa.
Ali to je već izlizana priča ovdje na forumu. Razvio sam filter, pa na spomen riječi Bloodborne, Sekiro ili Soulslike samo produžim dalje. Fala, svakome njegovo veselje.
Bas o tome i pisem, vecinom mi nisu ni blizu teske kako opisuju.
Nedavno prvi put igrao Returnal, prvi put takav tip igre i predjem je sa svega 20-ak smrti, sve bosove prosao iz prve.
Isto tako prva souls igra demons souls bila i iako sam umirao u levelima, kao i returnal, bosove skoro sve iz prve, osim flamelurkera i to jer sam eksperimentisao opremom i zadnjeg bosa koji me jedini napatio.
Obe igre sam dugo zaobilazio zbog tog sto sam citao po netu da bi mi na kraju bile medju najboljim i najzabavnijim igrama.
Returnal uzeo platinu, a demons souls da nije disk otisao odmah po kupovnoj cijeni igrao bih ga i danas.
Najvise me cudilo sto su te igre opisivali na totalno pogresan nacin, ne spominji se fer mehanike i olaksice koje igru cine drugim od onog "umres, sve gubis i ides ponovo".
@Gogy7 hvala na napisanom, sad znam da je igra za mene i da vjerovatno necu imati vecih poteskoca. Po tebi se mjerim i sa ranijim igrama, gdje si ti opisivao sa uzasno tesko, grindanje i slicno ja sam proletio
Bas cu pisati svoje iskustvo nakon sto je probam, ko zna mozda ova i meni bude teska.
Ma razumijem, malo se zezam pa dobro je da si tako i shvatio
Meni su one stare igre tipa Contra bile puno teze nego ove danas
Da, danas i ako su teske devovi su ipak fer i nude olaksice i pravu sansu. Prije igre nisu bile takve i pored tog sto su teske vecinom si imao ogranicen broj zivota nakon kojeg ide game over pravi
Da, danas i ako su teske devovi su ipak fer i nude olaksice i pravu sansu. Prije igre nisu bile takve i pored tog sto su teske vecinom si imao ogranicen broj zivota nakon kojeg ide game over pravi
To je i bila car igranja, morao si se potruditi da ne umreš. Kao recimo hitman, ograničeni broj saveova je bio. Znalo je biti frustrirajuće malo, ali zanimljivije malo nego sada

Ionako će biti free to play do kraja godine.
Only MP igra i kad je free to play me ne zanima a pogotovo ne kada izbace u ovako poluzavrsenom stanju
You can now have a total of 14 games and apps appear on your home screen - jedino što valja u ovom cijelom update-u. Godinu i pol dana nakon launcha i dalje nema VRR-a. Sramotno.
Taman mi stigao voucher na mail da isprobam.. Bumo vidli kak fercera..
You can now have a total of 14 games and apps appear on your home screen - jedino što valja u ovom cijelom update-u. Godinu i pol dana nakon launcha i dalje nema VRR-a. Sramotno.
A ja znam da sam nesto cekao ali nikako da mi naumpadne, a ustvari VRR Stvarno cudno da ga sad nisu dodali jer su u TV uredjaje vec prije kraja 2021 ubacili, iako skroz slabo implementirano.
A ja znam da sam nesto cekao ali nikako da mi naumpadne, a ustvari VRR Stvarno cudno da ga sad nisu dodali jer su u TV uredjaje vec prije kraja 2021 ubacili, iako skroz slabo implementirano.
Polako, stignu, vidiš da se sad tek PS4 dobro prodaje.
Borba je strasno brza i zabavna. Za svaku smrt starite jednu godinu, ako umrete 3 puta, kad umrete 4i put starite 4 godine i tako dalje.
Za svakog mini bossa kojeg porazite dobijete smrt/godinu manje.
Ja sam vec u prvom levelu dosao do 70 godina starosti i game over. Morate level ponovno. Strasno teska ali zabavna igra. Borba je brza, lijepa i ostavlja osjećaj zadovoljstva. Da je barem malo laksa i da imamo neki znak kad neprijatelj napada visoko a kad nisko. Tesko je sve memorizirati kad vas napadne 3 vrste neprijatelja odjednom.
Sta se smatra prvim levelom? Squats? Onda je drugi level The Club? Evo bas sam proba igru, ako je taj Squats prvi level, zavrsija sam ga sa 3 smrti. Ali nisam primjetija da godine idu dole kad ubijes bossa i minibossa, samo smrti.
Kad ubijes mini bossa, smrti idu dolje.
Svaki put kad umres staris za broj smrti koje imas. Na drugom bossu sam u par smrti od 25 god dosao do 60 god.
Evo dosao mi mail da sam odobren za beta firmware na PS5. Prijavio sam se jos prosle godine.
Pise da kod radi na do 5 accounta i da mogu sa prijateljima podijeliti.
Takodjer je navedeno da je moguc i downgrade na stariju verziju ako nesto bas ne stima.
Ako ko hoce beta key neka javi jer i dalje imam dostupno za 4 osobe. Ovi moji se svi boje betu instalirati kao da ce konzola eksplodirati
Evo dosao mi mail da sam odobren za beta firmware na PS5. Prijavio sam se jos prosle godine.
Takodjer je navedeno da je moguc i downgrade na stariju verziju ako nesto bas ne stima.
Ako ko hoce beta key neka javi jer i dalje imam dostupno za 4 osobe. Ovi moji se svi boje betu instalirati kao da ce konzola eksplodirati
I? Je li ti radi? Meni redeem prihvati, ali nema updatea (usao u settings gdje bi trebao biti download beta)?
Kad ubijes mini bossa, smrti idu dolje.
Svaki put kad umres staris za broj smrti koje imas. Na drugom bossu sam u par smrti od 25 god dosao do 60 god.
Aha, to je onda prvi level. Ocekiva sam dosta tezu igru po onom tvom postu. Ne zelim letit pred rudo, al mislim da nebi treba bit neki veliki problem zavrsit je.
I? Je li ti radi? Meni redeem prihvati, ali nema updatea (usao u settings gdje bi trebao biti download beta)?
Da, odmah jutros skinuo. U postavkama mi se pojavila opcija za beta softver.
Go to [Settings] > [System] > [System Software] > [System Software Update and Setting] > [Update System Software (Beta)] and install the Beta version of the system software.
EDIT: Dao sam forumasima vec 3 koda, ako se svi budu pridrzavali pa samo jednom kod sebe aktiviraju onda ima jos jedan slobodan :)
PSN bonovi u HR,
ima li itko kakvu inforamciju zasto su bonovi za PSN u hrvatskoj samo od 150 kn odnosno mnora se platit 160 al se dobije na racun 150 kn,
ovaj slucaj nisam imao nikada nigdje.
a o gluposti da HR racun ne prihvaca paypal i prima samo HR kreditne kartice da ne pricam.
Imaš u sparu bon od 300 i nešto kuna za kupiti. Logično je da će amerikanac moći platiti samo američkom kreditnom karticom na američkom acc kao i ja hrvatskom na hrvatskom acc.
Ipak imam jos 2 koda jer su kodovi za US acc a jedan od forumasa je javio da mu je Hr acc.
@mariclius ne znam zasto ali tebi nikako na poruku ns mogu odgovoriti, kod svih mi prikazije dugme "odgovori" dok kod tebe to nemam. Trenutno pokusavam na mobitelu pa cu sutra vidjet preko PC, ali i ovako kada otvorim PC vertiju stranice isto je.
Htio skinuti uncharted 4 iz collectiona, medjutim, kaze mi da ne mogu, jer vec imam neki "uncharted 4 digital edition"... Naravno da nemam.
Odem na library, i tamo mi pod collection stoji "uncharted legacy of thieves" i mogu ga skinuti.
Ok, kliknem download, pocme skidati....
Na home screenu se pojavi ps4 ikona od u4, ali ekran je od legacy of thieves.
Na downloadu pise da skida u4, a ponovo kad odem na collection, pise da skida legacy of thieves....
Znam da je bilo receno da ovaj u4 iz kolekcije nece biti moguce besplatno nadograditi, zato mi sad nije jasno, dali je kakva greska na storeu, ili je to samo bezocna reklama za collection ;)
Uglavnom, kojeg vraga ja skidam,.velicina je 58gb, sto je premalo za collection, previse za "obicni" ako se dobro sjecam.....

Da, odmah jutros skinuo. U postavkama mi se pojavila opcija za beta softver.
Go to [Settings] > [System] > [System Software] > [System Software Update and Setting] > [Update System Software (Beta)] and install the Beta version of the system software.
EDIT: Dao sam forumasima vec 3 koda, ako se svi budu pridrzavali pa samo jednom kod sebe aktiviraju onda ima jos jedan slobodan :)
To sam i ja sve napravio, ali ga nece skinuti...