Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.768
|
čitano: 5.631.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 tjedana
Sony PlayStation 5

Kažem hvala na informaciji. Ja sam zadovoljan kao i uvjek. 

0 1 hvala 0
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gogy7 kaže...
PS Plus igre za Veljaču

Payday 3
High on Life
PacMan Repac

Sto kazete?

Kažem ovo:

12 godina

imas na fejsu playsolve servis zagreb, pa pitaj njega za popravak dali se moze sloziti.

7 godina
Gogy7 kaže...
Sto kazete?

Prvi mjesec otkad sam kupio PS4 da mi se nijedna od ponuđenih igara ne igra.

4 mjeseca
Gogy7 kaže...
PS Plus igre za Veljaču

Payday 3
High on Life
PacMan Repac

Sto kazete?

Svaki mjesec imam ista očekivanja, stoga se niti ne razočaram jer ne očekujem ništa hvale vrijedno.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
12 godina
Sony PlayStation 5

Svi "paketi" bilo to streaming servisi,ps+,gamepass itd itd su tek samo to...paketi.

Cilj im je upakirat hrpu smeća uz minimalnu količinu sadržaja koji nešto i vrijedi i u konačnici za mene osobno rijetko ikad dođe nešto što sam želio a nisam već kupio i odigrao.

Čovjek bi morao imat 20+ pretplata da bi pokrio svoje interese....

I naravno,u konačnici svi ti servisi postaju sve skuplji i skuplji a sadržaj sve gori...naprimjer Netflix nikada nije bio skuplji a u isto vrijeme lošiji.

Ostao sam na tek 2 stream servisa i jednoj gaming pretplati dok sam sve ostalo otkazao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Dolazi God of War Ragnarok na PS Plus Extra. Naravno, taman kad meni istice godisnja pretplata Sad cekanje da opet bude bar 30% off da ju opet uzmem...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jedini veći nedostatak PS Portala su mi gljivice koje su osjetno manje nego na običnom DualSenseu. Sad sam uzeo dodatne gripove marke Skulls and co. jer sam vidio da se te najviše hvali. Koštaju par eura na amazonu i mogu reći da puuuno poboljšavaju iskustvo igranja. Sad je to kako treba biti. Najviše se osjeti razlika u biko kojem fpsu. Doom Eternal npr. mi je sad puno ljepše igrati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Minneyar kaže...

Dolazi God of War Ragnarok na PS Plus Extra. Naravno, taman kad meni istice godisnja pretplata Sad cekanje da opet bude bar 30% off da ju opet uzmem...

Ragnarok je dostupan već neko vrijeme.

13 godina
MEGATAMA kaže...
Minneyar kaže...

Ragnarok je dostupan već neko vrijeme.

Tjedan dana. I tek sad mi je dosao reklamni mail za to :D ne provjeravam rucno katalog svaki dan...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
13 godina
Noice, upao sam u Elden Ring Nightreign network test. Postam dojmove kad bude omogucen upad.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:15 (greysaint0).

2 0 hvala 0
12 godina
greysaint0 kaže...
Noice, upao sam u Elden Ring Nightreign network test. Postam dojmove kad bude omogucen upad.

Morao si se prijaviti ili random šalju?

14 godina
Službeno, Forza Horizon 5 izlazi na PS5 u proljeće ove godine.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
MEGATAMA kaže...
greysaint0 kaže...

Morao si se prijaviti ili random šalju?

Prijavio sam se prije 2 tjedna. Bila je gužva na siteu, čak je i roknuo nakratko ali sam se uspio prijaviti za PS5 test. Kaže mail:

Congratulations! You will be one of the first fans to join forces in 3-player co-op to take on the creeping night and the dangers within. 

The objective of the Network Test is a preliminary verification test in which the selected testers play a portion of the game prior to the full game launch. Various technical verifications of online systems will be examined by conducting large-scale network load tests. 

On 11 February 2025, you'll receive a follow up email containing your unique code to download the Network Test client on your chosen platform.

Once again, congratulations, and we'll be in touch soon.

12 godina
antimadridista kaže...

Ovo nekako nisam očekivao,baš su kompletno postali third party publisher.

16 godina
antimadridista kaže...

Konačno! Iako, FH 3 mi je bila najbolja u serijalu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Ajmo Gamepass na PS5
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
Ajmo Gamepass na PS5

Nebi me čudilo kroz koju godinu. S obzirom da su se bacili na play anywhere kampanju i da hardverski očito ne mogu konkurirati. PS5 se prodao u ogromnom broju tako da će tu dobro zaraditi od svake igre koju izdaju na platformi. Win win situacija za jedne i druge.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice