PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.366.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, kupio sam PS3 super slim i sad mi je malo 12 GB i ako zelim staviti neki veci hard treba mi Mounting bracket(ono metalno kuciste) e sad ja to nemrem nigdje nac, dali netko zna gdje toga ima za kupit u HR, i dali mogu nekako od prijasnjih verzija ps3-a uzet taj bracket.

KoKs199

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Sada kupujem ps3 preko amazona.de posto mi tamo zivi stric pa me zanima koje igre preporucate da odmah uzmem jel je to tamo dosta jeftinije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

Mislim da je algoritam to dobio prije par tj nazovi i provjeri ako ih imaju jos na lageru {#}

13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

gta4 complete edition... nemogu nikako pokrenit sa internog harda...zadnji multiman i rogero 4.30....jel zna netko rješenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

nitko a

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze li netko linkat, ja nemrem nigdje nac. :/

KoKs199

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

kako da linkam gta ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ne misli on na gta nego di ima kupit bracket za mountat hdd na ps3

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 14:57 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Fingerboard_Koks199 kaže...

Pozdrav, kupio sam PS3 super slim i sad mi je malo 12 GB i ako zelim staviti neki veci hard treba mi Mounting bracket(ono metalno kuciste) e sad ja to nemrem nigdje nac, dali netko zna gdje toga ima za kupit u HR, i dali mogu nekako od prijasnjih verzija ps3-a uzet taj bracket.

http://www.bug.hr/forum/post/igrace-konzole/ps3-pitanja-odgovori/3559255.aspx

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

gta4 complete edition... nemogu nikako pokrenit sa internog harda...zadnji multiman i rogero 4.30....jel zna netko rješenje

up

14 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Cijena im je ono "prava sitnica" -.-"

KoKs199
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

up

up2

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Cijena im je ono "prava sitnica" -.-"

Pitaj virtuoza kako je on rijesio.

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozz evo iman i ja Ps3 pa me zanima neka stvar.

Ugl radi se od ovome kada igran God of war 3 stalno mi blokaje i muzika se nekad ponavlja stalno jedan te ista a digod zna blokati skorz.

Pa me zanima jeli to do igre ili mi se ps3 prigrijava ili sta me jos muci jeli to naznaka za ylod??

Ako je netko ima ovakav slican problem neka mi pomogne biti cu mu zahvalan lijep pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nerazumijem se puno u to ali ja mislim da ti je 160gb hdd samzo za slim verzije a ne i super slim :)

12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Mi mozete reci kako i koliko dodje ono za igrati

{#}.I da li je to pouzdano?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crosshair kaže...

Pozz evo iman i ja Ps3 pa me zanima neka stvar.

Ugl radi se od ovome kada igran God of war 3 stalno mi blokaje i muzika se nekad ponavlja stalno jedan te ista a digod zna blokati skorz.

Pa me zanima jeli to do igre ili mi se ps3 prigrijava ili sta me jos muci jeli to naznaka za ylod??

Ako je netko ima ovakav slican problem neka mi pomogne biti cu mu zahvalan lijep pozdrav!

Skinut zadnji update s neta i da li se dogada isto s drugim igrama?

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pošto sam kupio PS3 Superslim imam par pitanja:

1. Kako je sa rabljenim igrama? Recimo FIFA ima online pass i kad ga iskoristiš, ne može se više online, ili ne?

2. Načini plaćanja na PSNu su samo kreditne kartice ili bi prošao i Maestro?

3. Za veći HDD moram kupit onaj bracket, a HDD može bit SATA2?

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Bas se ne razumijem PS3 igre i ostale stvari pa bi pitao u vezi digitalne verzije igre "Journey":

Od kud da kupim da dobijem key i ga aktiviram na PS3 account-u, a da nemam PS3 ni account ( frendu za poklon)?

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam samo jedno pitanje, kome da se obratim i kako da vratim novac koji nisam potrošio? 
Piše mi da sam kupio FIF-u 12 za psp i da sam potrošio 289,00 kn, a ja nit sam šta kupovao, nit sam igricu skidao. Molim vas pomoč netko, bilo tko. 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...

1. Kako je sa rabljenim igrama? Recimo FIFA ima online pass i kad ga iskoristiš, ne može se više online, ili ne?

1. moras ga kupiti preko psn-a ako je iskoristen (ako hoces online igrat)

2. mozes i maestro

3. mislim da da,nisam siguran,to guglaj

ja sam Zeko -Ja Slava! -A mi smo ZEKOSLAVCI
14 godina

jesan skinio san zadnji update ali nista opet na istom mistu blokaje a samo mi se događa sa tom igrom tj God of War 3 i to svaki put na istome mistu

14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Regular John 19 kaže...

1. moras ga kupiti preko psn-a ako je iskoristen (ako hoces online igrat)

2. mozes i maestro

3. mislim da da,nisam siguran,to guglaj

1. Ako imas frenda ili ako znas da netko ima Fifu i igra je online, zamoli ga da ti da svoj account i da ti game share-a key.

2.Na PSN-u mozes kupiti i kreditnom karticom i mozes sa bonovima(imas ih su svakoj trgovini sa ps3 stvarima)

3.Za veci HDD ti treba poseban bracket imas ga za kupit u Sony centru ako ti nije problem dat 100 kuna, mislim da SATA2 moze bti HDD

KoKs199
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 0:54 (Fingerboard_Koks199).
17 godina
neaktivan
crosshair kaže...

jesan skinio san zadnji update ali nista opet na istom mistu blokaje a samo mi se događa sa tom igrom tj God of War 3 i to svaki put na istome mistu

Onda je vjerojatno ostecen disk na tom mjestu. Probaj posudit od nekog GoW3, pa vidi da li ce krenuti dalje.

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Preporučio bih vam PSN igru Guacamelee. Jedna od najboljih 2D akcijskih avantura koje sam igrao. Nisam vidio da se ta igra spominje na domaćim gaming portalima što je prava šteta. Zarazna, zabavna, teška, ali pravedna, old school 2D igra osebujnog stila inspirirana meksikom (odličan soundtrack i dizajn levela) sa jako dobrim sustavom borbe, humorom i prepuna referenci (easter eggova) na druge igre, filmove i internet meme.  :)

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Potrazi Reboot na kiosku, pa ces biti u toku s PS3 ( i drugim konzolama) vijestima/igrama.

Mislim da sam vidio Guacamelee sad na nekom PSN popustu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

otkako su prekinuli gameplay sa 99. brojem i počeli next level kojega su nakon par brojeva isto zaustavili da bi po treći put pokušali sa rebootom odustao sam od kupnje takvih časopisa. nije mi to više to...

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav dečki,

trebao bi par informacija jer sam potpuno zastario otkad sam imao PS3 fat konzolu davnih dana.Sada ponovo razmišljam o nabavci konzole pa evo neka pitanja.

-otkad sam ja gameo vidim da su se pojavile modificirane konzole, recimo da idem kupit jednu takvu preko njuške (sa CFW 4.40) i želim igrat neku igru u multipleyeru , hoću li pobrat ban ili ...

također u kratkim crtama, kako teće proces stavljanja tahvih igara na hdd, dovoljno je samo kopirati u neki folder igru i pokrenuti ili je stvar kompliciranija?

Ne kažem da ću uzeti modificiranu konzolu ali se samo raspitujem :)

TNX.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

neznam da li ste vidjeli, ps+ članovi, imate hitman-a for free.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Zura kaže...

neznam da li ste vidjeli, ps+ članovi, imate hitman-a for free.

da da i catherine (samo za mazohiste)
hitman je skinut sad idem probat malo odigrat :)

http://revohd.blogspot.com/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice