Pomoć oko nabave PS3

poruka: 11
|
čitano: 7.900
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć oko nabave PS3

Pozdrav svima. Imam jedan mali problemčić, a to je da je svaka svakcata PS3 160 konzola onog K Chassis modela. Da vam sad malo pojasnim. Jednostavno rećeno, taj model je smeće od proizvoda. Zašto? Brže se zagrijava i glasno je kao sam vrag. E sad, ono što ja tražim (a nisam još uspio) je pronaći PS3 160GB NE K CHASSIS, znači, onaj prvotni model. Isključivo 160gb... Onaj tko mi navede link to legitimne konzole (koja nije K Chassis, ali je 160gb), bit ću mu vječno zahvalan. Po mogućnosti za 2200 MAX.

Hvala, sincerely, Ja.

5 PS3 160gb K chassis-Sony fail
0 PS3 160gb K chassis-Sony fail
1 PS3 160gb K chassis-Sony fail
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć oko nabave PS3

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko nabave PS3
fallout3fan kaže...

Pozdrav svima. Imam jedan mali problemčić, a to je da je svaka svakcata PS3 160 konzola onog K Chassis modela. Da vam sad malo pojasnim. Jednostavno rećeno, taj model je smeće od proizvoda. Zašto? Brže se zagrijava i glasno je kao sam vrag. E sad, ono što ja tražim (a nisam još uspio) je pronaći PS3 160GB NE K CHASSIS, znači, onaj prvotni model. Isključivo 160gb... Onaj tko mi navede link to legitimne konzole (koja nije K Chassis, ali je 160gb), bit ću mu vječno zahvalan. Po mogućnosti za 2200 MAX.

Hvala, sincerely, Ja.

Bok svima,

Mene isto zanima što točno znači ovaj model K!? Koji je bolji J ili K model!?

14 godina
neaktivan
Pomoć oko nabave PS3

Evo i ja bas planiram izmedju Bozica i nove Godine PS3 uzeti. Vec sam planirao 320GB K model. ali sad kad sam ovo gore procitao neznam ni sam. Znam samo da su J modeli na amazonu (Njemacka) oko 30-40€ skuplji od K modela, sto me zacudilo jer je K novi model.

Da li ima netko tko moze da potvrdi da je bolje uzeti J model?

Evo ovako, K model (noviji model) pusta HD filme samo preko HDMI, ima manji ventilator (80mm) a J model ima (120mm). Po recenzijama na Amazonu J model je puno tisi od K modela. K model nema na prednjoj strani kucista WLAN LED diodu sto je slucaj kod J modela.

K model je 400g laksi od J.

To sam sad ugrubo preveo sta se u njemackoj pise po forumima, na Amazon i Sony forumu se korisnici kunu u K model.

Mislim da cu i ja uzeti jedan 320GB K model.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 10:14 (Meanotaur).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meanotaur kaže...

Evo i ja bas planiram izmedju Bozica i nove Godine PS3 uzeti. Vec sam planirao 320GB K model. ali sad kad sam ovo gore procitao neznam ni sam. Znam samo da su J modeli na amazonu (Njemacka) oko 30-40€ skuplji od K modela, sto me zacudilo jer je K novi model.

Da li ima netko tko moze da potvrdi da je bolje uzeti J model?

Ja sam već pripremio novce za kupnju planiram ići u subotu pa nebih volio uzeti mačka u vreći...

Di ste experti {#}

14 godina
neaktivan
Pomoć oko nabave PS3

E ovako ljudi, copy-paste-translate

PlayStation 3 160 GB (K-Modell)

K-Model PlayStation 3 160 GB naspram  J-Modela:

(+) = Prednost, (o) = Nebitno, (-) = Nedostatak

(+) laksi (2,6 kg naspram 3,0 kg)
(+) manja potrosnja struje zbog manje napojne jedinice (200 Watt naspram 230 Watt)
(+) manja potrosnja struje u Meniju (61 Watt naspram 65 Watt)
(+) manja potrosnja struje kod igranja (72 - 79 Watt naspram 73 - 80 Watt)
(+) manja potrosnja struje kod gledanja filmova (71 - 73 Watt naspram 72 - 75 Watt)
(+) manji ventilator, ista glasnoca (80 mm naspram 120 mm)

(o) Sony-Logo na lijevoj strani je sada crn i malo ukrivljen

(-) Blu-Ray-Filmovi idu samo preko HDMI kabla (ostali kablovi ne pale)
(-) izostavili su par LEDica

Prednost je sto, bez obzira da li 160 ili 320GB verzija, uvjek postoji mogucnost bili koji 2,5'' hard disk ugraditi. Ljudi pisu da su SSD ugradjivali ali da to nema smisla, jer nista ne donosi. Jedan je ugradio 500GB HD i sve funkcionira ispravno.

Nadam se da ce ovo pomoci.

Ipak je K Model novi model, stoga cu ga uzeti.

Poz

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 10:33 (Meanotaur).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko nabave PS3

Sa talijanske str.

Uklanjanje lice "Install Other OS"

Novi sustav PS3 će se fokusirati na igre i drugih zabavnih sadržaja, a korisnici neće

moći instalirati druge operativne sustave na novi PS3 sustav.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 11:59 (smashs).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć oko nabave PS3

Evo ja vec 5 dana imam PS3 K model 160GB i prezadovoljan sam. Ventilator se ne cuje, samo sto mi smeta je, kada navece igram (kad je mrtva tisina) DVD skripi, prilicno je glasan. Inace sve OK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meanotaur kaže...

Evo ja vec 5 dana imam PS3 K model 160GB i prezadovoljan sam. Ventilator se ne cuje, samo sto mi smeta je, kada navece igram (kad je mrtva tisina) DVD skripi, prilicno je glasan. Inace sve OK.

Jesi li još zadovoljan ?

13 godina
neaktivan
Otintin kaže...
Meanotaur kaže...

Jesi li još zadovoljan ?

Pisao si u temu u kojoj niko nije pisao 6 mjeseci :)

Evo ja cu ti rec, imam slim verziju od 320 GB, vec dugo.

Niti jedan jedini problem (hvala bogu) samo sam joj jednom cuo ventilator na najvisim obrtajima, inace se nikad ne cuje! Uglavnom radi po 12-14 sati dnevno, ponekad zna radit i po mjesec bez gasenja (nocu skidam demo, danju ga ionako ne gasim ), ako se ne igraju igre pustim sebi spotove, imam ih mnogo (iskoristavam visak HDD-a) jedino mi smeta sto je nmg pustit spotove nasumicno, al sta da se radi.

I meni DVD ne skripi, nikad ga jos nisam cuo, jednino je bucan kad ga uvlaci u sebe!

Znaci od mene sve same pohvale, vecina koje znam sa FAT modelom su imali problema, sa slimom neznam nikog da ih je imao a o xboxu necu pricat, svima koje ja znam da ga imaju se nesto pokvarilo!? Uostalom uz PS3 dobija i BluRay i 3D player gratis, a to niko ne spominje kao prednosti!?

Da li kupit 160GB ili 320Gb? 320GB, zasto, zato sto je razlika u cijeni minimalna a duplo veci HDD itekako znaci!? Pozdrav

13 godina
neaktivan
Pomoć oko nabave PS3

kolko bi kostao PS3 slim sa 3 igrice i 2 joysticka? star godinu i pol.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice